Προς το περιεχόμενο

Instructor1182

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

259 προβολές προφίλ

Instructor1182's Achievements

  1. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    βασικά είναι ανώτερες από weber καθώς έχουν και μεγαλύτερη εγγύηση και πιο δυνατούς καυστήρες και καλύτερα υλικά κατασκευής. Αν κανείς τον κόπο και τις δεις από κοντά θα καταλάβεις. Επίσης είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε napoleon οπότε έχει νόημα και τα 100 και 200 σαν διαφορά.
  2. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλορίζικη και καλορίζικη και καλά ψησίματα . την ψησταριά πρέπει να την αφήνεις να φτάσει στους 260 βαθμούς και μετά να βάλεις τα κρέατα. όταν βάλεις τα κρέατα και κλείσεις το καπάκι τότε χαμηλώνεις τους καυστήρες στο χαμηλό. Η θερμοκρασία τότε θα φτάσει τους 200 βαθμούς όπου είναι και η επιθυμητή θερμοκρασία για να ψήσεις. Όταν ανοίγεις το καπάκι θα δυναμώνεις τους καυστήρες (για να γυρίσεις τα κρέατα το ανοίγεις ) και όταν ξανακλείσεις το καπάκι θα τους χαμηλώσεις πάλι. έτσι δεν θα έχεις αναφλέξεις .
  3. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Κάλεσε τους να τους ρωτήσεις.
  4. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Από ποιο κατάστημα την έχεις παραγγείλει? Φανταστική δουλειά!
  5. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Της Napoleon είναι πλήρως επισμαλτωμενη που σημαίνει ότι δεν θέλει την συντήρηση που θέλει μια απλή.
  6. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Δεν θα έλεγα πως κανένας έμπορος αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αγορά την έχει δει κάπως. το θέμα των παραδόσεων και κόστους μεταφοράς είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και μήνες αλλά οι περισσότερες εταιρίες έχουν απορροφήσει σε μεγάλο βαθμό το κόστος αυτό. επίσης επειδή ασχολούμαι με τα μέταλλα αν δείτε τις τιμές του LME σε steel, aluminium θα διαπιστώσετε τρομερές αυξήσεις. και σε σχέση με weber που και εκει εγιναν 2 αυξησεις φετος ειναι μια χαρα. και δεν έχει και απόκλιση 500 ε που έχουν οι άλλες με Γερμανία πχ. γιατί την περίμενες? καλά ψησιματα να έχεις, και πάλι αν δεις τον ανταγωνισμό κανένας δεν προσφέρει ανοξείδωτη σχάρα σε αυτή την επιφάνεια ψησίματος, sizzle zone υπέρυθρο οπίσθιο καυστήρα και φωτα και αυτο το μεγεθος σε αθτα τα χρηματα. αν δεισ το LME ποσο εχουν ανεβει οι τιμες σε steel ,aluminium θα καταλαβεις γιατι γινονται ανατιμησεις και σε συνδυασμο με τα κοστη μεταφορας.
  7. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έλεγξε αν έχεις εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία πρώτα.
  8. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Τα 300 τα δίνεις για τα εξής : 1. Είναι εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη και όχι επισμαλτώμενη όπως η απλή rogue 2. Έχει ψιλότερο καπάκι από την απλή συνεπώς καλύτερη κυκλοφορία του θερμού αέρα 3. Έχει διπλή μόνωση στο καπάκι όποτε έχεις μικρότερες καταναλώσεις, πιο γρήγορους χρόνους και μεγαλύτερη διάρκεια που κρατά την θερμοκρασία 4. Έχει τον υπέρυθρο πλαϊνό καυστήρα που μπορείς να θωρακίσεις διάφορες κοπές κρεάτων στο σωστό χρόνο, να τηγανίζεις με δύναμη πραγματική σαν να είναι εστία φυσικού αερίου σε κλειστό χώρο και δεν σβήνει τόσο εύκολα από τον αέρα σε σχέση με το απλό πλαϊνό μάτι. Επίσης η διαφορά είναι 200 όχι 300 από την αντίστοιχη rogue 425 sb που έχει απλό πλευρικό καυστήρα. Όποτε θεωρώ πως αξίζει η διαφορά. Δεν νομίζω πως είναι πολλά τα 200 