Προς το περιεχόμενο

Macau PC

Macau PC

Το pc πωλείτε όλο μαζί συναρμολογημένο με ΟΛΑ τα κουτιά του - τα χαρτιά του και τις εγγυήσεις!!!! Τα κομμάτια αναφέροντε τέρμα κάτω μαζί με κάποια απο τα προγράμματα και τα παιχνίδια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ο υπολογιστής αυτός κατασκευάστηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για το gaming και την τεχνολογία.
Υπάρχει βίντεο με την κατασκευή του από εμένα όπως επίσης και διάφορα από τα games που παίζει στο κανάλι μου στο YouTube που μπορείτε να δείτε.
Τα κομμάτια αγοράστηκαν από το e-shop και Vision studio (Θεσσαλονίκη) κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2014
Όλα τα μέρη του είναι επιλεγμένα έπειτα από ενδελεχή έρευνα αγοράς με κριτήριο την ασύγκριτη ποιότητα! Κορυφαίες κατασκευάστηκες εταιρίες! Άρτια ισορροπημένο σύστημα χωρίς ίχνος bottleneck! Τρομερές ταχύτητες! Και γ@μηστερή εμφάνιση!
Το σύστημα είναι δοκιμασμένο σε συνθήκες παρατεταμένου rendering και gaming χωρίς το παραμικρό ίχνος "αδυναμίας" στο να αντεπεξέλθει ακόμα και στα πιο απαιτητικά games όπως το batlefield 4.
Ο υπολογιστής έχει στον SSD Window 8.1 με τους τελευταίους Drivers με όλα τα απαραίτητα προγράμματα καθαρισμού και συντήρησης!!!! +ΑΛΛΑ
Και στον σκληρό εγκατεστημένα και αποθηκευμένα 10αδες """"ΚΟΡΥΦΑΙΑ""" παιχνίδια του 2014-15 κ.α!!!!!

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ



1) Ο επεξεργαστής (Εγγύηση 3 χρόνια) είναι ένας από τους καλύτερους για gaming συνθήκες και multitasking. Υπερχρονισμένος στα 4,5 Ghz με θερμοκρασίες που ποτέ δεν ξεπερνούν τους 45-50 βαθμούς Κελσίου λόγο του κλειστού συστήματος υδρόψυξης. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ο κορυφαίος της σειράς i5 και έχει καλύτερη αγοραστική αξία έναντι του i7 αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο υπερχρονισμός του συγκεκριμένου μπορεί να ξεπεράσει σε δύναμη αναλογικά τον i7 αφού σε αυτό το σύστημα φτάνει τα 4,7Ghz stable!!!!!! Επίσης να αναφέρω ότι είναι της σειράς DEVIL CANYON που σημαίνει ότι η θερμοαγώγιμη πάστα που βρίσκετε στο εσωτερικό του επεξεργαστή είναι καλύτερης ποιότητας και μεγαλύτερης ποσότητας έναντι προηγούμενων της ίδιας σειράς! Συγκεκριμένα 2 είναι οι επεξεργαστές της intel που κατασκευάστηκαν μετά από παράπονα πελατών για υψηλές θερμοκρασίες από άλλα μοντέλα.. αυτοί είναι οι i5 4690k & i7 4790k



2) Οι συγκεκριμένες μνήμες RAM (Εγγύηση ΕΦ` ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ!!!) είναι τα "διαμάντια¨αυτού του υπολογιστή καθώς η "δύναμη" τους ΚΑΝΕΙ την διαφορά σε ταχύτητες από ίδιους υπολογιστές που χρησιμοποιούν φθηνότερες μνήμες RAM!!!!



3) Η κάρτα γραφικών (Εγγύηση 2 χρόνια) είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ στην κατηγορία της! Η απόδοση στο game σε fps οπως και οι χρονισμοί της είναι υψηλότεροι ακόμα και απο επόμενα μοντέλα όπως η r9 280!!!!! Παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ δοκιμασμένα! και θα μπορεί να παίζει όλα το games του 2015 σε υψηλή ανάλυση (1080p) και γραφικά εγγυημένα (και υπογεγραμμένα εάν θέλετε)!



4) Το κουτί (Εγγύηση 2 χρόνια) είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ silent mid case! έχω επίσης βίντεο με την περιγραφή και της δυνατότητες του υπολογιστή σε ένα από τα gaming pc build video μου.

Αγρατζούνιστο μινιμαλ σε λευκό χρώμα ΑΘΟΡΥΒΟ!



5) Ανεμιστήρες της CORSAIR (Εγγύηση 2 χρόνια) είναι ειδικά κατασκευασμένοι για ησυχία με λευκά led που με την βοήθεια του BITFENIX ALCHEMY led strip 30cm αναδεικνύουν τα πανέμορφα χαρακτηρίστηκα του κουτιού! Ασημή υφασμάτινα καλώδια για να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα χρώματα!



