Isis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 καταρχας θελω να ξερω εαν με τον εκτυπωτη μπορω να κανω κατι τετοιο. εχω τον hp 1315. μετα θελω να ξερω τι χαρτι χρειαζομαι , πως θα το κοβω στο μεγεθος του cd, αν θα κολλαει και θα φαινεται γνησιο οπως τα κανονικα cd και τι προγραμμα χρειαζομαι για κατι τετοιο. ειναι προτιμοτερο να παρω εναν εκτυπωτη cd,dvd?
vpateri Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 yparxoun etoima labels apo diafores markes, opws epishs kai enas aplos mhxanismos pou ta kolaei sto cd/dvd
SpY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 File Isis den xreiazete na pareis eidiko ektypwti gia autin tin douleia! Pane agorase etoima autokolita xartia A4 (protimise ta cd na vriskontai stin mesi tou filou , oi dyo kukloi diladi na einai o enas katw apo ton allo peripou stin mesi tis selidas, egw apo to plaisio ta pairnw) kai meta xreiazese auto : http://www.acoustica.com/cd-label-maker/screenshots.htm Kaneis oti theleis meta panw sto CD!! To kalytero vevaia einai na katevazeis etoima covers apo to internet yparxoun para polla site gi'autin tin douleia! px http://www.cdcovers.cc/covers.php
Isis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 οταν λες ετοιμα αυτοκολλητα χαρτια ειναι ποιοτητας τετοιας που υπαρχει και στα γνησια? και ειναι στο σχημα του cd ή εγω τα κοβω? τα cd αν εχουν πανω σχεδια πειραζει ή πρεπει να ειναι μονο ασημι σε ολη την επφανεια για να μην ενοχλει ?
SpY Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Ennoeite pws einai etoima! Esy den koveis tipota apla xsekolas to autokollito pou einai se sxima kyklou Oxi an exei epanw sxedia den peirazei giati to autokollito apo katw exei xrwma mauro gia na kalyptei ta sxedia!! Apo panw fysika einai aspro gia na ektypwseis esy oti theleis!!!
Isis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 και το βαζω στον εκτυπωτη και το εκτυπωνει? ή το βαζει στην θεση του scanner? μετα κολλαει αμεσως στο cd? πως λεγεται αυτο το χαρτι ειπαμε? ευχαριστω για την βοηθεια που μου δινετε παιδια!
Isis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 και το βαζω στον εκτυπωτη και το εκτυπωνει? ή το βαζει στην θεση του scanner? μετα κολλαει αμεσως στο cd? πως λεγεται αυτο το χαρτι ειπαμε? ευχαριστω για την βοηθεια που μου δινετε παιδια!
SpY Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Kanonika vazeis ta autokollota ston ektypwti (san selida A4) kai ta ektypwnei akrivws epanw ! Meta xsekollas to autokolito kai to kolla panw sto CD!! Egw apo to plaisio ta pairnw einai prasino kouti kai grafrei ap'exsw A4 CD-R Label einai tis etereias CONNECT kwdikos proiontos KF01579 !!!
Isis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 λιγο στα γρηγορα. ειπαμε οταν λεμε covers εννοουμε τις κυκλικες ετικετες και θα εχουν καλη ποιοτητα με οποιονδηποτε εκτυπωτη?
vpateri Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 xarti einai opote o ektypwths paizei rolo aytokollhto xarti tipota allo
Isis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 εχω τον hp 1312.. θα γινει καλη δουλεια?
vpateri Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 mia dokimh tha se peisei den kostisei kai mia periousia ase pou se vivliopwleia mporeis na vreis osa tetoia autokollhta theleis xwris na eisai anagasmenos na pareis olo to paketo pou to poulane ta katasthmata plhroforikhs pare 2-3 kai kane mia dokimh
Isis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 δνε ηξερα οτι υπαρχει σε βιβλιοπωλεια. οκ θα παω να αγορασω μερικα να δοκιμασω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.