-
ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM
0 -
ΜΕΛΟΣ
-
ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Τύπος περιεχομένου
Forums
Ειδήσεις
Reviews
Gallery
Αγγελίες
Gadgets
Αναρτήσεις από dimitris557
-
-
6 λεπτά πριν, birel-motosport είπε
Να ρωτήσω κάτι παιδιά τον κάδο που είναι από αλουμίνιο στην ψησταριά τον καθαρίζουμε με σπρέι φούρνου που είναι σαν αφρός και γενικά όλη την ψησταριά
Αν διαβάσεις όλα τα καθαριστικά που έχω βρει εγώ στα σουπερμάρκετ γράφουν απαγορεύεται η χρήση σε αλουμίνιο.με μια απλή σπάτουλα ξύλινη θα κάνεις τρομερή δουλειά και γρήγορα.
-
2 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε
Απο κάτω ειναι ακόμα καλυτερες... χαχαχαχχα
Χαχαχχα και εμένα μακάρι να τις είχε κάνει ανάποδα μάλλον για το καθάρισμα
- 1
-
1 λεπτό πριν, sndev είπε
Oi inox δεν εχουν αναγκη να γίνουν αντικολλητικές! Εδω κ κατι μηνες που τις χρησιμοποιώ δεν εχει κολησει τπτ! Ειμαι σίγουρος θα τις ευχαριστηθείς. Απλα εγώ στη θεση σου θα τις ειχα σπασει σε 3 κομματια αντε 2 το πολυ για να μπαίνουν πλυντήριο, δεν έχουν ανάγκη τπτ κ καθαριζονται παρα πολυ πιο εύκολα σε σχεση με οτιδηποτε άλλο. Εαν σου κολησει μαυρίλα λιπος που δε ξύνεται μη διστάσεις να βαλεις μεχρι κ σιδερένιο βουρτσακι σε black and decker να τις σενιαρεις
Είναι 2 κομμάτια 😁 άρα έχει κάνει καλή δουλειά ο μάστορας.
- 3
-
-
7 λεπτά πριν, gdeli είπε
Κούκλες είναι! Μπορείς να κάνεις seasoning για να γινουν αντικολλητικές νομίζω ε; Έτσι που είναι επίπεδες νομίζω θα είναι εφικτό!
Δεν το γνωρίζω θα το ψάξω, καλή ιδέα αν γίνεται στο inox
-
-
παιδιά γνωρίζει κάνεις από δαύτες τι λένε θέλει να αγοράσει ένας φίλος?από τιμή δελεαστική με υπέρυθρο καυστήρα σούβλας και τούρμπο ζώνη για θωρακίσει,έχει κάνεις καμιά εμπειρία
-
2 ώρες πριν, rubadub είπε
Μετά απο 7+ χρόνια πιστής συμβίωσης με μια broil king καταθέτω τα εξής:
1. ο αριθμός των καυστήρων παίζει ρόλο στην ευελιξία. Δλδ, θα ήθελα να έχω περισσότερη ευελιξία σε έμμεσο ψήσιμο διότι έχει δύο καυστήρες tube8 και ο καθένας πιάνει την μισή μεριά. Όμως:
2. η δυναμη των καυστήρων είναι πιό σημαντική τόσο στο πώς ψήνει, όσο και στο πόσο. Άλλο να έχεις δύναμη να γεμίσεις όλη την επιφάνεια, άλλο να ψήνεις πάνω απο τους καυστήρες γιατί στο πλάι δεν... Επίσης, καλοκαίρι θα ψήσεις με όλες, για να ψήσεις χειμώνα θέλει προυποθέσεις για να πιάσει και να κρατήσει θερμοκρασία.
3. με όλες θα ψήσεις για 10 άτομα. το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα και ποιοτικά (δύναμη και επιφάνεια σχάρας) .
4. η μαντεμένια σχάρα παίζει σημαντικό ρόλο. Μιλάω για μαντέμι, όχι φλύδα απο μαντέμι, και άν το πάρεις έξτρα (αν ταιριάζει) έχει κανένα 60άρι στην καλύτερη.
5. η χρηστική διαφορά των απλών με των πιο premium είναι κυρίως στα μέταλα και στα ανταλλακτικά. Τα πρώτα τα ζείς σε κάθε ψήσιμο, τα δευτερα όποτε χρειαστεί. προς το παρόν δεν έχω χρειαστεί κάτι. Οπότε, δεν πατάνε λογικές τύπου "με τα λεφτά που έδωσες θα παίρνω μία κάθε 2 χρόνια".
Σε κάθε περίπτωση, θα φάς και θα ευχαριστηθείς σχεδόν το ίδιο με μια των 100€ και με μία των 500€, ψήνω τακτικά και σε μια "απλή" απο πρακτικερ. Όμως, όταν μπαίνουν στην κουβέντα "μαζευομαστε παρέα", "ψήνω σε κάθε ευκαιρία", " θέλω και κανενα κοντοσούβλι" τότε μιλάμε για ένα εργαλείο, κατα την άποψή μου, το οποίο θα κάνει απόσβεση.
