Προς το περιεχόμενο

Μολάσσες (υγρό) σε καπνό ναργιλέ


adrfinance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς τι κάνουν και γιατί χρειάζονται να τα αναμείξεις με τον καπνό και να τα αφήσεις για 3 μέρες πριν κάνεις ναργιλέ? Ρώτησα στο μαγαζί αλλά κάτι αρλούμπες μου λέγανε και δεν κατάλαβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ξέρω ότι στα ελληνικά το λέμε μελάσα και είναι γλυκαντικό σιρόπι στο οποίο έπεσε μέσα η Κρουέλα Ντεβίλ. 

Στον καπνό λογικά το βάζεις για γλυκιά γεύση και περιμένεις να ξεραθεί κάπως πριν τον καπνίσεις (;) 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
5 ώρες πριν, adrfinance είπε

Ξέρει κανείς τι κάνουν και γιατί χρειάζονται να τα αναμείξεις με τον καπνό και να τα αφήσεις για 3 μέρες πριν κάνεις ναργιλέ? Ρώτησα στο μαγαζί αλλά κάτι αρλούμπες μου λέγανε και δεν κατάλαβα.

Για να τραβήξουν καλά τα φύλλα το υγρό

αν κοιτάς vulkana, είναι ότι πιο μάπα έχω καπνισει

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...