Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, sndev είπε

Πήρα μια campicaz με το 50% τής black. Εκείνη που ο κάδος της πλένετε στο πλυντήριο πιάτων. https://www.bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-3-series-classic-ls-plus/ .Βασικά αυτό με έκανε να την αγοράσω κ μετά η τιμή. Πρώτο ψήσιμο χοιρινη πριζολα κ καλαμάκια. Εξαιρετικό ψήσιμο. Σε χαμηλή θερμοκρασία πετούσε αρκετή φλόγα όμως. Ο κάδος έπιανε εύκολα θερμοκρασία κ ήταν σταθερή. Σαν κατασκευή κλάσεις ανώτερη από οτιδήποτε κινεζικο. Σχάρες εξαιρετικές κ κραταγανε θερμοκρασία (πήρα έξτρα μαντεμενιες) όχι όμως μαντέμι σαν της lodge. Είναι ένα κλικ κάτω από broil king k Weber σαν υλικά εξωτερικά αλλά παρά  πολλά κλικ πάνω από τις no name. 265 +60 μαντέμι ήταν κλοπή. Η βάση για τα λίπη μικρή αλλά κάνει δουλειά. Τη τύλιξα με αλουμινόχαρτο για πιο εύκολο καθαρισμα. Μπαίνει κ αυτή πλυντήριο πιάτων. Θα επανέλθω όταν χρειαστεί καθαρισμό.

κ γω παρελαβα ηδη,ποιο μαντεμι πηρες κ απο που μπας κ την αναβαθμισω κ εγω?δεν δοκιμασες την δικη της σχαρα?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2098

  • ilpapacha

    1938

  • sndev

    1075

  • ηνίοχος

    566

6 λεπτά πριν, archi είπε

κ γω παρελαβα ηδη,ποιο μαντεμι πηρες κ απο που μπας κ την αναβαθμισω κ εγω?δεν δοκιμασες την δικη της σχαρα?

Όχι δε το δοκίμασα για την ακρίβεια δε το άνοιξα καν αλλά αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι σχάρας που είναι πλακέ παίζει να κάνα μαλακια κ το μαμισιο  νάνε το ίδιο υλικό με αυτό που πήρα. https://www.bbq-campingaz.gr/product/σχάρα-μαντέμι-culinary/ . Δε με πειράζει όμως γτ ούτος η αλλος σε 2 χρόνια τις σχάρες τις βγάζω οφφ. Ειδικά τα μαντεμια τα σκουριαζω γτ τα αφήνω πάνω στη ψησταριά όλο το χρόνο. Αύριο που θα φτιάξω Burger θα φανεί πόσο καλής ποιότητας είναι η δεν είναι γτ έχω άμεση σύγκριση με τα Lodge. Στη πρώτη καύση περνά τα με πινέλο ελαιόλαδο σκούπισε τα με χαρτί ,θέλει λεπτή στρώση. Καψτα στους 150 με max 180 βαθμούς περίπου για 30-45 λεπτά  κ άστα να κρυώσουν μέσα στη ψησταριά. Θα συντηρηθούν πολύ καλύτερα.  Το δοκιμασα στη μία πλευρά κ είχε διάφορα στο αντικολλητικό σε σχέση με τη πλευρά που δεν έκανα. Επιπλέον καθάρισε πολύ πιο εύκολα η πλευρά που "ψήθηκε".

