Προς το περιεχόμενο

ProgDVB Problems

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χερετώ σας.

Πρόσφατα έφτιαξα ένα Qube PC (win XP Pro English SP1- Celeron 2.8, 512mb / 400 Ram) και έβαλα την Skystar 2, όλα δείχνουν πως είναι ΟΚ αλλα έχω όμως δύο προβλήματα και θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

1ο

Μερικές φορές το ProgDVB κολάει με αποτέλεσμα να κολάει και όλο το PC, το πρόβλημα λύνεται με reset ή τερματισμό απο το Power. Ούτε με Ctr+Alt+Delete ξεκολάει, και θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό είναι φυσιολογικό. Το Pc aki είναι γρήγορο για αυτήν την δουλειά και δέν νομίζω να έχει πρόβλημα (επεξεργαστής - μνήμη)

2ο

Έχω δίκτυο στο σπίτι και 4 μηχανήματα ακόμη και δοκίμασα να το βάλω (το ProgDVB) και σε άλλο μηχάνημα εντός του δικτύου, για να βλέπω εκπομπές στο άλλο PC όταν είμαι σε άλλο δωμάτιο, το άλλο PC είναι με Win 2000 Pro ENG.

Πήρα copy + paste το ProgDVB απο τον πρώτο υπολογιστή (που παίζει) και το έβαλα στον δεύτερο, έτρεξα την επιλογή που έχει (κάτι με server δέν θυμάμαι καλά) και του έδωσα την ip και ένώ μπορώ να αλλάξω κανάλια απο τον δεύτερο στον πρώτο (remote) δέν έχω εικόνα και ήχο, ίσως έχει να κάνει με Codecs αλλα δέν γνωρίζω ποιούς και δέν έκανα τίποτε ακόμη.

Καμιά καλή ιδέα για τα παραπάνω ?

Δημοσ.

to prog dvb den 8a to kaneis copy alla clean install se osa pc tou lan 8eleis.mono to fakelo chanels 8a kaneis copy gia na mhn kaneis scan ta kanalia se olla ta pc.sto pc me thn skystar 8a kaneis install kai thn modula broadcast server otan bazeis to progdvb.sta ypoloipa client.ip vazei kai mono tou an 8eleis orizeis esy.na xereis omws oti otan alazeis kanali apo opoiodhpote pc tou lan allazei se ola,afou 1 karta me 1 tuner exeis.

to exw dokimasei se lan me 7 pc kai epexe mia xara.yparxei mia mikrh ka8ysterhsh epishs ala 8a thn katalabeis mono an blepeis olla ta pc mazi an eina se allo dwmati den 8a to katalabeis.

oso gia ta kolhmata oi drivers ths skystar ta kanoyn ayta

Δημοσ.

Ευχαριστώ Felix

Θα το δοκιμάσω, μπορεί να είναι και αυτό γιατι όπως είπα ένα copy / paste ολο το φάκελο απο το αλλο PC.

Οσο για τα κολήματα είναι πολύ ενοχλητικά, άσε που κολάει καμιά φορά και στην εγγραφή, άν είναι οπως λές θέμα drivers τότε θα περιμένω για νέους μήπως και λυθεί το πρόβλημα τελικά.

Δημοσ.

enoeitai oti gia na deis sta client pcs 8a prepei to prog dvb na einai anoixto sto pc me thn karta.meta to anoigeis sto allo pc,perimeneis ligo kai blepeis.lan einai mhn perimeneis apo thn prwth fora molis to anoixeis na pexei.kane dokimes kai 8a ta katafereis.

Δημοσ.

Το δοκίμασα οπως μου είπες και ..... τα εκανα Σκ@τ@ χεχ

Δεν ξερω πως τα κατάφερα αλλα έχασα τον hotberd αλλα μετά πάτα απο εδώ πάτα απο εκεί τα ξαναβρήκα σε τελικη ανάλυση όμως πάλι δέν μου δούλεψε στο άλλο pc.

