dpolal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Συμφωνώ απόλυτα με τον DIL σε όλα όσα έχει πει για τη σύγκριση HTPC-consumer products. Όντως η εικόνα ενός από τα καλύτερα DVD-players που παίζουν αυτή τισ στιγμή (Marantz DV-12S2) είναι κατώτερη κατά πολλούς από ένα καλά στημένο HTPC. Η διαφορά είναι πως το Marantz κανει κοντά στις 3000 ευρώ' date=' ενώ το PC αρκετά λιγότερα, με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, και με εύκολη την αναβάθμιση σε Blu-ray, ή οτιδήποτε άλλο προκύψει στο μέλλον. Διαφωνώ όμως με τον άριστα ενημερωμένο DIL σε κάτι.. Στην "κόντρα" με τους "consumeraδες". Είμαι ένας από αυτούς, αγαπάω τα μηχανήματα-φέτες, και δουλεύω και το PC μου πάρα πολύ! Το μόνο που έχω να πω πως έχουν παραπάνω τα consumer prods είναι η ομορφιά, και η αίσθηση που δίνουν προσωπικά σε μένα όταν τα χρησιμοποιώ! Είναι μεγάλη ιστορία αυτά τα μηχανάκια... Υ.Γ: Προς DIL: Δεν έχω καμία τάση επιθετικότητας..Ό,τι λέω το λέω καλοπροαίρετα![/quote'] Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο. Αν και τώρα πιά το Pcάκι που έχω στήσει κοντεύει να αντικαταστήσει πλήρως το dvd (Μarantz 6200 ). Πάντως να τονίσω ότι το κλειδί είναι η λέξη KΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ. Tα καλύτερα υλικά χωρίς σωστό στήσιμο δεν λένε τίποτα. Αλλά από την άλλη θέλη πολύ ψάξιμο, μεράκι και υπομονή για να πετύχεις ένα σωστό αποτέλεσμα.
thcp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 +++! μόνο ένα σχόλιο... Έβαλα μια ATI Rage 128 pro (Τheater Chip) και κατάλαβα τι σημαίνει TV out. nVidia SUCKZ! Ακόμα και σε 32" crt wide Phillips, βλέπω άνετα από 4 μέτρα να κάνω ότι γουστάρω στο PC... Και ενοείται ότι, ό,τι ρύθμιση και να έκανα στην nVidia, η ΑΤΙ έπαιξε καρφί και πανέμορφα από την αρχή, και δεν έχω αρχίσει καν να την ψάχνω για περαιτέρω tweaking... Μην βάζετε nVidia σε HTPC!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.