Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 Οχι ρε παιδια δε γινονται αυτα τα πραγματα ουτε σε χωρες που υπαρχει αστυνομικο κρατος (βλεπε ΗΠΑ, Γερμανια κτλ)<BR>Να μπουν στο σπιτι σου να ψαχνουν για CD !!!<BR>Ουτε ο Orwell δε τα σκεφτηκε αυτα. <BR>Μερικες ψαρωτικες εφοδους θα κανουν σε μαγαζια & επιχειρησεις και αυτο ειναι ολο.<BR>Αλλιως βλεπω σκηνικα με κοσμο ταμπουρωμενο στο σπιτι και τα ΜΑΤ απεξω να φωναζουν με ντουντουκα : πεταξε τα CD απ'το παραθυρο και παραδωσου !!
smutsen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 perimeno kai ego tin apadisi stin erotisi tou perdos.an vroun mono copies
zaskar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 nai re pedia, stin periptosi pou broun mono copy kai malista pola ? ?
fkkso Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2000 Εμένα με προειδοποίησε χθες κάποιος θείος μου που δουλεύει στη ΣΔΟΕ. Βέβαια η Βέρροια πέφτει κάπως μακρυά αλλά "ποτέ μη λες ποτέ". Με συμβούλεψε το εξής: ΟΛΑ τα αντεγραμμένα CDs να τα έχω κάπου κρυμένα. Στη θήκη να έχω μόνο τα αυθεντικά και να κάνω μια δουλειά: Να αγοράσω άδεια δισκάκια και να κάνω αντίγραφα ασφαλείας σε όλα τα αυθεντικά μου CDs ακόμα και σε αυτά της μουσικής. Εάν οι ΣΔΟΕήτες δουν τα backups τότε δεν θα κάνουν έρευνα. Και κάτι άλλο φρονυίστε να έχετε 2-3 CD-RW για να δούν ότι πρόκειται για προσωπικά σας έγγραφα. Σχετικά με το Office ακόμα και αν το δουν δεν ζητούν αυθεντικό CD διότι ξέρουν ότι όλοι το έχουμε παράνομα. Κυρίως κυνηγάνε για Windows. Αλλά να ξέρετε και το εξής: Έχουν δικαίωμα να ανοίξουν τον υπολογιστή και να ελέγξουν τα περιεχόμενα του δίσκου!!! Οπότε έτσι την τρώμε. Εδώ υπάρχει μία λύση: Στήνετε πολυχρηστικό λειτουργικό και δημιουργείτε δύο χρήστες. Τον έναν τον έχετε για τέτοιες περιπτώσεις και τον άλλο για καθημερινή χρήση. Έτσι αν συμβεί κάτι φορτώνετε με τον άλλο χρήστη κα
marios1957 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Μην τρομαζουμε αδερφια...Με το ρυθμο της κρατικης μηχανης,θα χρειαστει ενας αιωνας να ελεχθουμε ολοι.Αν,λεω,αν ειναι αληθεια για τις εφοδους στα σπιτια..
sakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 1. Εσείς ψωνίζετε με απόδειξη ?????<BR>Εγώ συνήθως αγοράζω κόστος (για τον εαυτό μου πάντα) χωρίς απόδειξη και πάντα ότι είναι για το σπίτι. Εδώ έχω όλα τα καλούδια.<BR>2. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ. Ναι όσοι είστε σε καταστήματα να προσέχετε γενικώς και ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΡΦΩΤΕΣ !!! Η BSA λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1997 (νομίζω) και από τότε μέχρι πριν 2 μήνες που ήξερα είχε πιάσει μόνο 2 επιχειρήσεις (ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) και αυτές μόνο και μόνο ΚΑΡΦΩΤΕΣ!<BR>3. Όπως είπε και stathispap η μία λύση είναι αυτή. Και να σας πω και κάτι. Ποιός από τους ΣΔΟΕτζίδες ξέρει τι του γίνετε ?<BR>Γενικώς μόνο τα μαγαζιά έχουν πρόβλημα αν και σωστά θα πρέπει να έχουν. Μην το παρακάνουμε σαν έναν εδώ που το είχε και σε ταμπέλα. ( ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ CD 1500 ΔΡΧ ) !!!<BR>4. Πάντως όποιος από αυτούς θέλει να έρθει σπίτι να το κάνει. Θα φύγουν κυλώντας άπό τις σκάλες! Αν με βρει, γιατί λείπω σχεδόν όλη την ημέρα.<P><BR>Take care!<P> Sakis <p>[This messag
ctassos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Πάντως δεν γίνεται να μπουν σε σπίτι. Είναι συνταγματικό δικαίωμα και θα τους κράξουν όλους. Δεν κυνηγάνε σπίτια, αλλά έπιχειρήσεις και πειρατές. Μη μασάτε. Πείτε τους ότι τα CD τα έχετε στο εξοχικό για να πάρουν αέρα! Τι θα σου πούνε; Γιατί δεν τα έχεις εδώ
stamatoulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><B>Εδώ υπάρχει μία λύση: Στήνετε πολυχρηστικό λειτουργικό και δημιουργείτε δύο χρήστες. Τον έναν τον έχετε για τέτοιες περιπτώσεις και τον άλλο για καθημερινή χρήση. Έτσι αν συμβεί κάτι φορτώνετε με τον άλλο χρήστη και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Στα WinME πάντως γίνεται με απόλυτη επιτυχία. </B><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Sostos o filos stathis! <P><BR><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B
