Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia o nikos exei dikio!!! egw mia fora fotografisa ton orizonta ! epeksergastika tin eikona me to idio programma to opio legotan .... den thimamai tora... ekana zoom kai ti na dw? to siniko teixos!!! milame oti to programma ayto ga....ei!

parepiptontos tin fotografia tin traviksa strin korifi tou olympou!!!

xaxaxaxa plaka kanw!!!

niko ti zwdio eisai?? xaxxa plaka kanw!! re paidia min trogomaste metaksi mas! aytoi pou gnorizoune gnorizoune kai den xreiazetai na prospathoune na pisoune tous ypolipous! pisteuw oti den tithetai thema parapliroforisis mias kai diabazontas kai krinontas antikeimenika oloi mporoun na katalaban pios leei to sosto kai pios to lathos!!!

filika ninja!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia o nikos exei dikio!!! egw mia fora fotografisa ton orizonta ! epeksergastika tin eikona me to idio programma to opio legotan .... den thimamai tora... ekana zoom kai ti na dw? to siniko teixos!!! milame oti to programma ayto ga....ei!
niko ti zwdio eisai?? xaxxa plaka kanw!! re paidia min trogomaste metaksi mas!

Το ύφος του μηνύματός σου μόνο ένταση και φαγωμάρα προκαλει. Καλή η πλάκα αλλά αν μας έλεγες και τίποτα ουσιώδες θα είχε περισσότερη αξία. :roll:

aytoi pou gnorizoune gnorizoune kai den xreiazetai na prospathoune na pisoune tous ypolipous! pisteuw oti den tithetai thema parapliroforisis mias kai diabazontas kai krinontas antikeimenika oloi mporoun na katalaban pios leei to sosto kai pios to lathos!!!

filika ninja!

Δηλαδή επειδή κάποιοι ξέρουν και κάποιοι δεν ξέρουν, αυτοί που δεν ξέρουν να μη μάθουν ποτέ; αν κάποιος που δεν ήξερε, διάβαζε το μήνυμα και ΔΕΝ έβλεπε τις απαντήσεις αυτών που ξέρουν, θα μάθαινε το λάθος ... ;)

Νίκο μη με παίρνεις στραβά, δεν έχω τίποτα εναντίον σου :) απλά κάποια πράγματα δε γίνονται. Και τα ποστ μου είχαν ως μοναδικό σκοπό να σου δείξουν που είσαι λάθος, όχι να περιγελάσω κανέναν.

Φιλικά

Γιώργος

Δημοσ.

Παιδιά εννοείται ότι είναι πολύ πιο ηλίθιο να ξέρεις και να το λες με ύφος από το να μην ξέρεις καθόλου. Γι'αυτό είναι τα fora για να ρωτάμε και να μαθαίνουμε.

Παρεμπιπτώντως, ξεκ**λιάστηκα στο γέλιο με το Σινικό Tείχος [ninja_mouse] :P:P

Δημοσ.

Παλικάρια δεκτά και κατανοητά αυτά που λέτε με σοβαρότητα ή ακόμα και χλευάζοντας.

Εγώ είχα κλείσει το θέμα, αλλά επανήρθα αφού βρήκα τα πειστήρια, για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επαναλαμβάνω πως εγώ ξέρω τι έκανα και με τι αποτέλεσμα.

Αν "γίνεται" ή όχι το γνωρίζω εγώ καλύτερα απο τον καθένα σας που το έχω χειροπιαστά.

Μάλιστα για κάποιους που αμφισβητούν το αποτέλεσμα είχα την καλή πρόθεση να δώσω δημόσια ένα από τα αρχεία που βρήκα και την πηγή απ' όπου πήρα το μικρότερο ( πρωτότυπο ).

Αυτό που θα περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος λοιπόν θα ήταν το ενδιαφέρον για τα image.

Έστω και από απορία εγώ θα ζητούσα να τα δώ για να έχω άποψη.

Λοιπάμαι ειλικρινά για όλα αυτά που σας ανάγκασα να γράφετε.

Λοιπάμαι ακόμα περισσότερο για μερικούς που προσπαθούν ντε και καλά να περάσουν την άποψή τους επειδή έτσι νομίζουν.