Τέλος, όσον αφορά τους πλαινούς καυστήρες γκαζιού, πέραν της δύναμης δείτε και τον χώρο. Στο μπαλκόνι μου, πχ, επειδή σχεδόν πάντα φυσάει, αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να τηγανίσω 2 αυγά. αυτό για το γκάζι, για τις υπερυθρες ίσως να μήν ισχύει.
Δεν είμαι ειδήμων, απλά διάβασα αρκετά για την πρώτη μου επιλογή και τώρα που έχω εμπείρία, είπα να το μοιραστώ.
Καλά ψησίματα
Ακριβώς έτσι είναι πολύ σωστός...
-
-
3 ώρες πριν, costas_ είπε
Φιλαράκι μπράβο που έκατσες και ασχολήθηκε..αλλά επειδή έχουμε την ίδια θα έχεις σταξιματα εκεί που σου έχω ζωγραφίσει και θα μετά δεν βγαίνουν με τπτ μπορούσες να το κάνεις μέχρι πάνω εγω το έκανα έτσι.
-
15 ώρες πριν, gdeli είπε
Εξαιρετικό ψήσιμο, μπράβο! Είχες ταψάκι από κάτω και μετά το έβγαλες προς το τέλος ή από την αρχή το είχες όπως στην πρώτη φωτο; Με αναφλέξεις είχες κανένα θέμα;
Ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα βάλει ταψάκι από κατω γιατί δεν είχα σύρμα να δεσω τα ποδαράκια τα οποία ερχόντουσαν χαμηλά και έβρισκαν ευτυχώς δεν είχα το παραμικρό από ανάφλεξης ίσως επειδή ήταν κατσικάκι και δεν είχε πολλά λύπη.αλλα βγήκε ζουμερό με τρομερή πέτσα στις 2 ώρες και κάτι στους 150-160c η πατάτες βγήκαν λιγο σκληρές αλλα το διορθώσα στο τέλος βάζοντας λιγο νεράκι.
- 2
-
-
15 λεπτά πριν, sndev είπε
@dimitris557 αφου εχεις τοσο καλο Inoxa παρε διαστάσεις κ φτιάξε σχαρα οπωσδηποτε
Το επόμενο βήμα ειναι αλλα με μια έκπληξη όπως μου εχει πει
-
-
-
Αν υπάρχει κάποιος που έχει πάρει σούβλα από Leroy ας μας πει αν ταιριάζει σε Broil King και ποιο μήκος πήρε γιατί ενδιαφέρομαι για monarch
Φοτο ευπρόσδεκτη
-
20 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε
Στις 17:00 βγηκε η προσφορα μεσω instagram της Kaiser, στις 17:03 ειχε εξαντληθει! Η αδερφη μου μεχρι να συμπληρωσει στοιχεια αποστολης ειχε εξαντληθει!! Πιστευω πρεπει να επαιξαν καπου 30 κομματια απο το καθενα το πολυ. Αλλα λογικο, ηταν 60% εκπτωση και βαλε. Ειχαν βγαλει και ενα αλλο σαν ταψι αλλα δεν το προλαβα εκεινο.
Εγώ δεν προλαβα τα άλλα πολύ καλή προσφορά όντως
- 3
-
-
19 λεπτά πριν, ragno είπε
Εγώ πάλι ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Broil King Monarch 340 και σε Weber Spirit II 320... Εχω μπερδευτεί τόσο πολύ που έχω τελειώσει όλο το Youtube και το Forum παράλληλα.
Παίξτε κορώνα η γράμματα 😅😅
-
-
Όταν μπεις στο site της broil king επέλεξε χώρα Καναδά και θα την βρεις την monarch 340
-
καλήμερα και από έμενα διαβάζοντας αυτές της 300+ σελίδες επιτελούς, καταλήξα σε αυτή
μόλις την παράγγειλα ακούω γνώμες για την τιμή για τα άλλα είναι γνωστά 😃
Ψησταρια Υγραεριου
στο Μπλα Μπλα
Δημοσ. · Επεξ/σία από dimitris557
Την πήρε τελικά ο κουνιάδος μού. Με 2 λόγια ποιοτικά σε υλικα αλλά δυστυχώς όλα τα άλλα σε άμεση σύγκριση με την monarch που έχω πολύ δύσκολη τρομερές αναφλέξεις, δεν κρατάει θερμοκρασία ίσως λίγο το inox το τζάμι δεν ξέρω εγώ παντος που την δούλεψα αγάπησα ποιο πολύ τη ψησταρια μου γιατί κατάλαβα τελικά την ευκολία και την ποιότητα.