kabouras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 συμφονω και εγω. στο κατω κατω ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει αντιγραφα ασφαλειας για τα cd που εχει αγορασει και ειναι απολυτα νομιμ
Duke Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Opos eipa kai parapano iparxei kai i arxi prostasias prosopikon dedomenon opote.....<BR
HaRRy2K Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Originally posted by stathispap:<BR><B>Σύνθημά μου: ΚΑΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ</FONT c> ΧΟΥΝΤΑ!!! </B><P>Ρε φίλε χαλάρωσε...<BR>Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ...<BR>ολα τα φασιστόμουτρα και χουντοβασιλικοί μόνο στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι ...<BR>μη λέμε ότι θέλουμε...<BR>απλά κυνηγάνε την πειρατεία γιατί χάνουν φόρους με τους οποίους θα μπορούσαμε να έχουμε αύξηση εσόδων του κράτους ... <BR>πιέζουν και οι εταιρείες software να μη χάσουν κανα φράγκο... ειδικά η κολοM$ ...<BR>μη τα βλέπεις ολα απο μία γωνία...<BR><P>------------------<BR>Bye,<BR>HaRRy2K<BR> <A HREF="http://www.harry2k.com" TARGET=_blank>http://www.harry2k.com</A>
internet_gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by harry2k:<BR><B> Originally posted by stathispap:<BR>Σύνθημά μου: ΚΑΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ</FONT c> ΧΟΥΝΤΑ!!! </B><P>Ρε φίλε χαλάρωσε...<BR>Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ...<BR>ολα τα φασιστόμουτρα και χουντοβασιλικοί μόνο στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι ...<BR>μη λέμε ότι θέλουμε...<BR>απλά κυνηγάνε την πειρατεία γιατί χάνουν φόρους με τους οποίους θα μπορούσαμε να έχουμε αύξηση εσόδων του κράτους ... <BR>πιέζουν και οι εταιρείες software να μη χάσουν κανα φράγκο... ειδικά η κολοM$ ...<BR>μη τα βλέπεις ολα απο μία γωνία...<P><BR><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>i xounta einai dexia? kai to pasok ti einai aristera? exeis xasei ton prosanatolismo sou mou fenete. i simerinoi skatososialistes tou pasok itan roufianoi tou papadopoulou kai poli kala to ekanan kai tora mas to pezoun sosiales. kai gia to giati kinigane tin piratia ego tha sou po oti simfono mazi sou, gia tous forous to kanoun tous opoious meta tha tseposoun. oso
GIANN1S Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by random:<BR><B>εγώ κουφάθηκα προχτές που πέρασα απο τον τοπικό πειρατή για τα 'ψώνια' μου (fifa, κλπ...).<P>ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!! απο μηχανή! Σωστός ο παίχτης !! που λέει ο Γεωργίου.<P><BR>λεπτομέρεια: η απόδειξη έγραφε "Είδος: Κασέτες" </B><HR></BLOCKQUOTE><P>SWSTOS O PAIXTIS ???<BR>TI SOY KOPSI TI DEN SOY KOPSI APODIKSI ETSI KAI TON BOYTI3OYNE THN GAMISE!!!<BR>TI 8A TOYS PEI? 3ERETE POYLAW PARANOMO LOGISMIKO-PEXNIDI ALLA KABO KAI APODIKSI GIA TIN EFORIA. KAI AYTOI 8A TOY POYN MPRAVO FILE EISAI PARADIGMA KATASTIMATARXI?! :-
Dvs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 An ertei kanenas tou Sdoe tou les oti ola einai backup apo original!!<BR>(me 2cdrw sto idio michanima- 40 cd stin doulapa & giro stis 150 copies .... telos panton).<P>Ama anoixei to pc kai xerei 5 pramata pas isovia (lol):<BR>ola ta progie spasmena - tools gia na spas progie (debuggers etc) - g****e ta (Alla pali kala pou den xerei kaneis).<P>Alla siga min ertri i sdoe sto spiti sou! Ali doulia den exei? <BR>[Psaxnei magazia (mikrokatastimatarxes kai alisides) - tous megalokarxaries pote giati tha phave xilo !! (pravous etc )- exo gnosto kai mou eipe]<P
Dvs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2000 kai tora pou to thimithika: <P>i astinomia dikaioutai na anoixei kriptografimeno Drive? (Me serial & euaistita dedomena...?). [Me opoiadipote tropo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.