Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2122

  • ilpapacha

    1957

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

Συμφωνώ μαζί Σας παιδιά κι αν σκεφτόμουν την landman είναι μόνο γιατί έπαιρνα και διπλό καπάκι και μάτι με υπέρυθρες και όλα στην τιμή των 640 αν και η Ναπολέων έχει 15 ενώ η landmann έχε 2 χρόνια σε όλα και 5 στον καυστήρα και στην σχάρα , και στην τιμή των 640 ήταν πολύ καλή προσφορά για ένα πλήρες πακέτο απλά με μικρότερη εγγύηση αλλά τελικά θα πάω στη Ναπολέων

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι μόνο θέμα εγγύησης, είναι θέμα σχεδιασμού και ποιότητας. Είναι άλλη κατηγορία ψησταριάς και θα το συνειδητοποιήσεις όταν δεις τον κάδο της και αν την στήσεις εσύ. Η εγγύηση δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο μεγάλη, είναι επειδή είναι καλής ποιότητας υλικά. Όπως και σε Broil King και Weber, που είναι οι άλλες premium μάρκες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παιρνεις ενα μοτερ αρνιου 20€ περιπου. Αν θες να το εχεις μονο για εδω παρε κοκορετσιου με 15€. Μετα παιρνεις μια σουβλα κοκορετσιου με κοστος κατω απο 10€ και μερικα πιρουνακια που εχουν 0,50-2€. 

Η σουβλα θα ειναι λογικα μακρια, οποτε θα θελει κοψιμο, εκτος αν βρεις κοντη. Επισης ειναι τετραγωγη, οποτε οταν την παρεις θα την ακουμπησεις πανω στην ψησταρια σου, θα σημαδεψεις με ενα μαρκαδορο τα δυο σημεια που καθεται πανω στην ψησταρια και θα πας σε ενα σιδερα/τορναδορο να στην τροχισει και να γινει στρογγυλη εκει που εχεις κανει τα σημαδια. Αν εχεις dremel το κανεις μονος σου. Εγω ειχα και το εκανα μονος μου σε 5-10 λεπτα. Αν εχεις καμια μεταλικη λιμα, παλι γινεται.

Θεωρω οτι για 2-3 φορες το χρονο που θα χρειαστει ειναι η καλυτερη λυση.

Στο τελος, θα βρεις τα δυο πιο αχρηστα βιβλια που εχεις και θα τους δωσεις λιγο αξια, με το να κρατανε το μοτερ στο σωστο υψος.

Σχετικά με την σουβλα...

τι μηκος εχει η δική σου...?

η 525 ειναι 78 εκατοστά απο ακρη σε ακρη ο θαλαμος...οπότε κοιτάω για περιπου 1μ για να ειμαι σιγουρος οτι μου κανει να μπει μοτερ και να εχει ενα σχετικά λογικό περισσευμα απο την αλλη πλευρά.

κοιτάω και βρισκω μονο τετράγωνη σουβλα σε ανοξειδωτη στο 1μ γιατί βλέπω οτι οι στρογγυλές ειναι chromed ειναι απο 1.7μ οποτε σκεφτομαι ότι αν κοπουν στο μήκος θα εχουν θέμα με σκουριά κτλ...και μιας και θα ερχεται σε αμεση επαφη με το φαγητο θέλω να το αποφυγω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και από μένα. Μόλις παρέλαβα την spirit 210 απ την προσφορά του praktiker. Επειδή το post είναι πολύ μεγάλο μπορεί κάποιος που την έχει να μου προτείνει κάποια οικονομική λύση για κουκούλα και κάποιο καλό καθοριστικό ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

οι στρογγυλές ειναι chromed ειναι απο 1.7μ οποτε σκεφτομαι ότι αν κοπουν στο μήκος θα εχουν θέμα με σκουριά

δεν το σκέφτηκα αυτό. ακόμη δεν την έχω κόψει και έχω την επιλογή να την πάω πίσω μιας και το μαγαζι φιλικό. 

λες να έχω θέμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, giannislazy είπε

δεν το σκέφτηκα αυτό. ακόμη δεν την έχω κόψει και έχω την επιλογή να την πάω πίσω μιας και το μαγαζι φιλικό. 

λες να έχω θέμα?

Αυτό σκεφτομαι οτι αφου δεν ειναι ανοξοιδωτη...τοτε λογικό αφου κοπεί να σκουριάσει...το εκτεθιμένο μέρος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Αυτό σκεφτομαι οτι αφου δεν ειναι ανοξοιδωτη...τοτε λογικό αφου κοπεί να σκουριάσει...το εκτεθιμένο μέρος...

