Pitsi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Αγόρασα καινούργιο υπολογιστή και όταν συνδέω έναν απο τους 2 παλιούς σκληρούς μου δεν μπαίνει στα windows ενώ στην αρχή και στο Bios τον βλέπει κανονικά. Η μητρική είναι μία EPOX με έναν 64 AMD . Ο ένας σκληρός είναι Sata , στο ένα ide καλώδιο υπάρχει ένα dvd-r και ένα dvd-rom . Έχω ελένξει το jumber. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει;
pp6210 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Χρονια Πολλά. Πόσο παλιός είναι ο δίσκος? Μήπως χρειάζεται 40αρι καλώδιο που είναι πιό παλιό?
apostolt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Σε ποιο ide ειναι τα cd/dvd?Αν βαζεις τον σκληρο στο 1 και δεν ειναι bootable τοτε μαλλον προσπαθει να φορτωσει απο εκει και δεν μπορει.Πες λιγο ποιο αναλυτικα πως τους εχει συνδεσει.
de173 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Από την στιγμή που αγόρασες καινούργιο υπολογιστή, και μάλιστα 64άρη, θα πρέπει να κάνεις νέα εγκατάσταση λειτουργικού. Το OS θα πρέπει να είναι συμβατό με 64άρη επεξεργαστή. Και μία παρατήρηση επειδή έχω κάψει πολλά δισκάκια έτσι: οι οπτικές συσκευές να είναι σε ένα IDE και κατά προτίμηση το δεύτερο. Έλεγξε όπως είπαν και οι προηγούμενοι φίλοι μας, τις επιλογές που έχει στο BIOS από ποιά συσκευή να ξεκινάει το PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.