Προς το περιεχόμενο

Κρέατα εκτός ψυγείου


LabrakisG1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Το νου σου" σημαίνει κοιτάς για περίεργες ενδείξεις και δεν τα τρως raw ή medium. 100% σίγουρος προφανώς δεν είσαι. Ναι, προφανώς δε θα το κάνεις κάθε μέρα το 2021. Αλλά τώρα αν είναι να πεταχτούν κρέατα 100€ ξέρω 'γω, ε το σκέφτεσαι.

Ο TS θα αποφασίσει.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν γίνεται να τα πάει σε διαγνωστικό κέντρο να δει αν είναι καθαρά απο ιους+βακτήρια?

Και αν βγουν τελικά καθαρά ,τότε να τα καταναλώσει?

Επεξ/σία από JTRGamer
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

"Το νου σου" σημαίνει κοιτάς για περίεργες ενδείξεις και δεν τα τρως raw ή medium. 100% σίγουρος προφανώς δεν είσαι. Ναι, προφανώς δε θα το κάνεις κάθε μέρα το 2021. Αλλά τώρα αν είναι να πεταχτούν κρέατα 100€ ξέρω 'γω, ε το σκέφτεσαι.

Ο TS θα αποφασίσει.

Τα κρέατα ειναι 6 κιλά κιμάς,20 μπριζόλες μοσχαρίσιες και 10 χοιρινές,4 κιλά μοσχάρι για μαγείρεμα.Τα κοτοπουλικά τα πέταξα ήδη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Τα κρέατα ειναι 6 κιλά κιμάς,20 μπριζόλες μοσχαρίσιες και 10 χοιρινές,4 κιλά μοσχάρι για μαγείρεμα.Τα κοτοπουλικά τα πέταξα ήδη. 

Tαβέρνα έχεις ρε συ ; :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα έβαλες καταψυξη μετά? το κοτόπουλο καλά εκανες και το πέταξες, ειναι αρκετα ευαίσθητο στην αναπτυξη παθογονων. τα χοιρινά και το μοσχάρι αν δε μυρίζουν  δεν υπάρχει θέμα, εξάλλου μετά τη σφαγή το κρέας μπορει να μεινει αρκετές ωρες εκτός ψυγείου. δε χαλάνε ολα τα κρέατα το ιδιο. προσεξε απλά για περιεργη μυρωδιά.  στο μαγείρεμα πρόσεξε να μαγειρευτούν καλά . αν κάτι μυριζει πεταξε το σημαίνει οτι υπάρχει αυξημένος αριθμός βακτηρίων που μπορεί να εχουν απελευθερωσει τοξίνες στο κρέας οι οποίες δε φευγουν με το μαγείρεμα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Τα κρέατα ειναι 6 κιλά κιμάς,20 μπριζόλες μοσχαρίσιες και 10 χοιρινές,4 κιλά μοσχάρι για μαγείρεμα.Τα κοτοπουλικά τα πέταξα ήδη. 

Άουτς!

10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Tαβέρνα έχεις ρε συ ; :D

Κατοχικό σύνδρομο λέγεται αυτό :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οσο για τις γενικές οδηγιες των 2 ωρων αυτές ειναι συγκεκριμένες γιατι δεν ξέρεις ποτε σφαχτηκε το ζωο και σε τι συνθηκες εχει διατηρηθει. 

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Άουτς!

Κατοχικό σύνδρομο λέγεται αυτό :D

οχι απαραίτητα, πολλοι ψωνιζουν κρέατα και βαζουν καταψυκτη και περνάνε 3-4 μηνες. εχω δικά μου και αυτό κάνουμε, στο σφαγείο δινω αλλα 5-10 ευρω και μου το τεμαχίζουν, μετα βγαζω κιμά και ολα μαζι μπαινουν καταψυκτη. με ενα μοσχάρι πχ περναμε πανω από 6 μηνες

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα τυχαίνει να τα ξέρω όλα αυτά. Τα κρέατα δεν μύριζαν καθόλου. Ηταν στο πορτμπαγκάζ σε υπόγειο πάρκινγκ με σχετικά χαμηλή θεμροκρασία.Για να καταλάβετε οι χοιρινές στην μέση ήταν ακόμη παγωμένες.

Μόλις τώρα, gsisr είπε

ανταλλαγή με μισοφαγομένες μπριζόλες απ το Σάββατο εντός ψυγείου;

Κοκα κόλα?

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

οχι απαραίτητα, πολλοι ψωνιζουν κρέατα και βαζουν καταψυκτη και περνάνε 3-4 μηνες. εχω δικά μου και αυτό κάνουμε, στο σφαγείο δινω αλλα 5-10 ευρω και μου το τεμαχίζουν, μετα βγαζω κιμά και ολα μαζι μπαινουν καταψυκτη. με ενα μοσχάρι πχ περναμε πανω από 6 μηνες

Ε εγώ αυτό το πράγμα, δλδ το να στοκάρεις χωρίς λόγο κρέατα μηνών, το λέω κατοχικό σύνδρομο.

