Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

36 λεπτά πριν, Shadows είπε

Κανα 1-2 βδομαδες σιγουρα,το σουτζουκι ειναι φτιαγμενο για να αντεχει κανονικα εκτος ψυγειου.

Το συγκεκριμένο ήταν γύρω στον μήνα. Φαγώθηκε, χωνεύτηκε, όλα καλά 😎 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια?

Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια)

Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια?

Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια)

Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ?

Σε όλα τα φαγητά μπορείς να βάλεις σχεδόν ό,τι μπαχαρικό σου αρέσει ή συνδυασμό. Τα γούστα διαφέρουν.

Αλλά επειδή και τα κολοκύθια και τα ρεβύθια είναι άνοστα σκέτα, οι πιθανότητες να κάνεις κάτι γευστικό συνδυάζοντάς τα είναι μάλλον ανύπαρκτες!

Τα ρεβύθια ή θα τα μαγειρέψεις όπως τα φασόλια, με ντομάτα, ή σκέτα με λεμόνι.

Τα κολοκύθια, υποθέτω ότι δεν εννοείς την κίτρινη κολοκύθα αλλά τα κολοκυθάκια που τα κάνουμε συνήθως τηγανιτά ή γεμιστά με κιμά ή σκέτα βρασμένα σαν σαλάτα με μπόλικο λεμόνι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα ρεβυθια αμα ειναι κοκκινιστά παει η ρίγανη, η γλυκιά παπρικα, η δαφνη και το μαυρο πιπερι. Μόνο προσοχη στην ρίγανη γτ πρέπει να μπει προς το τέλος για να μην πικρισει. 

 

Τα κολοκυθια από την άλλη, αν είναι πολυ μεγάλα συνήθως είναι νερουλα και όχι νόστιμα, αλλά αν τα βάλεις σε μια λαδόκολλα με ρίγανη αλατι λάδι,σε μέτρια φωτιά στο φούρνο, θα καραμελώνουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, aizensama24 είπε

Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια?

Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια)

Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ?

off topic

που χάθηκες βρε φίλε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

off topic

που χάθηκες βρε φίλε;

Παρακολουθώ το φόρουμ αλλά δεν είχα κάτι να ρωτήσω ή κάπου να συνδράμω. Ο χρόνος μου είναι πολύ λιγότερος σε βαθμό που ούτε τη τηλεόραση δεν ανοίγω. Αυτός ο χειμώνας είναι πολύ δύσκολος και μου έβαλε πολλές προκλήσεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά μου. Μπορεί να είναι για καλό όμως....καθέ εμπειρία που μαζεύεις και προσαρμογή που αναγκάζεσαι να κάνεις σε βελτιώνει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να μην γίνονται τόσο σκληρά (σαν πετσιά γίνονται τα άτιμα) τα καλαμάρια όταν τα κάνω γεμιστά ψητά στο φούρνο;;

Επεξ/σία από zoranb
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...