paschalia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Ξερει κανεις τα τραγουδια (τους τιτλους) της σειρας ''μη μου λες αντιο'' του Μακεδονα ?
lediaquaan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 TΡΑΓΟΥΔΙΑ: 1. Μη μου λες αντίο 2. Μεσόγειος 3. Το πιο γλυκό μου λάθος 4. Μάτια, ματάκια μου 5. Γι' αυτό που είσαι σ' αγαπώ 6. Μια φορά 7. Η αγάπη είναι δώρο 8. Ουράνιο (ορχηστρικό) 9. Φιλιά μεθυσμένα 10. Μη βάλεις γκρίζο 11. Θα με πας στα σύννεφα 12. Αέρινο (ορχηστρικό) ΣΥΝΘΕΤΕΣ: Χρήστος Νικολόπουλος ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ: Ελένη Γιαννατσούλια Ερμηνευτές: Κώστας Μακεδόνας Ραλλία Χρηστίδου :wink:
paschalia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Σ'ευχαριστω . Να σε βαλω σε ενα κοπο ακομα..,μπορεις να μου πεις ποια ειναι του Μακεδονα ?(το 1 ειναι σιγουρα ,τα υπολοιπα ?)
foufoutios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 to akousa shmera kai leei "thee mou pws m' areseis, toses antitheseis" exei kai ligo klarino h kati tetoio thymizoun tourkiko tragoudi ta hxhtika. tragoudaei gynaika kai antras... telika h merkourh einai kai enas pou moiazei san pakistanos... cherbat ton lene kai to tragoudi "se phra sovara" diva monseur mix alla den to briskw pouthena...
lionheart Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Re paides ena tragoudi 3eno pou leei nomizw " Your love is insane......" poio einai?
tegias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 thanx lediaquaan...ayto itan kai kati akomi an mporei kaneis... elliniko kommati...ligo pio palio 2-3 xronia prin leei mesa tin leksi "astroploia.." sto yfos thimizei ligo mple...isws kai na einai aytoi
kage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 1)i wanna falling down,γυναικεια vocals,τα λεει ολα γρηγορα. (house) 2)logical,magical...,please tell me who i am (palio kommati) 3)ska ska sou sou,(disc0) 4)dont call me love(house) 5)come on..come on..yeees ρεφρεν αλλη μια το ιδιο ,γυναικεια φωνητικα(house) 6)ena τραγουδι που ακουγεται τωρα τελευταια με μια γυναικα να λεει μμμ,ααα κτλ.καταλαβατε τι εννοω
Cristina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 3. Supertramp - Logical Song 3. Claudio Cecchetto - Ska Chou Chou
lediaquaan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Άκουσα σήμερα ένα δυνατό RnB κομμάτι αντρικά lead vocals γυναικεία back vocals πάνω κάτω έλεγε honey [ή mumy ή κάτι παρόμοιο] i got my money..Αν κατάλαβε κανένας...ας ρίξει ένα ποστ!:roll: EDIT:Νitty-Nasty Girl :oops: :roll:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 to tragoudaki pou thelo akougete stin ekpobi "koita ti ekanes" ,otan peftei to simataki prorou tis diafimiseis . thanks !
Ioannis Jr. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Re paides ena tragoudi 3eno pou leei nomizw " Your love is insane......" poio einai?...Love is insane? N Sync - I just wanna be with you, lyrics εδώ. Αν και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτό που ψάχνεις... για πες μας τπτ παραπάνω.Μήπως τα lyrics είναι Your love is setting me free? www.geocities.com/gappagapg/kalo.mp3Απαπαπαπα τι ήταν αυτό καλε?!!?
Mixalakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 to tragoudaki pou thelo akougete stin ekpobi "koita ti ekanes" ,otan peftei to simataki prorou tis diafimiseis . thanks ! 'Tiziano Ferro - Perdono'
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 megale Mixalaki me esoses ! thanks ! den fantezese poso kairo to fsaxno .
Nameless Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα κομμάτι που έλεγε ο μακαρίτης ο Μπονάτσος στους "Απαράδεκτους" - το θυμήθηκα τώρα με την επανάληψη. Ο στίχος λέει περίπου: "εγώ που αλλάζω μορφή και από στιγμή σε στιγμή θα χαθώ, από προσώπου της γης στην κόψη μιας αστραπής μια μέρα θα εξαφανιστώ" Ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει και, αν ναι, πώς λέγεται; Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.