riddle3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 καλησπερα,ειμαι απο Γιαννενα και μολις ενεργοποιηθηκε h dsl και σαν provider εχω την forthnet.Σαν router χρησιμοποιω το netgear dm602 ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες και τσεκαρισμενες απο το tech support της forthnet.στα settings του router ολα δειχνουν σωστα εκτος απο την wan ip που δεν λεει να δει, κοινως δεν εχω internet.το pc με τον router επικοινωνει σωστα και το router συγχρονιζεται με τηην γραμμη.Ξερετε μηπως υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας με το συγκεκριμενο router και τα dslam του ote στα γιαννενα επειδη στα supports του οτε και της forthnet δεν γνωριζουν επειδη το netgear δεν ειναι στη λιστα με τα υποστηριζομενα router/modem.τοσο ο κωδικος του isp οσο και η γραμμη του οτε δουλευουν καλα και το προβλημα φαινεται να ειναι το netgear.
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 καλησπερα,ειμαι απο Γιαννενα και μολις ενεργοποιηθηκε h dsl και σαν provider εχω την forthnet.Σαν router χρησιμοποιω το netgear dm602 ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες και τσεκαρισμενες απο το tech support της forthnet.στα settings του router ολα δειχνουν σωστα εκτος απο την wan ip που δεν λεει να δει, κοινως δεν εχω internet.το pc με τον router επικοινωνει σωστα και το router συγχρονιζεται με τηην γραμμη.Ξερετε μηπως υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας με το συγκεκριμενο router και τα dslam του ote στα γιαννενα επειδη στα supports του οτε και της forthnet δεν γνωριζουν επειδη το netgear δεν ειναι στη λιστα με τα υποστηριζομενα router/modem.τοσο ο κωδικος του isp οσο και η γραμμη του οτε δουλευουν καλα και το προβλημα φαινεται να ειναι το netgear. a:)tha sou lega na kaneis mia dokimi na to setareis me bridged ethernet diladi me protokolo rfc1483 kai na ftiaxeis meta eikonidio apo exo.apo ekei tha deis kai ti lathos sou bgazei an den sindethei.episis mporeis na dokimaseis me to demo [email protected] kai password otenet na deis kai ekei ti ginetai.b)an parola auta den pexei pou katholou apithano na einai kai problima grammis o monos tropos gia na to tsekareis KAI NA MIN PLIROSEIS EXOTERIKO SINERGEIO TOU OTE einai na breis ena filo sou na sou danisei ena modem.o ote tha erthei me intracom na dokimasei kai ama pexei tha pliroseis kamia 40 euro gia plaka.opote des mipos breis kana modem kai des gia kana firmware update also.kai prosexe pos grafeis to username :ine tis morfis [email protected]. min xexaseis to @forthnet.gr.an den mpei me tou filou sou einai problima grammis kai kaleis sinergeio tou ote i to diloneis san vlavi.auta gia arxi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.