Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εικόνες είναι στην ασυμπίεστη μορφή τους BIT MAPS δηλαδή χάρτες που, σε γενικές γραμμές, λένε κάθε pixel τι χρώμα έχει.

Όταν τις μεγαλώνεις τα ενδιάμεσα (νέα) pixel δημιουργούνται βάσει των γειτονικών τους, ανάλογα με τον αλγόριθμό.

Δεν υπάρχει τίποτα μαγικό σε αυτό το θέμα και δεν γίνεται να μεγεθύνουμε μια εικόνα και κρυμμένη πληροφορία να αποκαλυφθεί. ΟΧΙ δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα η μέθοδος... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τουλάχιστον με τη μορφή που τα αρχεία αυτά έχουν σήμερα... σήμερα γίνεται μόνο στο Blade Runner και πουθενά αλλού!

Ελπίζω το μήνυμά μου να είναι το τελευταίο σε αυτή τη χαζή πλέον συζήτηση,

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελπίζω το μήνυμά μου να είναι το τελευταίο σε αυτή τη χαζή πλέον συζήτηση

Επέτρεψέ μου να μην είναι το τελευταίο μύνημα σε αυτή την "χαζή" για σένα, αλλά "καυτή" για πολλούς εδώ μέσα και αλλού, συζήτηση...

Νίκος

Δημοσ.

@NINJA_MOUSE

Όχι φίλε μου. Έχω φάει τα λυσσακά μου σε δισκέτες, σε παλιούς δίσκους, στο χώρο εργασίας μου, αλλά τζίφος.

Έχω κατεβάσει εκατοντάδες προγράμμτα που υπόσχονται πολλά από το δίκτυο, αλλά πάλι τζίφος.

Τι καλά που θα ήταν αλήθεια αν υπήρχε τρόπος να βλέπαμε με ποιο πρόγραμμα έγινε η επεξεργασία μιας εικόνας...

Στείλε μου αν θέλεις το email σου να σου δώσω τα image που έχω, το αρχικό και τη μεγέθυνση, να τα δεις και να μου πεις τη γνώμη σου.

Φιλικά

Νίκος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας....ψαχνω προγραμμα για επεξεργασιας εικονον...μπορειται να με βοιτηισετε...???

Δημοσ.

γεια σας....ψαχνω προγραμμα για επεξεργασιας εικονον...μπορειται να με βοιτηισετε...???

καλητερα να φτιαξεις ενα καινουργιο θεμα στο foroum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...