για τις παραπάνω διάφορες. Επίσης αντίδραση μαγιαρ γίνεται σε σωστούς χρόνους έκθεσης του κρέατος στην θερμοκρασία γι'αυτο και χρησιμοποιούν υπέρυθρο για γρήγορους χρόνους στις κατάλληλες θερμοκρασίες. υπάρχουν όμως πολλές σχολές ψησίματος και αρκετή μελέτη πίσω από αυτά τα προϊόντα, δεν χρειάζεται να ''κατηγορούμε'' επειδή πχ άλλος δεν έχει αυτή την τεχνολογία και έχει πχ ψησταριά νερού, καλές είναι και αυτές με διαφορετική λογική αλλά δεν χρειάζεται να λέμε ότι οτιδήποτε είναι διαφορετικό από αυτό είναι υπερτιμημένο, γιατί με αυτή την λογική δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της Rolls - Royce αλλά μόνο του Pony που είναι και ελληνικό ή χειρότερα μόνο κάποιων no name κινέζικων. Να κανείς συχνό καθαρισμό γιατί είναι επιρρεπείς σε προβλήματα με τον κάδο, συγκεκριμένα λιώνουν, αν την καθαρίζεις πολύ συχνά θα το αποφύγεις πιστεύω.
  9. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Κατώτερη είναι σε όλα τα επίπεδα. Πιο αδύναμη, μικρότερη εγγύηση. Απλά ουσιαστικά χτυπάει την Gem, Royal από ΒΚ και την Spirit από Weber.
  10. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Μπορείς να ξεβιδώσεις τα flame guards και να την καθαρίσεις πολύ εύκολα.
  11. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σου επισυνάπτω ένα βίντεο που γίνεται σύγκριση της απλής Rogue με την genesis. Όπως θα δεις και εσύ στο βίντεο είναι ξεκάθαρες οι διάφορες και τα πλεονεκτήματα της μιασ από την άλλη. Όσον αφορά την κατανάλωση θα σου πω το εξής , σε μια Napoleon δεν χρειάζεται ποτέ να ψήνεις με τους καυστήρες στο Φουλ. Πάντα ψήνουμε στο low ή medium αν έχει πολύ κρύο ή πολύ αέρα. Όταν την παραλάβεις με το καλό θα το δεις και εσύ μόνος σου ότι δεν υπάρχει σύγκριση. Πότε την παραλαμβάνεις? Την έχεις παραγγείλει?
  12. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αν δεις την ισχύ σε weber genesis II E-310 είναι 11kW. Συνεπώς ο κάθε καυστήρας έχει 3,66 kW απόδοση. https://www.psistis.gr/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ-ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ/WEBER-ΨΗΣΤΑΡΙΑ/GENESIS-II-E-310-GBS-WEBER-61011175 Αν δεις την ισχύ σε Napoleon Rogue 525 θα δεις ότι η συνολική ισχύ είναι 16,6 kW. Συνεπώς ο κάθε καυστήρας έχει 4,15kW απόδοση. https://napoleongrills.gr/rogue/psistaria-ygraeriou-napoleon-rogue-525-black-r525pk-1-gr.html Όποτε δεν ισχύει αυτό που λες. Επίσης αν κοιτάξεις όλα τα μοντέλα της weber σε σχέση με τα Napoleon θα δεις ότι όλα τα Napoleon σε κάθε αντίστοιχη κατηγορία έχουν μεγαλύτερη απόδοση. Όσον αφορά τις καταναλώσεις λογικό είναι αν παίρνεις ένα πιο ισχυρό μηχανημα να έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση. κάπως έτσι είναι και στα γρήγορα αυτοκίνητα με τα πιο αργά. Επιλέγεις αν θες ένα πιο γρήγορο αυτοκίνητο ή ένα συμβατικό.
  13. Instructor1182

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αυτό δείχνει ότι η ψησταριά είναι ελληνικής αντιπροσωπείας καθώς πάνω στο μοντέλο γράφει στο τέλος GR. Δεν γίνεται η ελληνική αντιπροσωπεία να δίνει από παρά εισαγωγή, ο λόγος που γράφει και την αγγλική διεύθυνση γιατί έχουν εκεί κεντρικά γραφεία η ίδια η μαμά εταιρία. Κάνεις λάθος γιατί συγκρίνεις ανόμοια μοντέλα και διαφορετική σειρά. το ελληνικό είναι το καινούργιο με τις νέες τιμές (λόγω των αυξήσεων των τιμών στα μέταλλα) και το άλλο μοντέλο είναι το παλιό χωρίς οπίσθιο υπέρυθρο καυστήρα και χωρίς το μεγάλο sizzle zone. Καλό θα είναι να συγκρίνουμε όμοια μοντέλα.
  • Δημιουργία νέου...