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, sndev είπε

Όχι δε το δοκίμασα για την ακρίβεια δε το άνοιξα καν αλλά αν κρίνω από το δεύτερο κομμάτι σχάρας που είναι πλακέ παίζει να κάνα μαλακια κ το μαμισιο  νάνε το ίδιο υλικό με αυτό που πήρα. https://www.bbq-campingaz.gr/product/σχάρα-μαντέμι-culinary/ . Δε με πειράζει όμως γτ ούτος η αλλος σε 2 χρόνια τις σχάρες τις βγάζω οφφ. Ειδικά τα μαντεμια τα σκουριαζω γτ τα αφήνω πάνω στη ψησταριά όλο το χρόνο. Αύριο που θα φτιάξω Burger θα φανεί πόσο καλής ποιότητας είναι η δεν είναι γτ έχω άμεση σύγκριση με τα Lodge. Στη πρώτη καύση περνά τα με πινέλο ελαιόλαδο σκούπισε τα με χαρτί ,θέλει λεπτή στρώση. Καψτα στους 150 με max 180 βαθμούς περίπου για 30-45 λεπτά  κ άστα να κρυώσουν μέσα στη ψησταριά. Θα συντηρηθούν πολύ καλύτερα.  Το δοκιμασα στη μία πλευρά κ είχε διάφορα στο αντικολλητικό σε σχέση με τη πλευρά που δεν έκανα. Επιπλέον καθάρισε πολύ πιο εύκολα η πλευρά που "ψήθηκε".

ωραια,σε ευχαριστω!ηθελα να παρω κ το τηγανι αλλα σχεδον ολα τα εξτρα τα ειδα σε ελλειψη,το πολυ πολυ παιρνω αλλα σκευη που ταιριαζουν στην τρυπα.περιμενω εντυπωσεις τοτε γιατι εγω ακομα δεν βρηκα χρονο να την δεσω,ειδα το σχεδιαγραμμα κ ειδα πως θα χρειαστει αρκετο χρονο για να την φτιαξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, archi είπε

ωραια,σε ευχαριστω!ηθελα να παρω κ το τηγανι αλλα σχεδον ολα τα εξτρα τα ειδα σε ελλειψη,το πολυ πολυ παιρνω αλλα σκευη που ταιριαζουν στην τρυπα.περιμενω εντυπωσεις τοτε γιατι εγω ακομα δεν βρηκα χρονο να την δεσω,ειδα το σχεδιαγραμμα κ ειδα πως θα χρειαστει αρκετο χρονο για να την φτιαξω.

θες ενα διορακι στο νερο. σε ολες τις ψησταριες αυτες τοσο θελεις. ενα ηλεκτρικο κατσαβιδι θα σου κανει τη ζωη λιγο πιο ευκολη αν εχεις. η αρχικη σχαρα θεωρω δε θα χει τρυπα να ξερεις.. δε ξερω δεν την ανοιξα κιολας 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα τσιμπησα τη unimac με τους 3 καυστηρες(661312) μιας και μεχρι να παρω αποφαση να παρω απο τη προσφορα της campingaz εξαντληθηκαν. Καμια συμβουλη απο τους ηδη κατοχους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Τελικα τσιμπησα τη unimac με τους 3 καυστηρες(661312) μιας και μεχρι να παρω αποφαση να παρω απο τη προσφορα της campingaz εξαντληθηκαν. Καμια συμβουλη απο τους ηδη κατοχους?

http://krasodad.blogspot.com/2019/10/unimac-basic.html

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα συνάδελφοι ψήστες.
Με τα από 8 ψησίματα άμεσα.(Μπριτζόλες, σουβλάκια, πανσετες). Όλα τέλεια. Ήρθε η ώρα για σουβλιστή κότα.
2 Κιλά κότα από βραδείς μαρινάρισα με λάδι, κρασί λευκό, κύβο λαχανικών, πιπέρι εξωτερικά. Μέσα στη κοιλιά χυμό από ένα λεμονι μπαχαρικά για κοτόπουλο και της λεμονόκουπες, μπήκε στο ψυγείο.
Μισή ώρα πριν το σούβλισμα την έβγαλα από το ψυγείο.
Έβαλα ένα ταψάκι στο σημείο που θα μπει η κότα με νερό, χυμό λεμόνι, κρασί λευκό και λίγο μπαχάρι για κοτόπουλα. 
Στους 200 βαθμούς κελσίου έκλισα το μεσαίο καυστηρά άνοιξα το καπάκι της ψηστιέρας και έβαλα τη σούβλα. Για μια ώρα έψησα στους 160 με 170 βαθμούς κελσίου. Το λάδωσα με τα από μια ώρα και ανέβασα τη θερμοκρασία 180 με 190 βαθμούς κελσίου. Με τα από 45 λεπτά το πέρασα λαδολέμονο και του έβαλα αλατοπίπερο και ρίγανη, ανέβασα τη θερμοκρασία στου 200 βαθμούς κελσίου για 20 λεπτά. Με τα 20 λεπτά έβγαλα το ταψάκι δεν χρειάζεται άλλο ατμό, και άναψα τον μεσαίο καυστήρα ανέβασα στους 225 βαθμούς κελσίου και του έδωσα για άλλα 20 λεπτά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα.
 