6) Τροφοδοτικό (Εγγύηση 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!) Corsair,80plus GOLD! Συγκεκριμένα μια από της κορυφαίες κατηγορίες της Corsair την RM! Γιατί το τροφοδοτικό είναι η ΚΑΡΔΙΑ του υπολογιστή και δεν πρέπει ποτέ να τσιγκουνευόμαστε ούτε ένα ευρό και πάντα να επιλέγουμε το καλύτερο! Άλλωστε δεν θέλουμε να κάψουμε τα πανάκριβα και πανέμορφα μέρη του υπολογιστή μας με φθηνά κινέζικα τουρμποεξ τροφοδοτικά έτσι;! Αθόρυβο και πολύ πολύ μεγαλύτερο σε ισχύ από αυτό που είδη χρειάζεται ο υπολογιστής, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να σηκώσει ακόμα και 2 από της πιο δυνατές κάρτες της αγοράς αξίας 1600€! Αυτό συνεπάγεται ότι έτσι όπως είναι στυμμένο το PC δουλεύει "ρελαντί" το "μοτέρ"!



7) SSD samsung EVO 840 250G (Εγγύηση 3 ΧΡΟΝΙΑ) ήταν ο κορυφαίος και παραμένει μετά από τον 850EVO κορυφαίος σε ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένος (κάνω ρεστάρτ σε 7 δευτερόλεπτα με φορτωμένο δίσκο!!!!!!!!!). Κάποια από τα μοντέλα είχα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και μετά από λίγο καιρό έχαναν της επιδόσεις τους. Το πρόβλημα αυτό το έλυσαν με ένα Firmware update!! Ο δικός μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα αλλά καλού κακού έχω κάνει το απαραίτητο update.



8) HDD western digital BLACK δίσκος αποκλειστικά για gaming και με 5 χρόνια εγγύηση είναι η καλύτερη επιλογή για gaming!!!!!!



9) Η μητρική (3 χρόνια εγγύηση) είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα ASUS! Η συγκεκριμένη παρέχει τα πάντα : usb3 / M.2 support / max overclock / 2 pci 3 x 16! / 1 pci 2 x16! Υποστηρίζει ακόμα και του μελλοντικού σκληρούς δίσκου με συνδεσιμότητα SATA Express στα 10Gb/s ριθμό μετάδοσης!!!!! 4 RAM slot φτάνουν στο μέγιστο δυνατό των 3200MHz και έως 32GB!!!!!!!! Διακόπτες: υπερχρονισμού / Eco / Tpu κ.α



10) Η υδρόψυξη (Εγγύηση: 5 χρόνια) είναι μια από της καλύτερες της αγοράς απου ρυθμίζοντας την ταχύτητα της αντλίας χαμηλά είναι σχεδόν αθόρυβη! Επίσης ο σχεδιασμός της και ο φωτισμός της ταιριάζουν άψογα με το υπόλοιπο σύστημα και αφού κρατάει και σε θερμοκρασίες "ψύχους" τον επεξεργαστή είναι η ιδανικότερη επιλογή για αυτό το pc

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΑ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΉ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ)

PC specs

ΜΗΤΡΗΚΗ: asus ar z97
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: i5-4690k
ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: R9 270x Toxic
ΜΝΗΜΕΣ: 8gb corsair Platinum!
ΥΔΡΟΨΥΞΗ: h105 corsair watercooler
SSD: Samsung evo 840 250gb
HDD: Western Digital 1TB black
a couple of fan spliters
2 corsair sp 120'' fans
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Rm 750 Corsair GOLD psu

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


1) BF4 acc 50lvl (online) προεγγατεστιμένο
2) CS GO gold nova 2 acc!
3)Far cry 4
5)Metro Last Light
6)PES 2015
7)Alien Isolation
8)League of Legend
9) Ultra Street Fighter IV
10) Outlast
11)Dirt 3
12) WRC 4
13) The Crew
14)Need For Speed Rivals
15)call of duty 4
16)Mortal Kombat
17)Dead Rising 3
18)rayman Legends
19)Farming simulator 2015
20)Orcs Must die2
21)BioShok infinite
.
.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


1)Skype
2)Mozila/Crome
3)Photoshop
4)mtorrent
5)Bs.Player
6)winamp
7)Any Video converter
8)Google Earth
9)Msi Afterburner
10)TeamSpeak 3
11)Movie Maker
12)Audacity
13)MorphVoxPro
14)Fraps
15)DS3 Tool
16)OBS
17)Spotify

CLEANERS


1)CCleaner
2)himan pro 3 χρονια προστασιας!!
3)Malwarebytes
4)TDSSKiller!
5)Adwcleaner

  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ GerasimosSimeonidis
  • Ενημερώθηκε
  • 16 εικόνες
  • 20 εμφανίσεις

0 Album Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...