V for Vagelis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 πιο πολύ με χαλάει ο Σκότ εμένα Ιεροσυλία! Πιο πολυ κιολας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 O κύριος στα αριστέρα έτρεχε στην F1?
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 E ο σκοτ για μενα εκανε τη τελευταια του σπουδαια ταινια αρχες 90s με το θελμα και λουιζ, απο κει και μετα παραμενει πολυ καλος σκηνοθετης με μετριοτατα εως απαραδεκτα αποτελεσματα -προμηθεες, μωυσηδες, αυτο με την ντιαζ που γαμουσε το αμαξι , κινγκντομς οφ χεβεν, ρομπεν (ωιμε), αμερικανιες οπως το μπλακ χωκ κτλ κτλ- Αντε να του δωσω το ματς στικ μεν και το μονομαχο επειδη ειχε καλη καβλαντα και δυνατο σαουντρακ Γνκ ο σκοτ εχει γυρισει 2 απο τις τοπ δεκα αγαπημενες μου ταινιες εβερ μαλλον και μια δεκαετια σχεδον μετα απο την τελευταια -το μπλεηντ ρανερ- θεωρω οτι επρεπε να βγει συνταξη... Ευτυχως που δεν εμπλεκεται εδω σαν σκηνοθετης αν κ παραγωγος ισως κανει τη ζημια
V for Vagelis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Λίγο αυστηρός είσαι, αλλά ναι, δεν είναι και τόσο αξιόπιστος πλέον. Δε ξέρω κατά πόσο φταίει ο ίδιος, αν κάνει κάτι λάθος ως σκηνοθέτης ή αν απλά του δίνουν ελαττωματικά σενάρια (μια και δε τα γράφει ο ίδιος). Αλλά και πάλι, βγάζει που και που καλές ταινίες, δύσκολο να βγάζεις συνέχεια αριστουργήματα. :Ρ Τέλος πάντων, κι εγώ νιώθω μάλλον πιο ασφαλής που ανέλαβε ο Βιλνέβ τη σκηνοθεσία. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλα ναι σιγουρα μαλλον ειμαι, αλλα απο την αλλ δε μπορω να διανοηθω οτι ο τυπος που εκανε το the duelists, alien, blade runner κανει μετα τα παραπανω προσφατα + σε οτι δηλωσεις του κανει πχ το νεο αλιεν-σηκουελ του προμηθεα, δεν βγαζει κανενα νομα πια...
W0zzAp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Φαινεται καλυτερο απτο Max Steel .Προφανως και θα το δω λογω παιδικης νοσταλγιας . 1
hurin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ευχάριστο το John Wick. Brainless pure fan and awesomeness ήταν το 1ο. Καλώς μας ξανάρθες Κιάνου, βαρεθήκαμε τους Φάρελ και Γκόσλινγκ. 1
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 δεν περιμενα να δω κατι πιο over the top σε σχεση με το kung fury Μεχρι που ειδα αυτο. 1
mynam3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Το κοριτσι με τα τατουαζ το Σουηδικο, με ποια σειρα βλεπετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 wrong topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα