Προς το περιεχόμενο

Οδηγός δημιουργίας AVI -> DVD απτόν Αρχιleechαρχο marios1

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Quiz........

δηλαδή δεν υπάρχει ΕΝΑ πρόγραμμα (One click) που τα παραπάνω τα κάνει σε 1/2 ώρα και το αποτέλεσμα να είναι τέλειo; (με υπότιτλους;)

Δημοσ.
Quiz........

δηλαδή δεν υπάρχει ΕΝΑ πρόγραμμα (One click) που τα παραπάνω τα κάνει σε 1/2 ώρα και το αποτέλεσμα να είναι τέλειo; (με υπότιτλους;)

Τέλειο όχι.Για ξεχαρμάνιασμα,ναί."WinAviVideoConverter".Mε ίδιο όνομα ταινίας+υπότιτλου,στο ίδιο folder,στο βγάζει σε μία ώρα DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους.

Εγώ πάντως έχω παρατήσει τα επιμέρους προγράμματα και έχω κολήσει στο καινούργιο παιδί του trustfm,το "avi2dvd".Ακόμη και με τους free encoders,έχει απίστευτη απόδοση.Πόσο μάλλον με cce+5 περάσματα.Μειονέκτημα ο χρόνος...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

@ marios

""WinAviVideoConverter".Mε ίδιο όνομα ταινίας+υπότιτλου,στο ίδιο folder,στο βγάζει σε μία ώρα DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους

pos ginete afto?mou vgazei ta eksis errors...

: "can not render the graph, make sure that your media file can be played by windows media player"

profanos den pernei ta *srt arxeia.

Δημοσ.

Όχι,απλά δεν έχεις εγκετεστημένους τους codecs για την αναπαραγωγή,στο λέει καθαρά.Έχεις δοκιμάσει να το παίξεις με WMP;

Δημοσ.
Όχι,απλά δεν έχεις εγκετεστημένους τους codecs για την αναπαραγωγή,στο λέει καθαρά.Έχεις δοκιμάσει να το παίξεις με WMP;

Μια χαρά παίζει με τον wmp

Τους codecs τους εχω ηδη εγκαταστημένους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...