Martini Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Poia paixnidia proteinete gia Ps2??? Etkos to Pro 4 kai San Antreas Apo rally poio leei ??? Eida kati collin mc rey 2005 wrc 4 ktl Ena kingdom of hearts mou pe kapoios to kserete??? Peite ki alla ante perimenw Y.G mporoume na milame gia diafora paixnidia edw
hexenlord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 πολυ καλο ειναι το shox.τρομερό arcade racing
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 To Gran Turismo εννοείται από racing, απλά μην πάρεις το concept γιατί είναι...concept και καλά και έχει λίγα αμάξια σε σχέση με το A-Spec. Το Kingdom of Hearts εμένα προσωπικά δε μου άρεσε που έπαιξα το demo. Παιδικό platform είναι με ήρωες της disney κλπ. Silent Hill 2 + 4. Το 3 είναι άθλιο. Βασικά, σε τι φάση είσαι περισσότερο γιατί υπάρχουν κάμποσα;;
Martini Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 se fasi tsipaki Ta panta arkei na nai KALA.
Slay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Burnout 3 - Takedown, makran to kalytero arcade racing poy exei epinohthei Devil May Cry 1,2, kai 3 erxetai to martio, exo thn giaponezikh trial kai einai tromero Metal Gear Solid 2,3 apla MUST Final Fantasy OLA, epishs poly kalo sto idio gentre alla sigoyra oxi me to bathos toy gameplay ton FF einai to Lord of the rings the third age. ayta moy erxontai tora prota sto myalo.
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 To πρώτο The Getaway είναι καλό επείσης, αν και δύσκολο. Το 2 δεν το έχω παίξει ακόμα οπότε δεν ξέρω για να στο προτείνω. Ανεπιφύλακτα το Prince of Persia: The Sands of Time. Είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στο ps2. To Rez και το Dοwnhill Domination έχουν αρκετή φάση. Καμία σχέση μεταξύ τους όμως. Το πρώτο είναι...arcade?? Δεν είμαι σίγουρος για το είδος του αλλά τέσπα. Το δεύτερο είναι με mountain bikes και για διπλό λέει πολύ. Και αν έχεις ακολουθήσει τη σειρά resident evil επιβάλλεται και το Code Veronica. To Outbreak δυστυχώς χωρίς hdd είναι μαρτύριο. Το έπαιξα σε έναν φίλο και έκανε σε κάθε πόρτα γύρω στα 15 sec loading. Χάνεται όλη η ατμόσφαιρα έτσι ( αν έχει, γιατί δεν άντεξα και πολύ!). Όταν σκεφτώ και κάποιο άλλο θα το προσθέσω και αυτό.
Martini Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 To Rez και το Dοwnhill Domination ti einai akribws??? to deutero einai me podilata?? (h thn eipa??? ) Basika ta dipla lene genika. opws to pro. mpaksetakia rallakia ktl
Vole Maulder Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δεν την είπες! Με ποδήλατα είναι και μάλιστα είναι πολύ γρήγορο. Κταβάσεις είναι βασικά και το καλό του ελιναι πως μπορείς να ακολουθήσεις πολύ ελεύθερη πορεία για να κατέβεις, το οποίο το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό. Το Rez είναι κάτι σαν rrootage σε 3d αλλά χωρίς κανονικά γραφικά. Έχει γραμμές....βασικά, ωραια εξήγηση σου έδωσα ε; lol! Λοιπόν, νομίζω πως είναι space shooter. Νοίκιασέ το αν είναι πρώτα να δεις αν σου αρέσει. Και ναι, το pes 4 όντως είναι πολύ καλό!
dreaming123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Mερικά games που κατα την γνώμη μου πρέπει να παίξεις είναι τα εξής Wrc,Gt3-4,metal gear solid 2-3,Gta όλα,Devil may cry και 2,silent hill 3-4 Pro evolution,prince of persia...
Vole Maulder Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Το The Suffering επείσης θεωρώ πως είναι αρκετά καλό. Και το Reel Fishing 3!!! LOL!!!
sotos_13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 poios mporei na mou pei to san antreaspou tha to brw?
Vole Maulder Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 To Πλαίσιο αν δεν κάνω λάθος το έχει. Το e-shop το έχει σίγουρα. Έψαξες και δεν το βρήκες πουθενά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.