Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να φτιάξω track 0?

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έπεσε στα χέρια μου ένα CD μουσικής, το οποίο είχε ένα κρυμμένο track, τo track 0. Όπως είναι αναμενόμενο, το Cd player ξεκινάει να παίζει το CD από το track 1, αν όμως πατήσουμε το Rewind button, δεν μας πηγαίνει στο τελευταίο κομμάτι του album όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στο... 0! Η ερώτηση μου είναι με ποιό πρόγραμμα γίνεται αυτό, γιατί με ενδιαφέρει άμεσα...

Edit: Διόρθωση, το κομμάτι δεν είναι σε track 0, απλά αν ξεκινούσε από το Track 1 00:00, και έκανε κανείς rewind, θα πήγαινε στο Track 1 -01:43, δηλαδή σε αρνητική τιμή χρόνου...

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ?

Δημοσ.
microboards.com[/url]]

How do you create a hidden track?

On a CD' date=' the start of the first track is labeled at “index 00.” The audio starts at “index 01.” The gap in between these two indices is called the pre-gap. This pre-gap must be at least 2 seconds in length to make it Red Book standard. In order to make a hidden track, you need to find burning software that will allow you to change index times. First, you need to combine the two songs that will become the hidden track and track 1. This can be done with any digital audio editing software. Select this “combined” song to be track 1, setting “index 00” to time zero. Then set “index 01” to a point right after the “hidden track” is complete. What will happen is when this disc is played on a CD player, the player will automatically go to “index 01” which is where the audio is supposed to start. You then will have to rewind back to listen to the “hidden track.” [/quote']

Ελπίζω να σε καλύπτει... :)

Δημοσ.
Σπέρνεις!! Σου χρωστάω ;-)

Αν γνωρίζει κανείς κάποιο τέτοιο software θα ήταν πολύ βολικό... :D

Τελικά βρήκες;

Δημοσ.

Ένα techno/ebm/electro τραγούδι... Ο υπόλοιπος δίσκος είναι ορχηστρικό black metal. Το CD είναι η πρώτη κοπή του La Masquerade Infernale των Arcturus.

Δημοσ.

Η αρχική σκέψη ήταν "Γ@μάς" αλλά δεδομένου του φύλου της Cris και της ευγένειας (χεμ-χεμ) που με διακατέχει, δεν το θεώρησα πρέπον... :-p

@BoyFromSalina

Φορτώνεις στο CDRWIN (ΤΗΣ GOLDENHAWK ΛΕΩ ΠΑΛΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ) τα trax (Load Tracks) με την σειρά που θες να είναι στο CDA, και πατάς Save Us δίνοντας ένα όνομα. Αυτό δημιουργεί ένα αρχείο .cue, το οποίο μπορείς να ανοίξεις με το notepad.

Όπως πολύ σωστά μάντεψες (:P), το ανοίγεις με το notepad και διαμορφώνεις το πρώτο track ως εξής:

----------------------------------------------------

Αρχικό στάδιο:

FILE "C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\LUCIFER\Τα έγγραφά μου\DEMO\CUE\01.MP3" MP3

TRACK 01 AUDIO

TITLE "01"

INDEX 01 00:00:00

Κάνοντας το track να ξεκινάει από το 2ο λεπτό (από 00:00 μέχρι και 01:59 είναι το κρυφό track):

FILE "C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\LUCIFER\Τα έγγραφά μου\DEMO\CUE\01.MP3" MP3

TRACK 01 AUDIO

TITLE "01"

INDEX 00 00:00:00

INDEX 01 02:00:00

-----------------------------------------------------

Αφού το κάνεις αυτό, σώζεις το .cue με τις αλλαγές που του έκανες, το φορτώνεις στο CDRWIN με την χρήση του Load Cue File, και φτιάχνεις το CD. Όταν το βάλεις στο CD Player θα ξεκινήσει από το 2ο λεπτό του πρώτου track, την στιγμή εκκίνησης που του όρισες στο Index 01 δηλαδή.

Δημοσ.
Ένα techno/ebm/electro τραγούδι... Ο υπόλοιπος δίσκος είναι ορχηστρικό black metal. Το CD είναι η πρώτη κοπή του La Masquerade Infernale των Arcturus.

popo file!

to album to exo tosa xronia k den to eixa prosexei pote!gamo!!!

p.s. tora kathome k koitao ola mou ta cd :) (190 ston arithmo)

Δημοσ.

...Έχεις την πρώτη έκδοση του LMI? Μήπως, λέω τώρα εγώ, την βαρέθηκες και είσαι πρόθυμος να την ανταλλάξεις με ζεστό χρήμα? :-p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...