Προς το περιεχόμενο

bohemis09

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    222
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bohemis09

  • Ημερομηνία γέννησης 02/03/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.154 προβολές προφίλ

bohemis09's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

170

Φήμη

  1. Σήμερα πήγα να αγοράσω παιχνίδι με payzy αλλά μου απέρριψε την κάρτα την οποία είχα ήδη εγκαταστήσει παλιότερα και έκανα αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αλλος κλείδωμα της payzy?
  2. Γνωρίζει κανείς εάν η εφαρμογή τους έχει Chromecast εικονίδιο; Δεν είναι τα λεφτά φίλε, είναι η αλητεία και η κουτοπονηρια που κρύβεται από πίσω. Επίσης που το πας το γεγονός πως δεν μπορεί κάποιος να πάει στο βουνό και να δει μπάλα, γιατί πλέον χρειάζεσαι ίντερνετ, που δεν είναι παντού προσβάσιμο!
  3. Ναι, μπορούν να την υποχρεώσουν να τα επιστρέψει. Νομικος όρος: "αδικαιολόγητος πλουτισμός". Αυτό σημαίνει πως η τύπισσα δεν έχει νόμιμη αιτία διατήρησης του πλουτισμού. Δεν μπορεί δηλαδή να αποδείξει η ίδια πως τα λεφτά που μπήκαν στον λογαριασμό της απορρέουν πχ από κάποια σύμβαση μεταξύ αυτής και της crypto. Δεν ξέρω βέβαια τι ακριβώς ρυθμίζει το δίκαιο της Αυστραλίας αλλά στην Ελλάδα αυτό θα συνέβαινε. Ο μόνος τρόπος να την γλυτώσεις είναι εάν αποδείξεις πως ο πλουτισμός δεν σώζεται κατά την ημέρα που σου κοινοποίησαν το έγγραφο της επιστροφής των χρημάτων. Αυτό σημαίνει πως εάν τα φας στα μπουζούκια, σε ταξίδια ή σε οτιδήποτε άλλο που πλέον δεν μπορεί το ποσό να αναζητηθεί, τότε και μόνο τότε δεν οφείλεις να επιστρέψεις τα χρήματα που δαπάνησες. Αντίθετα εάν πχ είχες χρέη λ.χ. στην εφορία, ΔΕΚΟ κτλ και πληρώσεις από αυτά τα λεφτά, τότε πρέπει να τα επιστρέψεις διότι το παθητικό σου μειώθηκε. Ίσως μια καλή λύση θα ήταν να τα παίξεις όλα σε crypto. Εάν κερδίσεις, τότε επιστρέφεις όλα το κεφάλαιο και κρατάς το κέρδος, εάν χάσεις μέρος των χρημάτων επιστρέφεις το υπόλοιπο κεφάλαιο χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να αποδώσεις την χασουρα.
  4. Το καλώδιο της κεραίας βγαίνει και μπαίνει στην τηλεόραση μόνο Τετάρτη, σε euro, mundial και Copa America!! Όλες τις υπόλοιπες μέρες πεταμένο στο συρτάρι.
  5. Να το ανοίγεις από υπολογιστή για να σταματάς τυχών downloads που σκοτώνουν το δίκτυο σου. Με τη λογική σου όταν κατεβάσω τα απαραίτητα updates μετά θα είναι plug n play ή αναιρείται καθολικά αυτός ο όρος για τις κονσόλες?
  6. Εάν δεν φτιάξεις "σχολεία" τα οποία θα εκπαιδεύουν τους πολίτες για το πώς λειτουργεί η οικονομία και για το πώς να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους, τότε όσα λεφτά και να έχει ο ηλίθιος, πάντα φτωχός θα είναι.
  7. Οι διαφορές είναι ελάχιστες μεταξύ hdr10 και Dolby vision. Καλοδεχούμενο εννοείται για τον καταναλωτή αφού μπορεί να επιλέξει είτε το ένα είτε το άλλο. Άλλωστε όσες τηλεοράσεις έχουν υποστήριξη για dolby vision έχουν και για hdr10. Ωστόσο από προσωπική άποψη δεν υπάρχει λόγος να δώσει κάποιος περισσότερα χρήματα για να αποκτήσει και Dolby vision
  8. Ρε παιδιά τα τελευταία χρόνια πολύ ακριβά δεν είναι τα Android phones ή ιδέα μου?Θυμάμαι παλιότερα τις κινεζικές ναυαρχίδες να μην ξεπερνούν τα 500€.
  9. 3 σελίδες σχόλια επιπέδου δημοτικού. Παλιά είχε νόημα να μπαίνεις στο ινσομνια για να μάθεις πράγματα και να ενημερωθείς. Κρίμα πραγματικά
  10. Πολύ σωστή παρατήρηση. Το ζητούμενο δεν είναι να παίζει μόνο τα παιχνίδια του PS4 αλλά να αποδίδουν έστω και λίγο καλύτερα. Εκτός και αν είναι emulator
  11. Δεν είναι τόσο απλό όσο προσπαθείς να φανεί ότι είναι. Νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή υπάρχει εδώ κ χρόνια και εξελίσσεται με τον καιρό, ειδικότερα στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Είτε έχεις προϊόν σε ψηφιακή μορφή είτε σε φυσική είναι το ίδιο πράγμα (από άποψη προστασίας). Αν η Χ εταιρία σου απαγορεύσει την είσοδο στο παιχνίδι τότε με βάσει την σύμβαση (που συμφωνήσατε) αυτή θα ευθύνεται για αδυναμία παροχής με αποτέλεσμα να έχεις αξιώσεις αποζημίωσης. Αν μπει αντίθετος ορος τότε αυτός θα είναι καταχρηστικός, δηλαδή άκυρος. Μόνο στις συμβάσεις take it or leave (πχ δάνειο από τράπεζα) θα δεις εξαιρετικές τεχνικές προς υπεράσπιση συμφέροντος των εταιριών. Στην παιχνίδοβιομηχανία (σχέση καταναλωτή εταιριας) δεν θα βρεις τέτοιες συμβάσεις. Άλλο, βέβαια, είναι το θέμα με ποιο τρόπο διεκδικείς τις αξιώσεις αυτές που απορρέουν από την σύμβαση. Το πλεονέκτημα της φυσικής μορφής αντί ψηφιακής, είναι καθαρά η μεταπωλητικη αξία και η πτώση τιμής του προϊόντος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Τίποτε άλλο. Επίσης, μην κοιτάς τι συμβαίνει στην Αμερική. Η Ευρώπη έχει ένα πολύ δυνατό σύστημα προστασίας του καταναλωτή, σε αντίθεση με την Αμερική που προστατεύει κυρίως τις εταιρίες.
  • Δημιουργία νέου...