IMG_20191203_135142.jpg

IMG_20191203_135128.jpg

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τρώω κοτόπουλο, το έφτιαξα για τον αδελφό μου, γενικά δεν πιάνει στήθος επειδή είναι στιφό κρέας, όταν αγοράζει έτοιμο. Έπαθε πλάκα ήταν το στήθος πολύ ζουμερό. Μου είπε το καλύτερο που έχει φαΐ. Έριξα πολύ διάβασμα και είδα πολλά βίντεο για να δοκιμάσω σούβλισμα Σειρά αύριο έχουν καλαμάρια η φαγκρί.

IMG_20191203_135118.jpg

Επεξ/σία από nikpar00
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα μόλις παραγγείλει μια broil king signet 320 σε προσφορά από τον Κωτσόβολο όταν έσκασε η προσφορά της campingaz οπότε και ακύρωσα την BK και πήρα campingaz (ανώτερο μοντέλο σε λιγότερα λεφτά). Ελπίζω να μην έκανα λάθος!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 λεπτά πριν, sargus είπε

Είχα μόλις παραγγείλει μια broil king signet 320 σε προσφορά από τον Κωτσόβολο όταν έσκασε η προσφορά της campingaz οπότε και ακύρωσα την BK και πήρα campingaz (ανώτερο μοντέλο σε λιγότερα λεφτά). Ελπίζω να μην έκανα λάθος!

ποιο μοντέλο campigaz πήρες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο σουπερ ντουπερ (😎). Την master 4 series ktl.

Παιδιά ερώτηση:

Είδα αυτό 

 

και μου έτρεξαν τα σάλια.

Τι παίζει με αυτά τα μαντεμένια γουοκ; Αξίζουν σαν αγορά; Πάντως μόνο που είδα πως γίνονται τα λαχανικά σε 10 λεπτάκια, το λαχτάρησα.

(είχε προσφορά -μσζί με τις ψησταριές- το τηγάνι γουοκ της campingaz στα 32 περίπου ευρώ αλλά δεν το πρόλαβα ρε @@ μου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλη επιλογη ! αν εχεις χoρο εξαιρετική για τα χρηματα της ! ειχα με 4ς καυστήρες κ γύρισα σε 3ς λόγο χώρου 

h broil ποιοτικά είναι ενα κλικ πάνω σε κατασκευή κ υλικά αλλά αν ψηνεις ποσότητα εννοείτε πας σε υτα τα χρήματα που τη πήρες σε campigaz γτ κ αυτη ειναι decent για αυτα που προσφέρει σε εκείνα τα χρήματα .

 

τα παρελκόμενα μαντέμια γουοκ πίτσες κτλ αν ασχολείσαι ναι αξίζουν το κόπο άλλα μια χαρά τα κάνεις κ στο πλαϊνό μάτι να ξέρεις με απλό τηγάνι. γενικά οποιοδήποτε σκεύος σε μαντέμι είναι τέλειο γευστικά εάν μαγειρεύεις. γενικα περα απο τη ψησταρια υπαρχουν κ πολλά σκευη για κουζινα με μαντέμι που απογειώνουν οποιοδήποτε φαγητό αλλα ειναι δύσχρηστα περαν της ιδιαιτεροτητας στο καθαρισμα κ λογο βάρους 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...