Ποιος λοιπόν παραπληροφορεί και ποιος βγαίνει χαμένος???

Πάντως όχι εγώ...

Εγώ το μόνο που έχασα είναι εκείνο το πρόγραμμα, αφού δεν μπορώ να βρω που το έχω.

Για να κλείσει λοιπόν το θέμα παρακαλώ τους ADMIN να κλειδώσουν το topic για να μη βγάζουν ορισμένοι εδώ τα αποθυμένα τους.

Φιλικά

Νίκος

Δημοσ.

Μην το παρατραβάς. Μάθε πότε να υποχωρείς.

Δεν βγήκε κανείς να βγάλει τα αποθημένα του. Απλώς ειπώθηκε κάτι που όπως πολλοί γνωρίζουν δεν ισχύει και όλοι έσπευσαν να το διορθώσουν (κακώς αν το έκαναν με άσχημο τρόπο). Η αλήθεια όμως παραμένει. Σπουδάζω εδώ και 4 χρόνια επιστήμη υπολογιστών και ασχολούμαι προσωπικά με γραφικά. Άκου και τους υπολοίπους...

Δημοσ.

[...Για τους γνώστες από έναν μη-γνώστη...]

Για την εικόνα που βλέπετε εδώ...

http://lindagruber.com/novelart/realm/patrol.html

...είχα αφιερώσει πολύ καιρό "παίζοντας" για να την κάνω 1024x768 (προφανώς για desktop wallpaper). Τελικά κατάφερα ένα καλό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας το φίλτρο Despeckle του προγράμματος ACDSee 3-κάτι (μιλάμε για το 2000-2001). Αυτό που είχα παρατηρήσει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι έκανε resize προς 1024x768 (άλλαζε και το aspect ratio αλλά δεν υπήρχε ενοχλητική παραμόρφωση της εικόνας) και το Despeckle έκανε μία πολύ όμορφη εξομάλυνση των οδοντωτών περιγραμμάτων που φυσιολογικά δημιουργούνταν.

Δεν είμαι γραφίστας και δεν γνωρίζω την θεωρία του θέματος αλλά πιστεύω ότι αυτό που θέλει ο φίλος μας είναι ένα πρόγραμμα που να διαθέτει το συγκεκριμένο φίλτρο (για όμορφα και γρήγορα αποτελέσματα).

Δημοσ.
Παλικάρια δεκτά και κατανοητά αυτά που λέτε με σοβαρότητα ή ακόμα και χλευάζοντας.

Εγώ είχα κλείσει το θέμα' date=' αλλά επανήρθα αφού βρήκα τα πειστήρια, για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επαναλαμβάνω πως εγώ ξέρω τι έκανα και με τι αποτέλεσμα.

Αν "γίνεται" ή όχι το γνωρίζω εγώ καλύτερα απο τον καθένα σας που το έχω χειροπιαστά.

Μάλιστα για κάποιους που αμφισβητούν το αποτέλεσμα είχα την καλή πρόθεση να δώσω δημόσια ένα από τα αρχεία που βρήκα και την πηγή απ' όπου πήρα το μικρότερο ( πρωτότυπο ).

Αυτό που θα περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος λοιπόν θα ήταν το ενδιαφέρον για τα image.

Έστω και από απορία εγώ θα ζητούσα να τα δώ για να έχω άποψη.

Λοιπάμαι ειλικρινά για όλα αυτά που σας ανάγκασα να γράφετε.

Λοιπάμαι ακόμα περισσότερο για μερικούς που προσπαθούν ντε και καλά να περάσουν την άποψή τους επειδή έτσι νομίζουν.

Ποιος λοιπόν παραπληροφορεί και ποιος βγαίνει χαμένος???

Πάντως όχι εγώ...

Εγώ το μόνο που έχασα είναι εκείνο το πρόγραμμα, αφού δεν μπορώ να βρω που το έχω.

Για να κλείσει λοιπόν το θέμα παρακαλώ τους ADMIN να κλειδώσουν το topic για να μη βγάζουν ορισμένοι εδώ τα αποθυμένα τους.

Φιλικά

Νίκος[/quote']

Ενα προγραμμα που κανει αυτο που λες ειναι το Oscar's JPEG Thumb Maker, αλλα δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο.