Μπορείς να κόψεις στο σημείο θα είναι η άκρη της σούβλας που μένει εκτός ψησταριάς, οπότε δεν θα έρχεται σε επαφή με τροφή και μπορείς να το  περιποηθείς για να μην σκουριάσει... (Αν το κατάλαβες όπως το έγραψα😀😀)

12 λεπτά πριν, giannislazy είπε

με το τροχισμα στις τετράγωνες, δεν έχει φόβο αντίστοιχο δλδ? δεν το ξέρω και με ενδιαφέρει να μάθω. όποιος ξέρει ενημερώνει

το τρόχισμα δεν είναι τόσο ώστε να αφαιρέσει την επίστρωση ή να μείνει γυμνό το σημείο νομίζω

Σε κάθε περίπτωση το inox είναι -στη θεωρία τουλαχιστον- το καλύτερο υλικό για τρόφιμα...

Επίσης, για όποιον είναι τόσο μερακλής..... και θέλει προστασία σε σημεία που υπάρχει επαφή μετάλλων ή κοπή κτλ, υπάρχει στο εμπόριο αυτό, με πιστοποιητικό για χρήση σε βιομηχανία τροφίμων αλλά καμια σχέση με τρόφιμα ...https://www.oks-germany.com/en/products/oks-250-white-allround-paste-metal-free/?industry=Catering+equipment+and+food+processing+technology

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, giannislazy είπε

με το τροχισμα στις τετράγωνες, δεν έχει φόβο αντίστοιχο δλδ? δεν το ξέρω και με ενδιαφέρει να μάθω. όποιος ξέρει ενημερώνει

Αν είναι γαλβανιζέ μπορεί να έχεις, γιατί η αντισκωριακή επίστρωση είναι επιφανειακή. Όμως πρώτον μπορείς να βάζεις λίγο ελαιόλαδο για να μειώνεις και την τριβή της περιστροφής και να κάνεις και μια επίστρωση αδιάβροχη, δεύτερον είναι τόσο φθηνή που δεν σε πολυνοιάζει αν σκουριάσει και θέλεις να την αλλάξεις.

Αναφορικά με την στρογγυλή σούβλα, έχω την εντύπωση ότι θα υπάρχε μια δυσκολία σε σουβλιστά τύπου κοντοσούβλι, διότι ενδεχομένως αν δεν σφίξεις καλά τα κρέατα με τις πηρούνες να γυρίζει η σούβλα και αυτά να μένουν ακίνητα. Ενώ με την τετράγωνη σούβλα είναι πολύ πιο δύσκολο να έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, gdeli είπε

Αναφορικά με την στρογγυλή σούβλα, έχω την εντύπωση ότι θα υπάρχε μια δυσκολία σε σουβλιστά τύπου κοντοσούβλι, διότι ενδεχομένως αν δεν σφίξεις καλά τα κρέατα με τις πηρούνες να γυρίζει η σούβλα και αυτά να μένουν ακίνητα. Ενώ με την τετράγωνη σούβλα είναι πολύ πιο δύσκολο να έχεις τέτοιο πρόβλημα

Θεωρώ ότι τέτοιο πρόβλμα δεν θα υπάρξει. Χρόνια πολλά με τον πατέρα μου κάνουμε κοντοσούβλι, πηρούνες δεν βάλαμε ποτέ. Ούτε μια φορά δεν αντιμετωπίσαμε θέμα με το γύρισμα. 

Τώρα για το σκούριασμα, δεν είναι το θέμα αν θα χαλάσει μετά από κάποιο καιρό η σούβλα αλλά αν θα τίθεται θέμα υγείας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκεί που είναι το τρόχισμα δεν έρχεται σε επαφή με το φαγητό, οπότε δεν έχεις κάποιο τέτοιο θέμα. Όταν το σουβλίζεις θα ακουμπάει αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται ζήτημα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχθες παρέλαβα το meater...εχω και το inkbird θερμόμετρο...το meater καλύτερο μενού και πολύ πιο εύκολο στην χρήση του...εμεινα παααρα πολύ ικανοποιημένος!!!

 

Εψησα κατι μοσχαρισιες κόντρες το μεσημέρι!!

20210331_153916.jpg

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, Jimanko είπε

καπου στο 50αρικο παίζει αν θυμάμαι καλά το κιτάκι του leroy.  δεν αξιζει να μπλέξεις με εξωτερικο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...