Προς το περιεχόμενο

birel-motosport

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    900
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από birel-motosport

  1. Απλώς έλεγα ότι ακόμα αφού δεν έχει γίνει πολύ χάλια άμα έριχνα έναν αφρό θα καθάριζε αφού είναι ακόμα στη φάση που δεν θέλει ξύσιμο
  2. Ναι το διάβασα αυτό αλλά μάλλον λόγω για θαμπαδες αλλά το δικό μας δεν είναι καθαρό αλουμίνιο έχει επίστρωση
  3. Να ρωτήσω κάτι παιδιά τον κάδο που είναι από αλουμίνιο στην ψησταριά τον καθαρίζουμε με σπρέι φούρνου που είναι σαν αφρός και γενικά όλη την ψησταριά
  4. Σε ευχαριστώ Κοίτα να δεις το φοβήθηκα λίγο και το έβγαλα στους 58 γιατί δεν θέλω να έχει και πολύ αίμα,μετά τα τρία ψησίματα που έχω κάνει έχω καταλάβει ότι και 4 βαθμοί που παίζουνε ρόλο νομίζω την επόμενη φορά θα το βγάλω στους 55 και θα το ξανά ψήσω μέχρι τους 63 άμα δεν βγει όπως το θέλω απλώς θα μειώσω λίγο ακόμα τις θερμοκρασίες
  5. Δεν μπορούσε να κάνει κρουστά με 110 βαθμούς
  6. Για να ψηθεί απέξω να κάνει τη θωράκιση
  7. Λοιπόν τέλος το ψήσιμο ευχαριστημένος πάρα πολύ από το αποτέλεσμα Την έψησα στους 115 με 119 για μία ώρα μέχρι τους 58 βαθμούς την έβγαλα την άφησα ένα τέταρτο και μετά την ξανά έψησα στο τέρμα μέχρι να πάει 63
  8. Ξεκίνησα για να δούμε τι θα βγάλουμε
  9. Το έχω δει αυτό που μου προτείνεις και είναι κατά την άποψή μου τρομερό αλλά στα 110 ευρώ που βγαίνει σου δίνει τη δυνατότητα μόνο για ένα κομμάτι εννοώ αυτό που έβαλα στα 120 ευρώ σου δίνει τη δυνατότητα για 3 κομμάτια και μπορείς να κάνεις και μεγάλη επέκταση μετά το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπαίνει σε σούβλα . Δεν ξέρω άμα ξεχνάω κάτι άλλο
  10. Πάντως μιας και μιλάτε για θερμόμετρα εμένα μου γυάλισε αυτό επειδή δείχνει σε όλους τους αισθητήρες στην οθόνη τις θερμοκρασίες χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις κάτι για να δεις την επόμενη θερμοκρασία στο σένσορα επειδή περιστρέφεται και σε βοηθάει στην τοποθέτηση το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει κανένα κουμπί και πρέπει να το ρυθμίσεις με το κινητό αλλά από ότι είδα τα περισσότερα έτσι είναι https://bbq.gr/eksipno-thermometro-grilleye-pro-plus-grilleye?gclid=Cj0KCQiA-OeBBhDiARIsADyBcE6TaCrnZ4tOwfxXunVySVGvuCQNi8sW8dU-lEM_M6QUFi4k0cB5KloaAqFZEALw_wcB
  11. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα καλά σου λόγια
  12. Έκανα ένα γρήγορο τεστ για να μην βρεθώ εκτός απροόπτου αύριο 110 βαθμούς με 115 με τους δύο καυστήρες στο χαμηλότερο
  13. Δύο κομμάτια rib eye των 500 γραμμαρίων το καθένα
  14. Αύριο σκέφτομαι να δοκιμάσω το πρώτο μου κάπνισμα Πως έχω σκεφτεί να το κάνω και άμα κάποια σκέψη είναι λάθος θέλω να με διορθώσετε Θα βάλω το κουτί με τα ξύλα στον αριστερό καυστήρα τέρμα από πάνω θα τον βάλω στη χαμηλή φωτιά και θα ανάψω και τον τέρμα δεξιά στη χαμηλή φωτιά ώστε να πετύχω 110 με 120 βαθμούς και στο κέντρο της σχάρας θα βάλω το κρέας σκέφτομαι να το αφήσω 30 με 40 λεπτά και μετά κάνα δίλεπτο σε κανονική φωτιά ψήσιμο ώσπου να φτάσει εσωτερική 63 με 65 βαθμούς Μία φωτογραφία για να δείτε πως είναι το κουτί και η σχάρα
  15. Με γεια φίλε πολύ καλή επιλογή Μπήκα στο κατάστημα όντως η σειρά sbέχει αρκετή διαφορά από την Ελλάδα η xt όχι τόσο Έχει πάρα πολλά αξεσουάρ το κατάστημα το θερμόμετρο της Ναπολέων αξίζει βέβαια είδα ότι δεν έχει σαν επιλογή την Ελλάδα για να το στείλει εσένα με ποιον τρόπο σου τα έστειλαν?
  16. Ναι το καπάκι παίζει ρόλο εγώ σε ότι ψήνω το έχω κλειστό
  17. Αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει σε δύο ψησίματα που έχω κάνει ίσως τα κρέατα να ήταν πιο λεπτά στην μπροστινή μεριά και να με ξεγελάει
  18. Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις αν στη Ναπολέων 525 ζεσταίνεται περισσότερο το μπροστά μέρος παρά το πίσω μέρος της Πλάκας
  19. Το μόνο που με προβληματίζει ότι ο ρυθμιστής της Ναπολέων λέει 30 mlb για μικτό αέριο και 37 για προπάνιο και εγώ αυτή τη στιγμή απάνω έχω 30 δεν ξέρω άμα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο
  20. Σήμερα αγοράστηκε μπουκάλα προπανίου και ένας δείκτης για το πόσο περίπου περιέχει η μπουκάλα
  21. Πρώτη προσπάθεια το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό για εμένα
  22. όπως είπε και πριν το άλλο το παιδί αλλά το είπε με την ορολογία του ψησίματος και κάθισα και διάβασα τι είναι reverse searing διότι λίγο νέος στο άθλημα Εγώ που τη θέλω καλά ψημένη σχετικά θα τη ψήσω με το θερμόμετρο στους 130 -150 βαθμούς ώσπου να πάει 65 βαθμούς αν έχω καταλάβει καλά από αυτά που διάβασα:)
  23. Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ξέχασα να τονίσω ότι δεν είναι λεπτές είναι 2,5 δάχτυλα σε πάχος θα βάλω το θερμόμετρο απλώς έλεγα τηνθερμοκρασία να την έχω στους 180-200 βαθμούς
  24. Καλησπέρα παιδιά ήθελα τη βοήθειά σας πήρα κάτι κομμάτια κρέας θα ήθελα να μου πείτε όταν τα βάζετε για ψήσιμο σε τι θερμοκρασία έχετε περίπου την ψησταριά Πρώτα θα τα θωρακισω δίπλα στο μάτι με την υψηλή θερμοκρασία θα ήθελα να μου πείτε τι θερμοκρασία ψησίματος μετά δίπλα
  • Δημιουργία νέου...