babinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Σημερα το τηλεφωνακι μου P900 επαθε το πρωτο κολημα μετα απο εναν χρονο! Ενω δουλευε κανονικα και το κραταγα στο χερι μου ακουω εναν ηχο σαν να τελειωσε η μπαταρια. Αυτο ηταν!!!! το κινητο ζητουσε PIN και μου έλεγε πως η SIM ειναι μπλοκαρισμένη. Βγαζω την μπαταρια, μηπως κολησε αλλα τα ιδια. βγαζω μπαταρια και SIM και το αφηνω λιγο να ξελαμπικαρει ....... ΤΙΠΟΤΑ Δοκιμαζω στο σπιτι μου και βαζω την SIM στο παλιο μου 7110 και παιζει ΤΖΕΤ. Αρα η Sim ειναι οκ!!!!! Βαζω αλλη SIM στο P900 και αυτην την βρίσκει μπλοκαρισμένη!!!!!!! Προφανως εχει φαει μεγαλο κολημα ...... Εχετε καμια γνώμη? Δυστηχως εχω πολυ καιρο να πάρω αντιγραφο και μαλλον θα έχω προβλημα. Μπορω να παρω αντιγραφο στην κατασταση που ειμαι ????? HELP !!!!!
sot78 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 καθάρισε το slot που μπαίνει η sim (της επαφες του) και ξαναδοκιμασε. αν δεν βλεπει τη sim μετα απο αυτο, τοτε καπιο προβλημα εχει το κινητο.
DJ_XLR8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 babinos, εάν δεν έχει περάσει ακριβώς ο ένας χρόνος τότε πήγαινέ το στο πλησιέστερο SonyEricsson Service Center, θα το δουν και θα στο φτιάξουν. Ζήτα τους backup όλων των δεδομένων, αν και το κάνουν από μόνοι τους. Κι εμένα είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα το Τ39m και μου άλλαξαν πλακέτα, ευτυχώς ήμουν στην εγγύηση & δεν πλήρωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.