Προς το περιεχόμενο

trofodotika q-teck ti sas lene?

tolis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σας πώ λοιπόν και εγώ την εμπειρία μου......τον παλιό καιρό είχα πάρει ένα 400άρι μεταχείρω,αφού με εξυπηρέτισε δουλεύει ακόμα στο πισι ενός φίλου καλά.Το κακό του ήταν η μικρή 12άρα (έδινε 11.4) αλλά μιλάμε για NF7 με έναν T-bred sta 2400..γενικά δεν έχω παράπονο για τα 20ε που είχα δόσει αλλά αν είχα παραπάνω δεν θα το έπαιρνα.Τώρα πήρα ένα 500άρι για δεύτερο σε συνδοιασμό με ένα Chieftec 320....το σύνολο μαμάει,για πόσο δεν ξέρω :D

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κι εγώ μια απ'τα ίδια. Το έχω σε δύο υπολογιστές ίδιους εδώ και 2 χρόνια ένα 450w dual fan gold (πσσσσ) και μέχρι στιγμής όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Βεβαια επειδή τώρα έβαλα adsl πήρα μόλις σήμερα ένα tagan 480 απο eshop το οποίο δεν το έχω βάλει ακόμα. Ο κυριότερος λόγος που το αλλάζω είναι ο θόρυβος ελπίζοντας το καινούργιο να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβο

Δημοσ.
καίγονται με το κιλό..

Exactly my opinion. Και είναι και πανάλαφρα (ντεν έκω ψύκτρες καρντιά μου..) , οπότε 1 κιλό = πολλά Q-Tec :lol:

Αν σου δουλεύει , τα υπόλοιπα είναι περιττά , είσαι OK.

Αλλά μην παίρνεις και όρκο οτι θα δώσει την ονομαστική ισχύ του αν του το ζητήσεις.....

Πάντως τα τροφοδοτικά είναι η ακραία περίπτωση του "αν δεν πάθεις , δεν θα μάθεις".

Και εγώ , χρειάστηκε να κάψω 3 τροφοδοτικά (σε 6 μήνες..) για να πειστώ οτι αξίζουν τα ? που ζητάνε τα ποιοτικά.

Εδώ και 1 χρόνο τα 2 pc μου φοράνε Tagan 480W + Antec 480W , συνολικά σχεδόν 300? για το ρεύμα.

Δημοσ.

Στο σημείο που μας έχει φτάσει ο Βασιλάκης οι περισσότεροι έχουν πάνω από ένα πισί....κύριο,κατεβαστίρι,ενκόντερ....κτλ.....έ για τον ουραγό της αλυσίδας και το q-tec πολυτέλεια είναι..σε αυτή τη βάση μιλάω..... :D

Δημοσ.

Το καλοκαίρι μου κάηκε το τροφοδοτικό μάρκα άγνωστη.

Μπαίνω στο πρώτο μαγαζί που βρίσκω.

Έχεις ;

Έχω.

Φέρτο. :D

Και ήταν Q-tec :P αυτό το χρυσό στα 420w με τους δύο ανεμιστήρες.

Μια χαρά παίζει πάντος μέχρι τώρα.

Φανταστείτε ότι αυτό που μου κάηκε ήταν στα 250w και κράτησε τρία χρόνια. Ε δεν νομίζω να μην τραβήξει το Q-tec άλλα τρία τουλάχιστον . :shock:

Δημοσ.

Ναι ρε σεις.. δεν είναι και ωρολογιακή βόμβα δα.. Τα προβλήματα ξεκινάνε σε high-end μηχανήματα που έχουν την κακή συνήθεια να απαιτούν πολλά... με αποτέλεσμα να ζορίζεται.. να ζεσταίνεται.. και να καίγεται! Σίγουρα πάντως δεν είναι χειρότερο.. από τα no-name που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα στα μηχανήματα μας.. :wink:

Δημοσ.

Έχω το

Q-TEC 500W, BIG 12cm FAN, SILENT

Έχει καλές τάσεις, δεν ζεσταίνεται καθόλου, δεν έχει πρόβλημα με μεγάλο φορτίο,

ΑΛΛΑ αθόρυβο ΔΕΝ είναι.

Για τα λεφτά του καλό είναι.

Δημοσ.

re paidia giati eisaste toso ypervolikoi??den leo den einai ta kaltyera alla mhpos diavaate oti ta provlhmatika ths q-tec einai ta 400aria & oxi ta alla??ego prin agoraso kainourgio koitazontas ta review kai thn tseph mou eida oti htan mia arketa aksiopisth agora.etsi agorasa 1 440w me ton megalo athoryvo anemisthra kai eimai tromera eyxaristimenos.oute thoryvo oute vromia plastikou kai to kyriotero meiothikan 50% ta restart logo ayksomeioshs tashs (sthn italia para poly syxno fenomeno)..tora an mou kaei ti na po epaiksa kai exasa, pantos apo oti exo diavasei einai arketa kala (plhn ton 400 epanalamvano)..

kai mou fainete oti osoi thn pathsan edo mesan eixan 400ari sosta???

Δημοσ.

Αδερφέ.. το δικό μου ήταν το 500άρι με τον ένα μεγάλο ανεμιστήρα.. και βρόμαγε υπερβολικά (μέχρι και έξω από το δωμάτιο έφτανε η πλαστικίλα).. Βέβαια τονίζω ξανά.. ότι το σύστημα μου ζορίζει σημαντικά τη 12άρα γραμμή.. όπου και το Q-tec είναι αρκετά χαμηλό (18Α έναντι των 16Α που είχε το μαμά 360άρι Chieftech)...

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω ένα Q-TEC 550W DUAL FAN GOLD πάνω σε έναν αρκετά φορτωμένο υπολογιστή και πάει μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...