Προς το περιεχόμενο

Paixnidia gia Ps2

Martini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Poia paixnidia proteinete gia Ps2???

Etkos to Pro 4 kai San Antreas :P

Apo rally poio leei ??? Eida kati collin mc rey 2005 wrc 4 ktl

Ena kingdom of hearts mou pe kapoios to kserete???

Peite ki alla ante perimenw :P

Y.G mporoume na milame gia diafora paixnidia edw :rolleyes:

Δημοσ.

To Gran Turismo εννοείται από racing, απλά μην πάρεις το concept γιατί είναι...concept και καλά και έχει λίγα αμάξια σε σχέση με το A-Spec. Το Kingdom of Hearts εμένα προσωπικά δε μου άρεσε που έπαιξα το demo. Παιδικό platform είναι με ήρωες της disney κλπ. Silent Hill 2 + 4. Το 3 είναι άθλιο. Βασικά, σε τι φάση είσαι περισσότερο γιατί υπάρχουν κάμποσα;;

Δημοσ.

Burnout 3 - Takedown, makran to kalytero arcade racing poy exei epinohthei

Devil May Cry 1,2, kai 3 erxetai to martio, exo thn giaponezikh trial kai einai tromero

Metal Gear Solid 2,3 apla MUST

Final Fantasy OLA, epishs poly kalo sto idio gentre alla sigoyra oxi me to bathos toy gameplay ton FF einai to Lord of the rings the third age.

ayta moy erxontai tora prota sto myalo.

Δημοσ.

To πρώτο The Getaway είναι καλό επείσης, αν και δύσκολο. Το 2 δεν το έχω παίξει ακόμα οπότε δεν ξέρω για να στο προτείνω. Ανεπιφύλακτα το Prince of Persia: The Sands of Time. Είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στο ps2. To Rez και το Dοwnhill Domination έχουν αρκετή φάση. Καμία σχέση μεταξύ τους όμως. Το πρώτο είναι...arcade?? Δεν είμαι σίγουρος για το είδος του αλλά τέσπα. Το δεύτερο είναι με mountain bikes και για διπλό λέει πολύ. Και αν έχεις ακολουθήσει τη σειρά resident evil επιβάλλεται και το Code Veronica. To Outbreak δυστυχώς χωρίς hdd είναι μαρτύριο. Το έπαιξα σε έναν φίλο και έκανε σε κάθε πόρτα γύρω στα 15 sec loading. Χάνεται όλη η ατμόσφαιρα έτσι ( αν έχει, γιατί δεν άντεξα και πολύ!). Όταν σκεφτώ και κάποιο άλλο θα το προσθέσω και αυτό.

Δημοσ.

Δεν την είπες! Με ποδήλατα είναι και μάλιστα είναι πολύ γρήγορο. Κταβάσεις είναι βασικά και το καλό του ελιναι πως μπορείς να ακολουθήσεις πολύ ελεύθερη πορεία για να κατέβεις, το οποίο το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό. Το Rez είναι κάτι σαν rrootage σε 3d αλλά χωρίς κανονικά γραφικά. Έχει γραμμές....βασικά, ωραια εξήγηση σου έδωσα ε; lol! Λοιπόν, νομίζω πως είναι space shooter. Νοίκιασέ το αν είναι πρώτα να δεις αν σου αρέσει. Και ναι, το pes 4 όντως είναι πολύ καλό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...