-
ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM
1.106 -
ΜΕΛΟΣ
-
ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ
-
ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
1
ilpapacha είχε τις περισσότερες αντιδράσεις τελευταία στις 24 Οκτωβρίου 2021
ilpapacha είχε τις περισσότερες αντιδράσεις!
Σχετικά με ilpapacha
Πρόσφατες Επισκέψεις
6.420 προβολές προφίλ
ilpapacha's Achievements
-
Για αξεσουάρ 1) 2-3 λαβίδες 2) Σπάτουλα 3) Γάντια 4) Βούρτσα καθαρισμού 5) Θερμόμετρο (μπορείς να το πάρεις σε 2ο χρόνο) 6) Μαντεμένια πλάκα (μπορείς να την πάρεις σε 2ο χρόνο) 7) Σούβλα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) 8) Πέτρα για πίτσα (αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τέτοιου είδους ψησίματα) Εάν σε ενδιαφέρει εναλλακτική επιλογή, μπορείς να δεις και τη Napoleon Freestyle. Σαν ποιότητα κατασκευής, η Rogue είναι καλύτερη γι αυτό κι έχει καλύτερη εγγύηση. Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει το πλαϊνό μάτι infrared και έχεις περιορισμένο χώρο στο μπαλκόνι, τότε η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σου είναι η Freestyle 365, όπως αναφέρει και ο ίδιος.
-
-
-
Έγινε βάπτισμα…πυρός
-
-
Ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και επέλεξα μια καλή πλαστική ντουλάπα. Την έχουμε 3,5 χρόνια περίπου και δεν έχει κάποιο θέμα. Είναι «φορτωμένη» με διάφορα αξεσουάρ, μαντεμένια σκεύη κτλ.
-
Το γνωρίζω. Υπάρχουν και σχετικά βιντεάκια, όπως πχ το παρακάτω και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αγοράσει κάποιος. Υπάρχει καλύτερη επιλογή, όπως ήδη έχει αναφερθεί.
-
Το συγκεκριμένο αναφέρει ότι αντικαθιστά το θερμόμετρο της ψησταριάς στο καπάκι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις αυτό. Ήδη σου έχει προταθεί μια πολύ καλύτερη επιλογή.
-
Έχεις δίκιο Ας προσλάβουν και κάποιον να κάνει έναν ορθογραφικό/συντακτικό έλεγχο στα ταμπελάκια. Γνωρίζεις κάποια καλή φάρμα που μπορεί να στείλει Αττική ή να συνεργάζεται με κάποιο κατάστημα/κρεοπωλείο;
-
Μείνε ως έχει
-
Σίγουρα δεν είναι επισμαλτωμένες ούτε της Napoleon ούτε της Weber. Προφανώς έχουν κάποια επικάλυψη, ίσως κι ένα pre-seasoning, ώστε μα μην σκουριάσουν μέχρι να πωληθούν. Μία παρουσίαση της νέας Weber Summit Μπορείς να αφήνεις ένα χώρο στην σχάρα που να έχεις πιο χαμηλά έναν καυστήρα ή κλειστό και να μεταφέρεις εκεί κρέατα κατά το δοκούν. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοηθητική σχάρα.
-
Δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Απλά θέλει προσοχή, εάν ψήσεις άμεσα θα πρέπει να ανεβάζεις θερμοκρασία σταδιακά. Οι μαντεμένιες σχάρες δεν είναι επισμαλτωμένες. Έχουν κάποιου είδους επίστρωση/επικάλυψη, κάτι σαν powder coating δηλαδή, όπου με τον καιρό/χρήση ενδέχεται να φύγει. Λογικά υπάρχει ως «προστασία» μέχρι να πουληθούν. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία του seasoning. Όσο πιο συχνά κάνεις πυρόλυση, τόσο πιο συχνά θα πρέπει να επαναλαμβάνεις την διαδικασία τους seasoning, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες το «χαλάνε».
-
Από την στιγμή που είναι σφραγισμένη/αγορασμένη από επίσημο σημείο πώλησης, ναι. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο «παίξιμο», πχ +5%/-5%. Όλες οι φιάλες αναγράφουν επάνω το απόβαρό τους. Με μια ζυγαριά είναι εύκολο να διαπιστώσεις ποσό είναι το καθαρό βάρος του αερίου που περιέχουν.
-
Ο καλύτερος τρόπος για να το παρακολουθείς είναι η ζυγαριά, αν έχεις.