Όσο για τον ts δεν νομίζω να είναι ίδια περίπτωση με σένα, δλδ να πήρε ένα γουρούνι, ένα μοσχάρι, 2-3 κότες και να τα πήγε στο σφαγείο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Βασικα τυχαίνει να τα ξέρω όλα αυτά. Τα κρέατα δεν μύριζαν καθόλου. Ηταν στο πορτμπαγκάζ σε υπόγειο πάρκινγκ με σχετικά χαμηλή θεμροκρασία.Για να καταλάβετε οι χοιρινές στην μέση ήταν ακόμη παγωμένες.

Κοκα κόλα?

 

Θα σου πω εγώ τι θα έκανα γιατί μιλάμε για πολύ κρέας.

Τα κρατάς, πέρα απο κοτόπουλο φυσικά. Τα μαγειρεύεις ΚΑΛΑ. Αν κάτι μυρίζει το πετάς. Αφού δεν ήταν σε ζεστό περιβάλλον αντέχουν αρκετές ώρες, και στα σφαγεία και στην αγορά εκτός είναι.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα κρέατα μπήκαν όλα(εκτός τα κοτοπουλικά) κατάψυξη κατευθείαν.Δεν μύριζε τίποτα.Θα φάμε μέσα στην εβδομάδα και θα δείξει.

Αν δεν έχετε νέα μου μέχρι την άλλη Δευτέρα... 😂

13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ε εγώ αυτό το πράγμα, δλδ το να στοκάρεις χωρίς λόγο κρέατα μηνών, το λέω κατοχικό σύνδρομο.

Όσο για τον ts δεν νομίζω να είναι ίδια περίπτωση με σένα, δλδ να πήρε ένα γουρούνι, ένα μοσχάρι, 2-3 κότες και να τα πήγε στο σφαγείο.

Οχι εντάξει δεν είμαι σε τέτειο επίπεδο ακόμα,έτοιμα τεμαχισμένα τα πέρνω!Απλά επειδή δεν τα πέρνω απο κρεοπωλείο αλλά από εταιρία που προμηθεύει κρεοπωλεία πέρνω ποσότητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε

Οχι εντάξει δεν είμαι σε τέτειο επίπεδο ακόμα,έτοιμα τεμαχισμένα τα πέρνω!Απλά επειδή δεν τα πέρνω απο κρεοπωλείο αλλά από εταιρία που προμηθεύει κρεοπωλεία πέρνω ποσότητες.

Αν επιτρέπεται ο λόγος που το κάνεις αυτό? Τα παίρνεις σε εξευτελιστικές τιμές μήπως, πχ κιμά λάπα που βρίσκω με 6κάτι στον δίνουν με 3,5-4 αλλά σε αναγκάζουν να πάρεις min 5 κιλά? Μήπως η πρόσβαση που έχεις γενικώς στην αγορά είναι για κάποιο λόγο περιορισμένη?

Υπόψιν κουβέντα κάνουμε. Εγώ προσωπικά κρέατα ψωνίζω για max μια εβδομάδα, παραπάνω θα πάρω μόνο αν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους που έγραψα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν επιτρέπεται ο λόγος που το κάνεις αυτό? Τα παίρνεις σε εξευτελιστικές τιμές μήπως, πχ κιμά λάπα που βρίσκω με 6κάτι στον δίνουν με 3,5-4 αλλά σε αναγκάζουν να πάρεις min 5 κιλά? Μήπως η πρόσβαση που έχεις γενικώς στην αγορά είναι για κάποιο λόγο περιορισμένη?

Υπόψιν κουβέντα κάνουμε. Εγώ προσωπικά κρέατα ψωνίζω για max μια εβδομάδα, παραπάνω θα πάρω μόνο αν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους που έγραψα.

Κυρίως το κάνω γιατί περνώ καλά κρέατα . Η εταιρία από την οποία τα περνώ είναι φίλου (πολύ φιλου )περνώ πολύ καλά κρέατα και σε τιμές πολύ χαμηλές ( όσο τα πέρνει και ο ίδιος ή ακόμα και τζάμπα μερικές φορές ) . Απλά επειδή δεν είμαι πολύ κοντα και επειδή δεν μπορώ να πηγαίνω συνέχεια περνώ ποσότητες. 
Αλιμονο δεν παρεξηγούμε . Και γώ κανονικά έτσι ψώνιζα κάθε εβδομάδα . Απλά είναι τόσο ανώτερα ποιοτικά τα κρέατα , που αξίζει παρόλο που τα βάζω κατάψυξη και Μέτα πρέπει να τα ξεπάγωσω. 

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θα πω οτι τα κοτοπουλα που σφαζω πχ παρασκευη απογευμα, τα βαζω καταψυξη σαββατο πρωι

αλλα δεν ειναι το ιδιο παιδια, γιατι στη μια περιπτωση το κοτοπουλο μου ειναι φρεσκο και μολις εχει σφαχτει, στην αλλη ηταν ηδη σφαγμενο και ειχε μπει ψηγειο

παρομοια περιπτωση με το μαγειρεμενο φαγητο. αν το μαγειρεψεις το μεσημερι μπορεις να το βαλεις και ψηγειο το επομενο πρωι χωρις κανενα προβλημα. αν ομως ειναι μαγειρεμενο το εχεις βαλει ψηγειο και το βγαλεις για 10 ωρες εξω και το ξαναβαλεις ψηγειο μαλλον πας για τροφικη. :P 

τα κρεατα τωρα, εγω μαλλον θα τα πεταγα κλαιγοντας, η θα τα εδινα σε καποιον που εχει σκυλο..

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...