DarkOrion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 nai auto einai.. mou fainetai to eixa diavasei sto adslgr.com. mipws to eixes grapsei kai ekei esu re whiteman7, i kanw lathos?
skiabox Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 http://www.adslguide.org.uk/tools/speedchart.asp?id=616558d0101b83fc00ef496870b na kai ta dika mou results...etsi provlimatika 'trexo' edo kai ena xrono.eimai ote me provider forthnet.exo dokimasei 3 providers diaforetikous me ta idia apotelesmata.exo parei 5 fores stis vlaves kai apla vgenei enas typos apo thessaloniki pou blepei ta paketa kai leei eimai edaxei.
Fireball Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Ναί στο Dslam Θερίσσου είμαι και εγώ. Παλιοκατάσταση,Greko maskara για άλλη μια φορά, έτσι και δέν μου το φτάξουν άμεσα τους στείλω εξόδικο γιατι εγώ τα λεφτα μου τους τα δίνω. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν μου φένεται. Και είχα ξετινάξει τα pc μου να βρώ το πρόβλημα και μου τα έχουν σπάσει να μου λένε στο τηλ. οτι ντέ και καλά είναι το firewall και το Antivirus και αμφιβάλω να ξέρουν τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο, μπλιαχ πια.
predator Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 kai ti akribws 8a epitixeis ama tous steileis exodiko???
Fireball Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Έλα ντε Δικιο έχεις, όσο πιανει το εξόδικο στον Καραμανλή θα πιασει και στον ΟΤΕ... παλιοκατασταση και υπομονή τότε και λεφτά να έχουμε να δίνουμε
Dreamstorm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Στη γραμμή μου λύθηκε το πρόβλημα, όντως κάτι συνέβαινε όπως παραδέχτηκε και ο κύριος που μίλησα.Δήλωσα την βλάβη στο 121 αλλά σιγά μην περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου, πήρα τηλέφωνο (όποιος το θέλει να μου στείλει pm για το Ηράκλειο) στο κέντρο με dslam.Μίλησα με έναν ευγενέστατο άνθρωπο (σε αντίθεση με άλλους που με έπρηξαν) ο οποίος κάτι έκανε εκεί (δεν κατάλαβα και πολλά -μάλλον έστησε την σύνδεση μου από την αρχή) και όλα οκ.Επιτέλους κανονικό upload και η σύνδεση μια χαρά.
predator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 νικόλα είσαι ωραίος man! τo τηλέφωνο που μου έδωσες θαυματουργό και όντως οι τύποι μέσα σε 2 λεπτά κάναν τα "μαγικά" τους και η γραμμή πλέον πετάει! thanks!!!
predator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 omg τι θέλω και προτρέχω? πίσω στα ίδια και χειρότερα!
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 paidia an kati borei na ginei na mas to peite na paroume tilefono kai emeis edo na to poume stous dikous mas texnikous!
predator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 mpa to topic prepei na ginei: Adsl Problem, απώλεια 30k
Fireball Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Υπομονή παιδία, τοσο καιρό μας δουλεύουν και δέν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Το σίγουρο ειναι ένα, οτι υπάρχει πρόβλημα και κάτι μου λέει ότι είναι παντού, άρα ή τα Dslam γεμίσανε ή τα κάνανε μαντάρα, εμείς όμως πληρώνουμε κανονικά, ας τα κάνουν αυτά σε καμιά Γερμανία αν τολμάνε, βρήκανε και κάνουν , λεφτά δεν έχουμε ?
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 to thema einai otan iparxei diafora megali stis taxitites se atoma pou anikoun sto idio kedro.ekei ti kanoume?
Dreamstorm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Tι να σου πω ρε συ John εμένα η γραμμή είναι μια χαρά τώρα. Δεν μπορείς να πεις, ένα τηλέφωνο πήρες και αμέσως εξυπηρέτηση Ελπίζω τουλάχιστον να έφτιαξε.
predator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 ναι ok ήταν τα παιδιά στο τηλ που μου είπες και στην αρχή φάνηκαν όλα ok με την γραμμή. τα torrents τραβούσαν με 35 k/s (είχα να δω τέτοια ταχύτητα εδώ και μήνες) αλλα τώρα όλα πίσω στα παλιά. 8-12 k/s!!! dual isdn με τo ζόρι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.