eurochild Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 kanena site me "how to" sxetika me tin plaketa xerei kaneis ?
eurochild Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 H apantisi apo tin Seagate! Hello Dimitris, You can try using an alternate power supply from a different computer for further testing but it appears to be a power issue with the drive. Your only option at this point is to refer to data recovery services to help retrieve your important information from the drive.
V@nt- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ίσως, αν και χαζό, αν το δοκίμαζες σε εξωτερικό frame (usb 2 - firewire) ? Δοκίμασε να δεις σε σχέση με άλλο σκληρό αν υπάρχει κάποια ατέλεια στην πλακέτα, ιδιαίτερα κοντά στο βύσμα τροφοδοσίας (αν έχει ξεκολλήσει κάποιο πινάκι που συνδέεται στην πλακέτα και βραχυκυκλώνει με διπλανό του κτλ). Τι άλλο να πω, καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι, αν και δεν πρέπει να στηρίζεις τόσο σημαντικά δεδομένα σε έναν σκληρό χωρίς ένα backup φίλε μου
eurochild Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 pira enan idio kai allaxa tis plaketes.. o skliros douleuei alla den ton diavazei to pc.. oute sto bios oute mesa.. dokimasa kai me to seatools tis seagate pou kanei boot kai me disketa kai me cd alla tpt.
JGL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μάλλον η μόνη λύση είναι Data recovery, έχω ακούσει ότι βγάζουν τους μαγνητικούς δίσκους και τους τοποθετούν σε άλλο δίσκο. Ακριβή εργασία αλλά άμα καίγεσαι για τα δεδομένα σου είναι μονόδρομος. Λυπάμαι
betadine Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Filarako kalo tha itan na to pigaines se kana computer freak , se kana panepistimio i politexnio kai na to doune. Makari na exei kaei o trofodotis tis plaketas toy diskou, ena sxetika aplo kukloma. an oxi dokimase na allaxeis plaketa me tin parousia eidikou omos
picos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δυστυχως εχω το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω μου ειπαν και εμενα να αλλαξω πλακετα (μου εχει καει και μυριζει και καμενο) αλλα μετα απο αυτα που διαβασα απογοητευτηκα ..............εχω μεσα ανεκτιμητες φωτο του πιτσιρικα και γυρω στα 300 cd σε mp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.