Προς το περιεχόμενο

NEC ND-3520A review

kogos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τις ουσιαστικες διαφορες αναμεσα σε NEC 3500 και NEC 3520 εχω να πω:

To 3520 υποστηριζει DVD-R DL αλλα τετοια δισκακια δεν εχουν βγει ακομα. Εδω ακομα σε DVD+R DL δε γραφουμε γιατι οι τιμες τους δεν πεσανε και ουτε προκειται.

Για την αυξημενη ταχυτητα σε DVD+-RW πανω απο χ4, επισης δεν εχουν βγει δισκακια DVD+-RW πανω απο 4-πλη ταχυτητα... Με λιγα λογια στα χαρτια το 3520 ειναι καλυτερο αλλα στην πραξη καμια διαφορα. Τωρα αν καποιος βιαζεται να αντικαταστησει το 3500 του με το 3520 εγω θα του ελεγα οτι οταν βγουν τα παραπανω δισκακια θα εχει κυκλοφορησει το επομενο μοντελο της NEC το ND-3530A (με x8 DL support).

Δημοσ.

NEC ND-3520A

Το δουλεύω εδώ και πολύ καιρό.

Το έχω συγκρίνει με Plextor και θα μπορούσα να πω πως το NEC είναι καλύτερο.

Παράξενο ε;

Το Plextor έχει κάψει περισσότερα ενώ το NEC ως τώρα μου έχει κάψει 1. Το πρώτο που επιχείρησα να γράψω. Το NEC από τότε μου τα γράφει όλα άψογα. Όσο για την ποιότητα των DVD..........................

Κάτσε καλά μηχάνημα.

Δημοσ.
NEC ND-3520A

Το δουλεύω εδώ και πολύ καιρό.

Το έχω συγκρίνει με Plextor και θα μπορούσα να πω πως το NEC είναι καλύτερο.

Παράξενο ε;

Το Plextor έχει κάψει περισσότερα ενώ το NEC ως τώρα μου έχει κάψει 1. Το πρώτο που επιχείρησα να γράψω. Το NEC από τότε μου τα γράφει όλα άψογα. Όσο για την ποιότητα των DVD..........................

Κάτσε καλά μηχάνημα.

Ποιο Plextor χρησιμοποιεις; Εμενα δουλευει flawlessly χωρις ουτε μια απωλεια εδω και 14μηνες. Update εχεις κανει σε Firmaware; Ειναι λιγο picky στα δισκακια τα Plextor.

Προσωπικη αποψη, ειναι πολυ καλα τα NEC αλλα Plextor δεν ειναι... -)

Δημοσ.

Τελικά με αυτό που λένε πολλοί ότι τα NEC DVD-RW δεν είναι καλά για ανάγνωση τι έγινε? Κανένα νεότερο συμπέρασμα? Γιατί ψήνομαι να το πάρω(το 3520A), αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ για κύρια συσκευή reading, το SONY DVD-ROM που έχω τώρα είναι ψιλοχάλι, κολλάει στα μέσα της ταινίας και τέτοια..

Δημοσ.

Έχω και εγώ το NEC 3520A και είμαι υπερευχαριστημένος και παρόλο που είναι νωρίσ για να το πώ, μιασ και το έχω σχεδόν ένα μήνα, νομίζω πως είναι πολύ καλύτερο απο τα LG. Είχα ena DVD-RW LG 8x το οποίο ήταν εντελώς σάπιο και εκτός του ότι διάβαζε μόνο επιλεκτικά DVD&CD ψώφησε στους 6μήνες.

Δημοσ.
To 3520 υποστηριζει DVD-R DL αλλα τετοια δισκακια δεν εχουν βγει ακομα. Εδω ακομα σε DVD+R DL δε γραφουμε γιατι οι τιμες τους δεν πεσανε και ουτε προκειται.

Για την αυξημενη ταχυτητα σε DVD+-RW πανω απο χ4' date=' επισης δεν εχουν βγει δισκακια DVD+-RW πανω απο 4-πλη ταχυτητα... Με λιγα λογια στα χαρτια το 3520 ειναι καλυτερο αλλα στην πραξη καμια διαφορα. Τωρα αν καποιος βιαζεται να αντικαταστησει το 3500 του με το 3520 εγω θα του ελεγα οτι οταν βγουν τα παραπανω δισκακια θα εχει κυκλοφορησει το επομενο μοντελο της NEC το ND-3530A (με x8 DL support).[/quote']

Συμφωνώ κι επαυξάνω...

Σημειώνω επίσης, ότι με απογοήτευσε, σχετικά, σαν reader. Το περίμενα απείρως καλύτερο από το 3500 αλλά είναι απλά καλύτερο. Δισκάκι που το 3500 δεν διάβαζε σωστά, το 3520 το διαβάζει (μετά από "προσπάθεια" βέβαια). Ωστόσο δεν διαβάζει δισκάκι πού έγραψε το ίδιο... Μου φαίνεται ότι αυτό τελικά είναι χαρακτηριστικό πρόβλημα της NEC μιας και το έχει και το 2500 και το 2510 και το 3500.

Αυτά, από ~2 βδομάδες χρήσης του 3520.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...