Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 ο προσαρμογεας δικτυου 1394 ειναι firewire..στην ουσια δεν ειναι προσαρμογεας δικτυου..Κατ'επεκταση δεν μπορεις να κανεις δικτυο.Απο την αλλη,δικτυο θα κανεις με δυο καρτες Ethernet(μια ο καθε υπολογιστης..).Τωρα,δεν ξερω αν πρεπει να ειναι και οι δυο υπολογιστες ανοιχτοι(νομιζω ναι..)..παντως ιδια ταχυτητα δεν νομιζω να εχεις,καθως το μοντεμ δεν εχει QoS...δεν εχει νοημα εξαλλου...δεν προοριζεται για 2 χρηστες... edit pantws,mporeis na xrhshmopoihseis kapoio programma poy na periorizei thn taxythta download ka9e pc. to NetLimiter einai ena tetoio programma...
aktiZol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση' date=' αλλά (ολίγον άσχετος με το θέμα), θέλω να κάνω κοινόχρηστο adsl με τον αδελφό μου που μένει δύο ορόφους κάτω, χωρίς να χρειάζεται να είναι ένα από τα δύο PC μόνιμα ανοιχτό και να έχουν και τα δύο ίδια ταχύτητα.Υ.Γ. στην διαχείριση συσκευών μου εμφανίζει ένα προσαρμογέα δικτύου 1394. Με αυτό μπορώ να συνδέσω 2 PC μέσω LAN cross καλωδίου; :???:[/quote'] Gia na sundeseis 2 pc sto inet ta opoia 8a exoun 24/hours prosbasn xwris na xreiazetai na einai anoixta kai ta 2 - 8a prepei na agoraseis ena ROUTER. O ROUTER 8a einai monima sundedemenos me ton provider sou kai apla tin stigmn pou 8a anoigeis opoiodnpote apo ta 2 pc 8a exeis inet. H kalutern lusn stin periptwsn sou - mias kai o aderfos sou opws les einai 2 orofous poio katw, einai na agoraseis ena Wireless ADSL Modem - ROUTER. H logiki tns oikonomias leei oti 8a sundeseis to ena PC me Ethernet panw ston ROUTER (profanws to PC pou brisketai konta stin egkatastasn tou ADSL sto spiti sou). Kai gia to allo PC 8a agoraseis mia Wireless PCI karta gia na sundeete asurmata sto ROUTER sou (profanws auti n karta 8a mpei sto PC tou aderfou sou). Ta PC 8a exoun peripou tin idia taxutnta. Min perimeneis 100% moirasma. H moni periptwsn gia na to petuxeis auto einai na trexeis kapoio eidos PROXY Server. Telos to 1394 pou aneferes den einai gia na sundeeis PC tp PC. To 1394 einai to Firewire ean exeis akousei pote. Gia na min se mperdeuw fantasou oti einai kati san to USB. Filika +d
ipnotistis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ta PC 8a exoun peripou tin idia taxutnta. Min perimeneis 100% moirasma. H moni periptwsn gia na to petuxeis auto einai na trexeis kapoio eidos PROXY Server. Κανένα προγραμματάκι δεν υπάρχει? Έχω το ίδιο πρόβλημα (με LAN) και το ιντερνετ δεν διαμοιραζεται σωστα... Ελπίζω να υπάρχει και κάτι αλλο.. έστω κάτι...
aktiZol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Κανένα προγραμματάκι δεν υπάρχει? Έχω το ίδιο πρόβλημα (με LAN) και το ιντερνετ δεν διαμοιραζεται σωστα... Ελπίζω να υπάρχει και κάτι αλλο.. έστω κάτι... eipame moirasma stin taxutnta kanei o PROXY SERVER! eukoln lusn WinProxy - duskoln lusn Microsoft ISA Server kai telos uparxei kai to NetLimiter to opoio opws leei kai n le3n dustnxws den einai toso e3upno wste na kanei load balancing - alla apla mporei na kanei limit an IP.
aktiZol Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 se LINUX paizei kala to Load Balancing - se Windows duskola 8a breis.
nick833 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ natural_sgf & aktiZol Αυτό που δεν κατάλαβα είναι: αν πάρω ρούτερ θα έχει QOS για το μοίρασμα; Και το Ethernet είναι κάρτα δικτύου που θα πρέπει να έχει το PC μου για να συνδεθεί με το ρούτερ; Που θα πάει θα μάθω... (με την βοήθεια σας)!
antonis_wrx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 υπάρχουν πουθένα συγκεντρωμένες τι προσφορές τρέχουν αυτό τον καιρό για νέες συνδέσεις adsl? ή τουλάχιστον ξέρει κανείς να μου σε γενικές γραμμές τι παίζει; Κατά προτίμιση όχι πακέτα γιατί έχω ακούσει ότι αν αλλάξεις isp μετά πρέπει να ενεργοποιήσεις πάλι την adsl από τον ΟΤΕ... Ισχύει;
stefspir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Με πηραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι έχω κερδίσει μια σύνδεση dsl 384 για 6 εβδομάδες ή για 1G .Το κόστος είναι μόνο 15€ για τον εξοπλισμό τον οποίο όταν περάσουν οι 6 εβδομάδες δεν τον επιστρέφω!!!!Θα ήθελα να ξέρω αν η προσφορά είναι καλή και αν μετά τη λήξη με συμφερει να πάρω το ondsl kit ,το connex ή επειδή θα 'εχω τον εξοπλισμό με συμφέρει κάποιο άλλο πακέτο.Έχει ακούσει κανείς άλλος για την συγκεκριμένη προσφορά!(δώρο) ή είναι παγίδα?
stefspir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Με πηραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι έχω κερδίσει μια σύνδεση dsl 384 για 6 εβδομάδες ή για 1G .Το κόστος είναι μόνο 15€ για τον εξοπλισμό τον οποίο όταν περάσουν οι 6 εβδομάδες δεν τον επιστρέφω!!!!Θα ήθελα να ξέρω αν η προσφορά είναι καλή και αν μετά τη λήξη με συμφερει να πάρω το ondsl kit ,το connex ή επειδή θα 'εχω τον εξοπλισμό με συμφέρει κάποιο άλλο πακέτο.Έχει ακούσει κανείς άλλος για την συγκεκριμένη προσφορά!(δώρο) ή είναι παγίδα?
john_the_tiger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια σκεφτομαι για το 6+6 μηνες δωρο της HOL βγαινει 237 ευρω η 384 και 296 ευρω η 512 με φ.π.α. εσεις τι λετε?
babis-x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/member.php?u=1352 Παιδια σκεφτομαι για το 6+6 μηνες δωρο της HOL βγαινει 237 ευρω η 384 και 296 ευρω η 512 με φ.π.α. εσεις τι λετε? Αλήθεια λέει ή είναι μούφᨨ
pasyvr6 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Επειδή μπερδεύτηκα γενικώς,θα τα πώ εδώ.Άν αυτό που λέω πρέπει να μπεί σε κάποια άλλη δημόσια συζήτηση,ας το κάνουν οι Mods. Στο ψητό τωρα..... Σε 2 μήνες κλείνω 1 χρόνο σύνδεσης dsl στην tellas.Στην εν λόγω εταιρία δούλευε κάποιος φίλος και όταν του είχα πεί τότε για καμιά συνδεσούλα ρε φιλαράκι,μου απάντησε....περίμενε. Είχε φτάσει λοιπόν η στιγμή που μιλήσαμε και μου έδωσε το πράσινο φώς. Η tellas ολοένα και αναβαθμιζόταν και έφτασε να έχει περί τις 80 αιτήσης adsl την ΗΜΕΡΑ. Έχω λοιπόν σύνδεση 384 και μέχρι τώρα ούτε το παραμικρό πρόβλημα. Σήμερα,μιλήσαμε πριν 30λεπτά και με ενημέρωσε ότι όπως στους Αμπελοκήπους,έτσι και στην Ηλιούπολη που μένω,θα έχουμε γραμμή κατευθείαν από tellas και όχι μέσω του ΟΤΕ και το κυριότερο...στα χρήματα που δίνουμε τώρα,θα έχουμε 1024. Άκρως ενδιαφέρον,έ παιδιά?
getty Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Επειδή μπερδεύτηκα γενικώς' date='θα τα πώ εδώ.Άν αυτό που λέω πρέπει να μπεί σε κάποια άλλη δημόσια συζήτηση,ας το κάνουν οι Mods.Στο ψητό τωρα..... Σε 2 μήνες κλείνω 1 χρόνο σύνδεσης dsl στην tellas.Στην εν λόγω εταιρία δούλευε κάποιος φίλος και όταν του είχα πεί τότε για καμιά συνδεσούλα ρε φιλαράκι,μου απάντησε....περίμενε. Είχε φτάσει λοιπόν η στιγμή που μιλήσαμε και μου έδωσε το πράσινο φώς. Η tellas ολοένα και αναβαθμιζόταν και έφτασε να έχει περί τις 80 αιτήσης adsl την ΗΜΕΡΑ. Έχω λοιπόν σύνδεση 384 και μέχρι τώρα ούτε το παραμικρό πρόβλημα. Σήμερα,μιλήσαμε πριν 30λεπτά και με ενημέρωσε ότι όπως στους Αμπελοκήπους,έτσι και στην Ηλιούπολη που μένω,θα έχουμε γραμμή κατευθείαν από tellas και όχι μέσω του ΟΤΕ και το κυριότερο...στα χρήματα που δίνουμε τώρα,θα έχουμε 1024. Άκρως ενδιαφέρον,έ παιδιά?[/quote'] Για φέτος? (Θα έχουμε σου είπε δε σου είπε πότε; Οπότε τι να χαρούμε μελλοντικά θα έχει και η forthnet όπως δείχνουν τα πράγματα.
schumacher_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Με πηραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι έχω κερδίσει μια σύνδεση dsl 384 για 6 εβδομάδες ή για 1G .Το κόστος είναι μόνο 15? για τον εξοπλισμό τον οποίο όταν περάσουν οι 6 εβδομάδες δεν τον επιστρέφω!!!!Θα ήθελα να ξέρω αν η προσφορά είναι καλή και αν μετά τη λήξη με συμφερει να πάρω το ondsl kit ,το connex ή επειδή θα 'εχω τον εξοπλισμό με συμφέρει κάποιο άλλο πακέτο.Έχει ακούσει κανείς άλλος για την συγκεκριμένη προσφορά!(δώρο) ή είναι παγίδα? Oxi file mou, ti soi pagida na einai... kai se ena gnwsto mou egine to idio... ena aplo trial einai, to opoio apla dinei o ote gia na anevasei tis pwliseis tou (an meta apofasiseis na synexiseis ston ote vevaia)... to modem kostizei outws h allws 15E+fpa, opote de xanei kati o ote... mono pou gia 6 vdomades sou dinei tsampa dsl
pasyvr6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Για φέτος? (Θα έχουμε σου είπε δε σου είπε πότε; Οπότε τι να χαρούμε μελλοντικά θα [/b'] έχει και η forthnet όπως δείχνουν τα πράγματα. Μα φυσικά για φέτος.Ίσως περισσότερο σύντομα απ΄οτι θα περίμενες!:wink: Αναμείνατε λίγο και θα σας πώ εγώ.Δεν λέω ακόμα ακριβώς αλλά ποοολύ σύντομα.Σε ένα μήνα βγαίνει η αναβάθμισή μου,απλά σε ενημερώνω,ότι δεν θα την κάνω.Οπώτε αναλογίσου για το χρονικό διάστημα. Όλα είναι έτοιμα.Ενεργοποίηση χρειάζεται. Αααααααα........πώς θα σας φαινότανε με 46 ευρώ και κάτι ψιλούλια 2048? Η Forthnet δεν ξέρω τι θα έχει μελλοντικά,αλλά την tellas δεν θα την πιάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.