Προς το περιεχόμενο

chaos686

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    152
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

chaos686's Achievements

  1. 2 μήνες την έχω την σύνδεση και δεν παρατήρησα καμία διακοπή..
  2. Για ανατολική Θεσσαλονίκη HCN και μόνο απο μένα. Στη Cyta πλήρωνα 23 ευρώ για ταχύτητα εως 24 και έπιανα max 7 (περιοχή Μαρτιου). Με HCN 24 ευρώ για ταχύτητα 20 και πιάνω ~19.5. Το μόνο κακό είναι αν εκεί που θα μείνεις δεν έχουν περάσει ακόμα κοντά οπτικές θέλει μήνες για να γίνει η σύνδεση από τη στιγμή που θα γίνει η αίτηση..πολλούς! Αν και τώρα τελευταία έχουν καλύψει μεγάλο κομμάτι ανατολικά. HCN από μένα χωρίς 2η σκέψη.
  3. Γενικά μπορείς να παίξεις με DBObject π.χ: DBObject command = new BasicDBObject(); command.put("rate", BasicDBObject("$cond", new Object[]{ new BasicDBObject("$lte", new Object[]{ "$rate", 2 }), 1, // if true 2 // if false } }); AggregationOperation operation = new CustomProjectAggregationOperation( new BasicDBObject("$project", command)); public class CustomProjectAggregationOperation implements AggregationOperation { private DBObject operation; public CustomProjectAggregationOperation (DBObject operation) { this.operation = operation; } @Override public DBObject toDBObject(AggregationOperationContext context) { return context.getMappedObject(operation); } } Αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις 'else if' στη mongo.. Μπορεί να κάνω και λάθος, πες άμα ξερεις κάτι..
  4. Παίδες σε καινούργια εγκατάσταση παίρνω error: failed retrieving file 'core.db'... σε κάθε pacman -Syy Αν βάλω dns της google στο resolv.conf το πρόβλημα διορθώνεται αλλά 1ον με κάθε reboot από το resolv.conf σβήνονται οι αλλαγές και μένω με τον 192.168.1.1 2ον θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα και αν γίνεται να το λύσω χωρίς το παραπάνω workaround. Ευχαριστώ.
  5. Έχεις δει καθόλου το Apache Mahout και συγκεκριμενα αυτόν τον αλγόριθμο Site: canopy ? Μάλιστα στο βιβλίο Mahout in Action υπάρχει ένα υποκεφάλαιο με τίτλο "Finding the perfect k using canopy clustering" (για kmeans). Αν ενδιαφέρεσαι νομίζω ότι θα το βρεις εύκολα από τον θείο..αλλιώς πες μου να σου το "δανείσω"..
  6. Sorry, δεν εξήγησα ότι χρησιμποποιώ ένα plugin για να τεχω custom php κώδικα στα pages και εκεί είναι που κολλάω τα GET στα url που μου φτιάχνει το wordpress. π.χ. η σελίδα people έχει κάποιο στατικό περιεχόμενο που εμπλουτίζεται από τη βάση με δεδομένα που αντιστοιχούν στο ανάλογο name δυναμικά. Οπότε το mysite.com/people είναι μία σελίδα αλλά το περιεχόμενο της εξαρτάται από την τιμή ?name=
  7. Καλησπέρα, γίνεται να βάλω κάποιον κανόνα στο default .htaccess του wordpress ώστε τα urls να εμφανίζονται έτσι: mysite.com/people/nikos αντί για: mysite.com/people/?name=nikos αλλά η php να λαμβάνει κανονικά τη μεταβλητή?
  8. Πριν φορτώσει το dvd των windows λόγικα θα σου λέει press any key to boot from cd. Μήπως δεν το πατάς και γι αυτό μπουτάρει πάλι από το σκληρό?
  9. chaos686

    Στρατός

    Παιδες καλησπερα.ειμαι τθ αυλωνα κ πηρα μεταθεση για ασσυρο Το θεμα ειναι οτι επειδη μου κατσε κωλοειδικοτητα (οδμα) πρεπει να κατσω αυλωνα για εκπαιδευση 5 βδομαδες πριν παω επανω.Ξερετε αν υπαρχει τροπος να αλλαξω ειδικοτητα (εκτος βυσματος) να αλλαξω ειδικοτητα χωρις ομως να αλλαξει η μεταθεση ωστε να παω κατευθειαν ασσηρο;
  10. Ε ναι γι αυτό σου λέει ο Lanike για vmare. Αντί να στήσεις μηχάνημα με Win98 θα στήσεις ένα εικονικό μέσα από τα 7..Προτείνω να το κάνεις με Site: Virtualbox , απλά πρέπει να βρεις και τα Win98 (από κανα θείο ίσως..). Θέλει λίγη δουλειά, άμα δεν τα κάνεις αυτά, αλλά μετά θα είσαι κομπλέ! Απορία..Αυτό που είπε ο Xristaras στην πρώτη απάντηση το δοκίμασες?
  11. Γενικά εκτός από τις σχεσιακές βάσεις υπάρχουν και οι λεγόμενες NoSQL (Not Only SQL). Βρίσκονται σε άνθηση τελευταία καθώς υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στο τομέα των Big Data όπου αυτές οι βάσεις χρησιμοποιούνται αποκλειστικά καθώς μπορούν να πατάνε πάνω σε κατανεμημένα file systems. Αν θες να το ψάξεις παραπάνω δες εργαλεία όπως τα Hadοοp, Spark, Storm (όλα του Apache). Οι NoSql βάσεις χωρίζονται σε 4 κατηγορίες: Column Oriented: πχ Hbase, Cassandra κτλ. με αρκετά βαρύ θεωρητικό υπόβαθρο Document Oriented: πχ. MongoDB, CouchDB, όπου αποθηκεύουν τα δεδομένα συνήθως σε μορφή JSON Key-Value stores: (Εδώ είσαι) όπου κάποιες τρέχουν εξ ολοκλήρου στη RAM Graph databases: όπου αποθηκεύουν τα δεδομένα σε μορφή γράφου (nodes, edges, connections) Δεν έχω χρόνο να δω τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, αλλά αν τα δεδομένα που έχεις δεν έχουν μεγάλο όγκο θα σου πρότεινα να δεις την Redis, που τρέχει στη μνήμη είναι open source έχει APIs για πολλές γλώσσες και έχει πολύ καλό documentation.
  12. Δεν ξέρω τι είναι το windows live cd αλλά αφού θα μπεις στη διαδικασία καν' το με linux όπου θα έχεις πραγματικές πιθανότητες να δεις τα αρχεία σου.. Anyway, good luck ότι και να κάνεις..
  13. Καλησπέρα, δοκίμασε με ubuntu live cd. Αν τα αρχεία υπάρχουν λογικά θα τα βρει και θα μπορέσεις να τα πάρεις. Μετά τράβα και ένα scan με malwarebytes στο στικάκι και στο pc σου γιατί παίζει να το κόλλησες ότι είχε.
  • Δημιουργία νέου...