vasgelo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Έχω τα Windows XP Pro. και θέλω να στήσω σε αυτό έναν Server υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα;
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Τι εννοείς Server? File Server? FTP Server? Web Server? P2P Server? Game Server? Αν μιλάς επίσης για Internet related server , τι γραμμή έχεις ?
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Για πρόσβαση από το Internet ? Μόνο στο Lan? Δεν κοστίζουν οι λέξεις φίλε μου. Απάντησε πιο πλήρως.
Καριώτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Για πρόσβαση από Internet. Η σύνδεση του είναι απλή . Γράφω εκ μέρους του vasgelo γιατί είναι φιλαράκι και έχει πρόβλημα με την σύνδεση. Επίσης ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ftp και file Server
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Για το Internet , καλύτερα να στήσει FTP. Εναλλακτικά έναν WebServer [ π.χ. Apache ] , με enabled το Directory Listing. Καλύτερα πάντως είναι FTP. Προτείνεται είτε το GlobalSCAPE Secure FTP Server , είτε το WS_FTP_Server Pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.