Spiros83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Το θέμα είνα ότι έσπευσες να διορθώσεις το φίλο (με τον πλέον προσβλητικό τρόπο) παραπληροφορώντας το κοσμάκη. Δεν έγραψε η πρώτη προσπάθεια "μετά την επιτυχία" του Lost αλλά "μετά" το Lost. Αλλά ακόμα και μετά την επιτυχία να το πάρεις πάλι λάθος είσαι, είχε ήδη παίξει σε άλλες 2 ταινίες το 2006 που το Lost ήταν ήδη επιτυχία. Από όποια μεριά κι αν το πιάσουμε δηλαδή έχεις λάθος. Στη θέση σου θα το παραδεχόμουν και δε θα προσπαθούσα να κερδίσω τη συμπάθεια της κοινής γνωμης επιτιθέμενος σε μένα. Επειδή μάλλον ότι και να σου πω δε πρόκειται να βγάλω άκρη μαζί σου (ή μαλλον, δεν πρόκειται πάλι να καταλάβεις αυτά που εννοεί ο άλλος, θα τα ερμηνεύσεις όπως θες), σε αφήνω να ζείς στον κόσμο σου και να 'σαι ευτχισμένος.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Με έχεις βγάλει εκτός εαυτού με αυτά που λες και κάνεις. Τέλοσπαντων, θα προσπαθήσω να πνίξω την οργή μου και να μη σε κάνω report.
Spiros83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Με έχεις βγάλει εκτός εαυτού με αυτά που λες και κάνεις. Τέλοσπαντων, θα προσπαθήσω να πνίξω την οργή μου και να μη σε κάνω report. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις και θεωρείς σωστό. Και συγχώρεσέ με, δύσκολα κρατιέμαι σε κάτι τέτοια... Αν δεν καταφέρεις να πνίξεις την οργή σου, τί θα γίνει? Για να λήξει λίγο αυτή η βλακεία και να γυρίσουμε και on topic Taken 2 http://www.youtube.com/watch?v=VpaT8NzkLgE Ας ελπίσουμε να είναι αντάξια συνέχεια του πρώτου.
skiabox Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 4 εκατομμυριάκια κασέ ανά ταινία έχει ο Liam Neeson. Βέβαια είναι τρομερό ταλέντο και από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.
hurin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 4 εκατομμυριάκια κασέ ανά ταινία έχει ο Liam Neeson. Βέβαια είναι τρομερό ταλέντο και από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Κάποτε έπαιρνε 20 ο Σβάρτσ
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 4 εκατομμυρια. Ψιχουλα.. Ο "ironman" τσιμπησε γυρω στα 50 μονο για το Avengers.
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σίγουρα τα πήρε ή είναι μέρος του promotional; σε κάθε περίπτωση το ποσό είναι υπερβολικό!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 βέβαια το avengers χτύπησε και 1.5 δις από tickets...
FarCry Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ναι αλλα πρωτα παιρνεις τα λεφτα χωρις να γνωριζεις την εμπορικη επιτυχια της ταινιας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 είναι σίγουρο ότι μέρος των 50m δεν είναι ποσοστά από τα έσοδα?
FarCry Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ναι τελικα παιρνει και μερος των εσοδων. http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/marvel-moolah-robert-downey-jr-avengers-iron-man-324639 While Downey’s pay might seem high, it's not unheard of for stars with backend to collect super-rich paydays when their films become global smashes. Johnny Depp is said to have made at least $250 million from the four Pirates of the Caribbean movies, and Forbes reported that director Michael Bay took home $80 million from the first Transformers. (He likely made more than that for the sequels.)
D_N_A Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ναι αλλα πρωτα παιρνεις τα λεφτα χωρις να γνωριζεις την εμπορικη επιτυχια της ταινιας Σχετικό. Δεν νομίζω αυτα τα ποσά να μπαίνουν "κασέρι" την επόμενη μέρα. Άσε που οι παραγωγοί ξέρουν πόσο θα προμοταριστεί μια ταινία νωρίτερα οπότε δεν είναι και τόοοοσο στα τυφλά.
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Τελικά έβγαλε τόσα ο Johnny Depp; Θα μου πεις, με το διαζύγιο, τα μισά του τα πήρε η "φτωχή" γυναίκα του!
ikskarda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 απο τους παραγωγους του Ice Age και του Rio http://www.youtube.com/watch?v=-xu3JLXfuwQ
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Τα Ice Age για μένα είναι κλασσικά (το 1ο έξυπνο + συναισθηματικό, το 2ο χώλαινε λίγο, και το 3 είναι κατ'εμέ το καλύτερο σε γέλιο , να δούμε το 4 από εβδομάδα τι λέει), το Rio όμως δεν ήταν κατί το ιδιαίτερο. Τέσπα, ίδωμεν για το EPIC, το trailer δεν μου λέει κάτι προς το παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα