Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 6600GT...

lalanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα προχθές την εν λόγω κάρτα, αναβάθμιση από την 5600, και σήμερα αφού την τοποθέτησα( εγκατάσταση, drivers κτλ) μου βγάζει το μήνυμα ότι η κάρτα δεν τροφοδοτείται αρκετά και ότι θα λειτουργεί με χαμηλότερη απόδοση κτλ.

Ο προβληματισμός μου είναι αν φταίει η κάρτα ή το τροφοδοτικό μου.

Το τροφοδοτικό είναι 350 watt μάρκα με'καψες και το pc έχει επάνω τα απλά, 3 usb συσκευές( η μια είναι εκτυπωτής) 1 dvd, 1 dvd-r και ένα σκληρό 120 gb.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , να δω τι γίνεται γιατί έχω ψιλοφορτώσει.

Thanx!

Δημοσ.
den exeis sindesei ena extra molex trofodosias stin karta pou xreiazetai gia na leitourgisei sosta.

Αυτό που είναι;

Δεν υπήρχε μέσα στο κουτί, και ένα καλώδιο που ήταν στην κάρτα το συνέδεσα σε μια οπή που ήταν πάνω στην κάρτα. Νομίζω τροφοδοσίας.

Δημοσ.

tha pareis ena eleuthero molex,ksereis to kalodio pou vgazei to trofodotiko sou kai dinei reuma kai se hd,dvd-rom klp kai tha to sindeseis pano stin karta.tha deis exei mia aspri ipodoxi me 4 pins pou vazeis to molex.

Δημοσ.
tha pareis ena eleuthero molex,ksereis to kalodio pou vgazei to trofodotiko sou kai dinei reuma kai se hd,dvd-rom klp kai tha to sindeseis pano stin karta.tha deis exei mia aspri ipodoxi me 4 pins pou vazeis to molex.

Λύθηκε το θέμα! Ευχαριστώ πολύ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αγόρασα προχθές την εν λόγω κάρτα' date=' αναβάθμιση από την 5600, και σήμερα αφού την τοποθέτησα( εγκατάσταση, drivers κτλ) μου βγάζει το μήνυμα ότι η κάρτα δεν τροφοδοτείται αρκετά και ότι θα λειτουργεί με χαμηλότερη απόδοση κτλ.

Ο προβληματισμός μου είναι αν φταίει η κάρτα ή το τροφοδοτικό μου.

Το τροφοδοτικό είναι 350 watt μάρκα με'καψες και το pc έχει επάνω τα απλά, 3 usb συσκευές( η μια είναι εκτυπωτής) 1 dvd, 1 dvd-r και ένα σκληρό 120 gb.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , να δω τι γίνεται γιατί έχω ψιλοφορτώσει.

Thanx![/quote']

To idio provlima exo kai ego !!! (Idia karta 6600GT) Exo trofodotiko 460W(!!!)kai mou vgazei to idio akribws minima...An brikes lisi PLEASE pes mou kai emena

Δημοσ.
To idio provlima exo kai ego !!! (Idia karta 6600GT) Exo trofodotiko 460W(!!!)kai mou vgazei to idio akribws minima...An brikes lisi PLEASE pes mou kai emena

miltov, tin lisi tin dinei o giorgos th. ligo pio pano..... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...