TeoNOKIA Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 sto plaisio mou lene pws kai i bulk kai i retail exoun 2 xronia! Από το e-shop που το πήρα εγώ έχει 1 χρόνο
TherionG Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 παιδιά, επειδή και εγώ μόλις αγόρασα το συγκεκριμένο drive, έχω να πώ πως είναι μούφα το μηχανηματάκι και να μην παραπληροφορείτε τους υποψήφιους αγοραστές. Ένα dvd drive δεν το αγοράζεις μόνο για να γράφεις αλλά και να διαβάζεις! Το συγκεκριμένο δεν διαβάζει dvd+r ταινία, δεν διαβάζει ;αγνωστες μάρκες +R-R, δεν διαβάζει dvd από περιοδικά. Το μόνο που διαβάζει είναι "μερικά" dvd αυθεντικών ταινιών. Όποιος θέλει να το πάρει για γράψιμο "μαλλον" καλό είναι. Για δάβασμα είναι με μια λέξη ΑΧΡΗΣΤΟ.
Stilewag Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Agorasa apo to Plaisio to 3520, einai pio palia ekdosi apo to 3520A? an nai, peite to na dw mipws mporw na to alaksw me to kainourio (me mia anamenomeni mikri epivarinsi) --- @TherionG: e entaksi gia na grafeis einai, gia "anagnwsi" exeis to DVD-ROM
Cue Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 TherionG, όντως σαν reader δεν είναι και το καλύτερο από τη μάνα του αλλά για δοκίμασε κάποιο unofficial fw και πες μας ξανά τις εντυπώσεις σου. Προσωπικά, Πριν λίγες μέρες δοκίμασα το 3.22 IO-Data και μέχρι στιγμής όλα καλά!Μου διάβασε και ένα δισκάκι που το προηγούμενο drive πετούσε CRC! Δες εδώ
TherionG Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 εγώ σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω να πάρω κανένα άλλο, υπάρχει περίπτωση να συναντήσω κάποια "δυσκολία" σε αυτό άραγε;έχω δικαίωμα να το κάνω; είναι αγορασμένο από e-shop.
planetman Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 TherionG, εγώ διαβάζω άνετα όλα τα δισκάκια...
Panosst Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Παιδια εγω το πηρα σημερα και εχει firmware το 1.04. Μπορω να το αλλαξω (το firmware) χωρις να χασω την εγγυηση, και αν το αλλαξω θα μπορω να ξαναβαλω το παλιο? και μια τελευταια ερωτηση ποια εκδοση να βαλω και που θα τη βρω?
sa1901 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 εγώ σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω να πάρω κανένα άλλο, υπάρχει περίπτωση να συναντήσω κάποια "δυσκολία" σε αυτό άραγε;έχω δικαίωμα να το κάνω; είναι αγορασμένο από e-shop. Αν το γυρίσεις μέσα σε 14 μέρες από την αγορά, έχεις δικαίωμα ακόμα και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
sa1901 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 sto plaisio mou lene pws kai i bulk kai i retail exoun 2 xronia! Έτσι βλέπω και γω στο site του Πλαισίου. Το θέμα είναι ότι δίνει το Bulk 62? ενώ μπορείς να το βρεις αλλού με 52?. Και το Retail το δίνει 73? ενώ αλλού έχει 67?. Για να καταλήξω κάπου... εννοώ ότι αν θες 2 χρόνια εγγύηση θα πληρώσεις 62-67? :evil: http://www.skroutz.gr/index.php?keyword=nec+3520&order=1&tax=0 EDIT: ΑΚΥΡΟ Απ' ότι φαίνεται μόνο το e-shop δίνει στο bulk ένα χρόνο. Το computer4u έχει 2 χρόνια και στο bulk. :twisted:
Stilewag Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 vasika... to agorasa twra opote den me endiaferei poli o rolos pou peira to reail itan gia na eimai sigouros pws einai ok (xripimata talaipories ktlp). to peira apo to Plaisio (pou einai akrivo katastima) dioti einai poli "efkoloi" stis allages tous (kserete )
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 @TherionG : Mpaaaaa filarako eisai faoul No offence! To drive to agorasa shmera apo plaisio nd3520a me firmware 1.o4 kai douleyei oxi apla apsoga sto DVD Reading alla kati parapanw kiolas. Sygkekrimena dokimasa 10 T.Yuden pou eixa grapsei me allo recorder edw kai ena xrono kai ta epaikse 8AYMASIA. Kai poia einai h plaka... to exw valei panw se macintosh pmac g4 kai grafei asterata!!! Oso gia to 8ema ths eggyhshs , NAI to plaisio to dinei 65 telikh einai bulk alla exei dyo xronia... to e-shop sto dinei to idio montelo 53e bulk alla me 1 xrono eggyhsh. Twra to 8ema ths eggyhshs den paizei megalh shmasia pisteyw dioti to drive mas endiaferei na vgalei 1 xrono aprovlhmatista , tou xronou kati kalytero 8a exei vgei kai mh ksexname ta kainourgia format pou erxontai...opote ayta ta drive 8a 8ewrountai kseperasmena! O monos logos agoras apo to plaisio opws swsta eipe o Stilewag einai oti an pa8ei kati OPOTE kai AN pa8ei 8a to allaxoun amesws...apo to na perimenw to e-shop...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 @TherionG : ta diskakia mou ta diavase XWRIS kanena update sto firmware official h unofficial
TherionG Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 ρε φίλε μας δουλεύειες, σου διάβασε τα Yuden και είναι καλό reader? θα μας κουφάνεις εδώ μέσα; πέταξέ του κανένα no name, κανένα από περιοδικό, καμιά ταινία σε μάρκα άγνωστη +R και έλα να μας τα ξαναπείς. Εκτός και αν εγώ μόνο έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν.
S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 και εγώ απλώς επιβεβαιώνω τις καλές κριτικές σας για το NEC32520A.ΣΚΙΖΕΙ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.