Προς το περιεχόμενο

dimitris557

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από dimitris557

  1. 23 ώρες πριν, villasg είπε

    Εχουμε αποψη για  ENDERS ??     https://el.enders-outdoor.com/product-category/psistaries/psistaries-ugraeriou/

     

    Την πήρε τελικά ο κουνιάδος μού. Με 2 λόγια ποιοτικά σε υλικα αλλά δυστυχώς όλα τα άλλα σε άμεση σύγκριση με την monarch που έχω πολύ δύσκολη τρομερές αναφλέξεις, δεν κρατάει θερμοκρασία ίσως λίγο το inox το τζάμι δεν ξέρω εγώ παντος που την δούλεψα αγάπησα ποιο πολύ τη ψησταρια μου γιατί κατάλαβα τελικά την ευκολία και την ποιότητα.

    VideoCapture_20210322-120325.jpg

    • Like 4
  2. 6 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

    Να ρωτήσω κάτι παιδιά τον κάδο που είναι από αλουμίνιο στην ψησταριά τον καθαρίζουμε με σπρέι φούρνου που είναι σαν αφρός και γενικά όλη την ψησταριά 

     

     

     

     

    Αν διαβάσεις όλα τα καθαριστικά που έχω βρει εγώ στα σουπερμάρκετ γράφουν απαγορεύεται η χρήση σε αλουμίνιο.με μια απλή σπάτουλα ξύλινη θα κάνεις τρομερή δουλειά και γρήγορα.

  3. 1 λεπτό πριν, sndev είπε

     Oi inox δεν εχουν αναγκη να γίνουν αντικολλητικές! Εδω κ κατι μηνες που τις χρησιμοποιώ δεν εχει κολησει τπτ! Ειμαι σίγουρος θα τις ευχαριστηθείς. Απλα εγώ στη θεση σου θα τις ειχα σπασει σε 3 κομματια αντε 2 το πολυ για να μπαίνουν πλυντήριο, δεν έχουν ανάγκη τπτ κ καθαριζονται παρα πολυ πιο εύκολα σε σχεση με οτιδηποτε άλλο. Εαν σου κολησει μαυρίλα λιπος που δε ξύνεται μη διστάσεις να βαλεις μεχρι κ σιδερένιο βουρτσακι σε black and decker να τις σενιαρεις

    Είναι 2 κομμάτια 😁 άρα έχει κάνει καλή δουλειά ο μάστορας.

    20210228_231939.jpg

    20210228_231957.jpg

    • Like 3
  4. 39 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

    Πόσο πήγαν??

    Ήταν δωράκι από τον κουνιάδο μου αλλά πίστεψε ειναι πολυ ακριβό το συγκεκριμένο υλικό και δεν είναι όλα τα inox ίδια,αν θες να ρωτήσω

    20210228_232011.jpg

    20210228_232055.jpg

    • Like 6
  5. 7 λεπτά πριν, gdeli είπε

    Κούκλες είναι! Μπορείς να κάνεις seasoning για να γινουν αντικολλητικές νομίζω ε;  Έτσι που είναι επίπεδες νομίζω θα είναι εφικτό!

    Δεν το γνωρίζω θα το ψάξω, καλή ιδέα αν γίνεται στο inox

  6. παιδιά γνωρίζει κάνεις από δαύτες τι λένε θέλει να αγοράσει ένας φίλος?από τιμή δελεαστική με υπέρυθρο καυστήρα σούβλας και τούρμπο ζώνη για θωρακίσει,έχει κάνεις καμιά εμπειρία

     https://el.enders-outdoor.com/product/psistaries/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-monroe-pro-3-sik-turbo/

  7. 2 ώρες πριν, rubadub είπε

    Μετά απο 7+ χρόνια πιστής συμβίωσης με μια broil king καταθέτω τα εξής:

    1. ο αριθμός των καυστήρων παίζει ρόλο στην ευελιξία. Δλδ, θα ήθελα να έχω περισσότερη ευελιξία σε έμμεσο ψήσιμο διότι έχει δύο καυστήρες tube8 και  ο καθένας πιάνει την μισή μεριά. Όμως:

    2. η δυναμη των καυστήρων είναι πιό σημαντική τόσο στο πώς ψήνει, όσο και στο πόσο. Άλλο να έχεις δύναμη να γεμίσεις όλη την επιφάνεια, άλλο να ψήνεις πάνω απο τους καυστήρες γιατί στο πλάι δεν... Επίσης, καλοκαίρι θα ψήσεις με όλες, για να ψήσεις χειμώνα θέλει προυποθέσεις για να πιάσει και να κρατήσει θερμοκρασία.

    3. με όλες θα ψήσεις για 10 άτομα. το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα και ποιοτικά (δύναμη και επιφάνεια σχάρας) .

    4. η μαντεμένια σχάρα παίζει σημαντικό ρόλο. Μιλάω για μαντέμι, όχι φλύδα απο μαντέμι, και άν το πάρεις έξτρα (αν ταιριάζει) έχει κανένα 60άρι στην καλύτερη.