Σάν remote δουλευει κανονικά (αλλαζει δηλαδή τα κανάλια απο το client στον server) αλλα εικόνα και ήχο δέν έχω, ίσως είναι θέμα codecs, μήπως μπορείς να μου πείς ποιούς χρειάζομαι για να το δοκιμάσω πάλι ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

oi codecs einai ponemenh istoria..paliotera eixa nvidia gpu kai pote problhma.meta evala ati (9800pro)kai pote den exw thn teleia eikona pou eixa me thn nvidia.exw balei arketous codecs,kapou edw mesa sto forum dinoun ena link na katevaseis arketoys alla kai ena google search an kaneis 8a vreis.twra exw tous cuberlink-intervideo-siniccinemaster-nvidia.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως τα mpg που κάνω record είναι προβληματικά. Παίζουν μόνο με WinDVD, ενώ με όλους τους άλλους players (BSPlayer, Windows Media Player) έχουν προβλήματα κατά την αναπαραγωγή. Είναι κάποιο bug του ProgDVB(4.47.5) ή δεν κάνω κάτι καλά εγώ.

Επίσης με altDVB μόνο σε TS μπορεί να γίνει εγγραφή;

Δημοσ.

σχετικα με τα mpeg, εμενα παιζουν κανονικα και με media player, και με αλλα....και εχω τελευταια εκδοση progDVB...δεν ειναι καποιο bug λοιπον....σχετικα με τα TS, νομιζω οτι μονο ετσι κανει capture, αλλα 1) υπαρχει ενα προγραμμα, DVR Studio η κατι τετοιο, το οποιο στο μετατρεπει, 2) υπαρχει plugin το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να δεις .ts στο media player....αν δεν το βρισκεις στο στελνω αργοτερα απο το σπιτι.....

Δημοσ.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως τα mpg που κάνω record είναι προβληματικά. Παίζουν μόνο με WinDVD' date=' ενώ με όλους τους άλλους players (BSPlayer, Windows Media Player) έχουν προβλήματα κατά την αναπαραγωγή. Είναι κάποιο bug του ProgDVB(4.47.5) ή δεν κάνω κάτι καλά εγώ.

Επίσης με altDVB μόνο σε TS μπορεί να γίνει εγγραφή;[/quote']

Για τα προβλήματα που αναφέρεις, φταίει ότι δεν έχεις τους κατάλληλους decoders εγκατεστημένους στο pc.Αφού παίζουν τα αρχεία μόνο με WINDVD πάει να πει πως έχεις βάλει στις ρυθμίσεις audio-video του ProgDVB να κάνει αποκωδικοποίηση και συνεπώς εγγραφή με τον Intervideo decoder.Κατέβασε το K-Lite Codec Pack 2.35 Full και μετά θα είσαι τζετ.

To AltDVB ναι μόνο σε TS γράφει και χρειάζεσαι κάποια προγράμματα όπως το ProjectX ή το PVAstrumento για να τα demuxάρεις και εν συνεχεία να τα επεξεργαστείς.Αυτή η μέθοδος είναι ναι μεν πιο αργή/δύσκολη αλλά πιο αποτελεσματική.

Τα .TS μπορείς να τα ανοίξεις κατ' ευθείαν με τον VLC Player.

Δημοσ.

ego pali exo allo problhma me to progdvb, otan kano record mesa se 10 me 20 lepta mou bgazei eror kai kleinei to programa. To mpeg paizei kanonika os th stigmh pou bgazei to error. Kai mias kai einai terastia ta mpeg kalh lysh einai to autogordian knot gia an ta kanei xvid sto 60% tou megethous.

Δημοσ.

Ναι, σωστά. Τόσο καιρό δεν είχα δει από πού άλλαζα τα φίλτρα τα οποία χρησιμοποιεί το ProgDVB.

Μερικές φορές ψάχνεις κάτι, είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν το βλέπεις:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...