tasgaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Quiz........ δηλαδή δεν υπάρχει ΕΝΑ πρόγραμμα (One click) που τα παραπάνω τα κάνει σε 1/2 ώρα και το αποτέλεσμα να είναι τέλειo; (με υπότιτλους
marios1957 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Quiz........δηλαδή δεν υπάρχει ΕΝΑ πρόγραμμα (One click) που τα παραπάνω τα κάνει σε 1/2 ώρα και το αποτέλεσμα να είναι τέλειo; (με υπότιτλους Τέλειο όχι.Για ξεχαρμάνιασμα,ναί."WinAviVideoConverter".Mε ίδιο όνομα ταινίας+υπότιτλου,στο ίδιο folder,στο βγάζει σε μία ώρα DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους. Εγώ πάντως έχω παρατήσει τα επιμέρους προγράμματα και έχω κολήσει στο καινούργιο παιδί του trustfm,το "avi2dvd".Ακόμη και με τους free encoders,έχει απίστευτη απόδοση.Πόσο μάλλον με cce+5 περάσματα.Μειονέκτημα ο χρόνος...
anaxp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 @ marios ""WinAviVideoConverter".Mε ίδιο όνομα ταινίας+υπότιτλου,στο ίδιο folder,στο βγάζει σε μία ώρα DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους pos ginete afto?mou vgazei ta eksis errors... : "can not render the graph, make sure that your media file can be played by windows media player" profanos den pernei ta *srt arxeia.
marios1957 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Όχι,απλά δεν έχεις εγκετεστημένους τους codecs για την αναπαραγωγή,στο λέει καθαρά.Έχεις δοκιμάσει να το παίξεις με WMP;
anaxp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Όχι,απλά δεν έχεις εγκετεστημένους τους codecs για την αναπαραγωγή,στο λέει καθαρά.Έχεις δοκιμάσει να το παίξεις με WMP; Μια χαρά παίζει με τον wmp Τους codecs τους εχω ηδη εγκαταστημένους.
kakli Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Kai ego echo to idio problima kai den echo fconisi apo lathos magazi echo tin ekdosi winavi 6.3 kai etsi to paratisa
marios1957 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Τι να σας κάνω,ας είχατε και κανα valid e-mail....
Exoskeletor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 periergo guys kapoio conflict me codecs logika tha ginete
kakli Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Den pirazi etsi kai alios chrisimopoio kati kalitero asheta oti to winavi ine poli grigoro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.