christos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά με υγεία. Γνωρίζει κάποιος της ρυθμίσεις για το DVD Shrink 3.2.0.15 Ευχαριστώ.
giorgos th. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 gine ligo pio analitikos.an pas omos sto help file tou shrink tha sou vgalei online odigous gia to ti na kaneis.
Melven Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 http://www.dvdr-digest.com/articles/23_1.html
christos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 gine ligo pio analitikos.an pas omos sto help file tou shrink tha sou vgalei online odigous gia to ti na kaneis. Γεια σου φίλε μου! Το DVD Shrink στο help file δεν σου αναφέρει της ρυθμίσεις που πρέπει να βάλεις στο Preferences. Εγώ θέλω να κάνω της ρυθμίσεις στο Preferences γιατί δεν της γνωρίζω. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
nautilus7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις είναι λίγο πιο απλές από τη θεωρία της σχετικότητας... Άρα μάλλον θα τα καταφέρεις μόνος σου αν ψάξεις λίγο.
christos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις είναι λίγο πιο απλές από τη θεωρία της σχετικότητας... Άρα μάλλον θα τα καταφέρεις μόνος σου αν ψάξεις λίγο. Γεια σου φίλε μου! Το θέμα είναι να βοηθάει ο ένας των άλλων όταν έχει κάποιο πρόβλημα, και όχι να μιλάει για θεωρία σχετικότητας και ψέξε λίγο μόνος σου. Όταν ο άλλος δεν γνωρίζει πώς να ψάξει μόνος του και να βρει την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
gntelmp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Εδώ δηλώνεις αν το DVD σου είναι απλό ή dual layer. Αν θέλεις μετά την συμπίεση, η ταινία να γράφεται αυτόματα με το Nero τότε πρέπει να επιλέξεις και το κουτάκι που λέει "enable burning with Nero".
christos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Εδώ δηλώνεις αν το DVD σου είναι απλό ή dual layer. Αν θέλεις μετά την συμπίεση' date=' η ταινία να γράφεται αυτόματα με το Nero τότε πρέπει να επιλέξεις και το κουτάκι που λέει "enable burning with Nero".[/b'] Καλησπέρα στην παρέα! Για να είμαι σίγουρος ότι είναι σωστές η ρυθμίσεις γράφω της ρυθμίσεις που έχει το πρόγραμμα και αν κάτι είναι λάθος, παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος αν είναι σωστές η ρυθμίσεις που έχει το πρόγραμμα. Preferences. Όλα μαρκαρισμένα. Preview. Enable video and audio preview μαρκαρισμένο. Select audio είναι επιλεγμένο stereo. Select DirectX video είναι επιλεγμένο το System Default Renderer. Output Files. Όλα μαρκαρισμένα εκτός από το τελευταίο. Stream Selections. Audio languages είναι επιλεγμένο All Languages Δίπλα έχει επιλεγμένο το AC3 or LPCM Subpicture language είναι επιλεγμένο All Languages. Disable all subpicture δεν είναι μαρκαρισμένο. File I/O. File I/O settings μόνο το τελευταίο μαρκαρισμένο. Burn settings Enable burning with Nero δεν είναι μαρκαρισμένο. Υ.Γ.Από της Photo του προγράμματος που έστειλε ο φίλος gntelmp, βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με αυτές που αναφέρω εγώ. Μπορεί να μου πει ο φίλος gntelmp η κάποιος που γνωρίζει τη πρέπει να αλλάξω στης ρυθμίσεις. Ευχαριστώ.
Vasileios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 paidia eimai kainourios egw sto dvd shrink.mhpws 8a mporouse kaneis na pei ti kanei to ka8e ti?gia paradeigma giati na to afhsoume ton hxo sto stereo kai na mh baloume 5.1. h gia paradeigma sto File I/O ti einai to Enable overlapped I/O?
gntelmp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Οι διαφορές που έχουμε είναι στο Preferences όπου η επιλογή που σε σένα είναι τσεκαρισμένη και σε μένα όχι δεν έχει σημασία. Απλά ήχος και υπότιτλοι με 0mb δεν θα εμφανίζονται στην λίστα, δεξιά του προγράμματος. Στο "Stream Selections. Δίπλα έχει επιλεγμένο το AC3 or LPCM". Με αυτήν την επιλογή, όταν το dvd έχει άλλο τύπο ήχου, π.χ. dts, δεν θα είναι επιλεγμένη. Μπορείς όμως να τον επιλέξεις επιτόπου. Άρα και αυτή η επιλογή δεν είναι σημαντική. Και τέλος στο File I/O η επιλογή overlapped I/O επιταχύνει το πέρασμα της ταινίας από το dvd στον σκληρό σε περίπτωση που δεν την έχεις περάσει ήδη με το DVD Decryter. giati na to afhsoume ton hxo sto stereo kai na mh baloume 5.1. h gia paradeigma sto File I/O ti einai to Enable overlapped I/O? Στο δεύτερο απάντησα ήδη. Για το πρώτο σου ερώτημα, η επιλογή του stereo ή 5.1 δεν αφορά την ταινία που θα δημιουργηθεί αλλά για το πως θα ακούγεται όταν την κάνεις preview μέσα από το πρόγραμμα.
Vasileios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 ayto omws pou eipe ena allo palhkari sto forum gia to dvd shrink sxetika me kaluterh poiothta sumpieshs pws ginetai?
gntelmp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Πατάς "Bakup!", πηγαίνεις στην καρτέλα "Quality Settings" και επιλέγεις "Compress video with high...."
nautilus7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Γεια σου φίλε μου!Το θέμα είναι να βοηθάει ο ένας των άλλων όταν έχει κάποιο πρόβλημα' date=' και όχι να μιλάει για θεωρία σχετικότητας και ψέξε λίγο μόνος σου. Όταν ο άλλος δεν γνωρίζει πώς να ψάξει μόνος του και να βρει την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.[/quote'] Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά... 1+1=2 1+2=3 1+3=4 1+4=5 Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω. Τα υπόλοιπα σε επόμενο μάθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.