    5. η χρηστική διαφορά των απλών με των πιο premium  είναι κυρίως στα μέταλα και στα ανταλλακτικά. Τα πρώτα τα ζείς σε κάθε ψήσιμο, τα δευτερα όποτε χρειαστεί. προς το παρόν δεν έχω χρειαστεί κάτι. Οπότε, δεν πατάνε λογικές τύπου "με τα λεφτά που έδωσες θα παίρνω μία κάθε 2 χρόνια".

    Σε κάθε περίπτωση, θα φάς και θα ευχαριστηθείς σχεδόν το ίδιο με μια των 100€ και με μία των 500€, ψήνω τακτικά και σε μια "απλή" απο πρακτικερ. Όμως, όταν μπαίνουν στην κουβέντα "μαζευομαστε παρέα", "ψήνω σε κάθε ευκαιρία", " θέλω και κανενα κοντοσούβλι" τότε μιλάμε για ένα εργαλείο, κατα την άποψή μου, το οποίο θα κάνει απόσβεση.

    Τέλος, όσον αφορά τους πλαινούς καυστήρες γκαζιού, πέραν της δύναμης δείτε και τον χώρο. Στο μπαλκόνι μου, πχ, επειδή σχεδόν πάντα φυσάει, αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να τηγανίσω 2 αυγά.  αυτό για το γκάζι, για τις υπερυθρες ίσως να μήν ισχύει.

    Δεν είμαι ειδήμων, απλά διάβασα αρκετά για την πρώτη μου επιλογή και τώρα που έχω εμπείρία, είπα να το μοιραστώ.

    Καλά ψησίματα 

    Ακριβώς έτσι είναι πολύ σωστός...

  8. 3 ώρες πριν, costas_ είπε

    Χθες κατασκεύασα το σκαφάκι περισυλλογής για το πίσω μέρος του κάδου της Broil King το οποίο έκατσε μια χαρά.

    Pictures8-001.jpg

    Φιλαράκι μπράβο που έκατσες και ασχολήθηκε..αλλά επειδή έχουμε την ίδια θα έχεις σταξιματα εκεί που σου έχω ζωγραφίσει και θα μετά δεν βγαίνουν με τπτ μπορούσες να το κάνεις μέχρι πάνω εγω το έκανα έτσι.

    Screenshot_20210105-134809_Chrome.jpg

    20201225_120819.jpg

  9. 15 ώρες πριν, gdeli είπε

    Εξαιρετικό ψήσιμο, μπράβο! Είχες ταψάκι από κάτω και μετά το έβγαλες προς το τέλος ή από την αρχή το είχες όπως στην πρώτη φωτο; Με αναφλέξεις είχες κανένα θέμα;

    Ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα βάλει ταψάκι από κατω γιατί δεν είχα σύρμα να δεσω τα ποδαράκια τα οποία ερχόντουσαν χαμηλά και έβρισκαν ευτυχώς δεν είχα το παραμικρό από ανάφλεξης ίσως επειδή ήταν κατσικάκι και δεν είχε πολλά λύπη.αλλα βγήκε ζουμερό με τρομερή πέτσα στις 2 ώρες και κάτι στους 150-160c η πατάτες βγήκαν λιγο σκληρές αλλα το διορθώσα στο τέλος βάζοντας λιγο νεράκι.

    • Like 2
  10. 20 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

    Στις 17:00 βγηκε η προσφορα μεσω instagram της Kaiser, στις 17:03 ειχε εξαντληθει! Η αδερφη μου μεχρι να συμπληρωσει στοιχεια αποστολης ειχε εξαντληθει!! Πιστευω πρεπει να επαιξαν καπου 30 κομματια απο το καθενα το πολυ. Αλλα λογικο, ηταν 60% εκπτωση και βαλε. Ειχαν βγαλει και ενα αλλο σαν ταψι αλλα δεν το προλαβα εκεινο.

    Εγώ δεν προλαβα τα άλλα πολύ καλή προσφορά όντως 

    20201203_112209.jpg

    • Like 3
  11. Πρωτη (άλλες 2 εχω ψήσει στην ψησταριά χοιρινό) απόπειρα ribeye χωρίς γνώσεις και θερμόμετρα, τα βασικά το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου αλάτι πιπέρι και στη σχάρα.Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο γευστικό και Ναι δεν μου λείπει το κάρβουνο!!!

    20201128_220611.jpg

    20201128_222321.jpg

    20201128_220656.jpg

    • Like 5
  12. 19 λεπτά πριν, ragno είπε

    Εγώ πάλι ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Broil King Monarch 340 και σε Weber Spirit II 320... Εχω μπερδευτεί τόσο πολύ που έχω τελειώσει όλο το Youtube και το Forum παράλληλα. 

    Παίξτε κορώνα η γράμματα 😅😅

  13. καλήμερα και από έμενα διαβάζοντας αυτές της 300+ σελίδες επιτελούς, καταλήξα σε αυτή

     https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/185749-broil-king-monarch-340-834-263 

    μόλις την παράγγειλα ακούω γνώμες για την τιμή για τα άλλα είναι γνωστά 😃

  • Δημιουργία νέου...