Δημοσ.

Φίλε spike & nemos,

αποφάσισα να μην συμμετέχω πλέον σε μια συζήτηση που μπορεί να δημιουργήσει αντιπάθειες, κάτι που ποτέ δεν επιδιώκω, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας.

Ευχαριστώ επίσης εκ των προτέρων όλους όσους αντιμετωπίζουν ψύχραιμα το θέμα και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν στη συνέχεια.

Φιλικά

Νίκος

Δημοσ.

{nikos}, ψυχραιμία.....

Στην τελική στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων προσφέροντας την απάντησή σου (...άν και όχι πλήρη: ΠΟΙΟ είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες???) ενώ κάποιοι άλλοι απλά σπάνε πλάκα....

Δημοσ.

@nemos,

Αυτό είναι το πρόβλημά μου:

Δεν θυμάμαι με ποιο πρόγραμμα δούλεψα τότε.

Δεν του έδωσα σημασία, θεώρησα πως δεν μου χρειάζεται, πως θα το θυμάμαι κτλ και τώρα που το θέλω δεν το έχω...

Νίκος

Δημοσ.

re mania

twra ti prospathoume na apodiksoume ????

oti o kyklos einai tetragonos ?

{nikos}

giati na dimiourgisei antipathies ??

esy epimeneis se kati pou pithanotata den katalabes kala

kai emeis prospathoyme na sou poume oti afto den einai dynaton na ginei

toso apla!!!!!!!!

Δημοσ.

Μεταφέρω κάτι ακόμα από την μικρή εμπειρία μου σχετικά με την αρχική ερώτηση του ποστ - οι γνώστες της θεωρίας να με διορθώσουν όπου κάτι δεν αναφέρω σωστά για να βγει κάποιο συμπέρασμα.

!Προσοχή! ΔΕΝ ειρωνευόμαι & ΔΕΝ υποτιμάω κανέναν! - παραπάνω βρήκα συγκεντρωμένες απόψεις που έχω σχηματίσει μετά από πολλούς πειραματισμούς και είναι κρίμα τόσοι μαζεμένοι να ασχολούμαστε με τατιανισμούς και όχι με θέματα ουσίας.

Δείτε εδώ:

https://zulu.ssc.nasa.gov/mrsid

Μη νομίζει κανείς ότι τα αποτελέσματα του κύματος στην Ινδονησία φωτογραφήθηκαν παραλία προς παραλία από δορυφόρο που άλλαξε τροχιά και φωτογράφιζε 10 μέρες τα ίδια και τα ίδια - 4-5 φωτο πήρε (...λέμε τώρα...) και όλα τα υπόλοιπα βγήκαν με διαδικασίες που από μόνες τους αποτελούν μία επιστήμη. Οι εικόνες λοιπόν που μπορούμε να μεγαλώσουμε χωρίς απώλειες είναι εικόνες ασυμπίεστου (ή ελάχιστα συμπιεσμένου?) format - για τις υπόλοιπες (jpg, gif κλπ) άντε να κάνεις μία αποδεκτή μεγέθυνση της τάξεως του 20%.

Τις απόψεις σας, παρακαλώ - ...μήπως μάθουμε και κάτι χρήσιμο σήμερα πάνω σ' αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα!

Δημοσ.

ELEOS

exoume mperdepsi ta mpoutia mas

Ti sxesi exei i apolia poiotitas mias foto apo sympiesh , me to na prospathoume na apodiksoume oti mporoume na prosthesoume plirofories se aftin

Aplo paradigma gia na ginw oso to dynaton poio katanoitos

Exoume mia foto pou apoteleite apo 200 pixels orizontia, kai emeis tin kanoume resize se 1000.

as poume oti exei ena anthropino prosopo kai to mati tou opoioy kaliptei 30 pixels,

kanontas resize x5 gia na exei 1000 pixels to mati tha kalipti 150 pixels

pou tha brei tis plirofories xrwmatikou tonismou gia na tis balei ???? tha tis gennisei ?? den nomizw.

apla ta 30 pixels tha kalipsoun to evros twn 150, afti einai twra i paramorfosi i foto mas den apektise xilia pixels alla to evros kaliftike apo ta yparxon 200 .

opoios katalabe katalabe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...