Προς το περιεχόμενο

sndev

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νεα σμυρνη, Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.673 προβολές προφίλ

sndev's Achievements

  1. Εάν φορτίζεις σπίτι ειδικά επαρχία δε θα έχεις ποτέ την ανάγκη του Σούπερ μαρκετ. να καταλάβεις από τη σούκο σε 8 ώρες (όσο κοιμάσαι) παίρνεις 19 kwh , αυτό είναι περίπου 110-120 κμ αυτονομία Προφανώς δε θα ειναι σε χρήση το υπόλοιπο 16ωρο
  2. Κανένα ενδιαφέρον Από το 2020 21 έχουν αν η φόρτιση σου θα ειναι κυρίως στο Σούπερ μαρκετ κανε ανάστροφη σκέψης για κατι πιο πρακτικο
  3. ειναι μαζί με τα εργατικά και φπα? εχεις ρωτήσει?
  4. μάλιστα Εγώ πάλι και οχι γνωστός μου έκανα το ίδιο στο Model 3 , βασικά το ξέσκισα στη ράμπα απο κατω , καμία εγγύηση δε βγήκε off. με εκνευρίζει που είναι τόσο χαμηλό.
  5. Σχετικά ειναι όλα δεν έχουν ανεβάσει όλοι οι εκδότες τόσο πολύ τις τιμές πχ πηρα οταν ειχε προσφορα το prince of persia στα 14 ευρω ενω τωρα πχ που βγαλανε το σεκιρο στα 30 στην ευρωπη στη Τουρκία έχει 7
  6. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    https://homing.gr/bbq/psistaria-ygraeriou-napoleon-phantom-rogue-425-se-rse425rsibpph-1-gr.html
  7. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Βάλε κάτω από τα ξυλάκια μια λωρίδα αλουμινόχαρτο
  8. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    ναι προφανως.. αλλα κοίτα να δεις. ενα τηγανι είναι φτιαγμένο ετσι ωστε θεωρητικά η επίστρωση να αντέχει στα δεδομένα κουζινας . Εκει χαλάει επειδή χρησιμοποιούμε μεταλλικά αντικείμενα. ε κ πόσο να φτάσει η θερμοκρασία στο ματι? και πόσο υλικό να φας? απο την στη ψησταρια πχ όταν λέει το θερμόμετρο κάδου 300 παίζει στη σχάρα να χει 400 εκει δεν ξύνετε απλά η όποια επίστρωση.. τεσπα νομίζω κάποια πράγματα είναι αυτονόητα Μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος μπορεί να μη σκευτικε ότι στη σχάρα μπορεί να έχει 350 βαθμούς κ να πήγαινε βάση θερμομέτρου κάδου. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως να μην καταλαβαίνει γτ είναι κακό να τρως τα χημικά
  9. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    αν μπορείς να αποβάλεις απο τη φυσική οδό το πλαστικό κ τις ουσίες που το κάνουν "αντικολλητικο" θα μπορούσε να ηταν και healthy, ιδανικο για δίαιτα , καθώς θα χε μηδενικές θερμίδες
  10. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    το οτι τηγανίζονται στα λίπη τους οκ, μπορεί κάποιος μερακλής να σου πει ότι έχουν ω3 οπότε το προσπερνάμε Έχεις μετρήσει την θερμοκρασία στο επίπεδο της σχάρας πόσο είναι? (tip δεν ειναι ίδια με αυτη που λεει το θερμόμετρο) Ξεπουλάει σα ζεστό ψωμάκι!
  11. sndev

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    Το μεγαλύτερο τους λαθος ειναι που δε βγαλανε φιγούρα σε συλλεκτική Ε κ να βγει μαπα στορυ
  12. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ψωμάκι brioche σωβολος ( έχει χαλάσει σε σχέση με παλιά) , προτιμούμε Λυδία αλλα δε το βρισκουμε ευκολα κιμας, οτι μου δωσε ο κρεοπώλης, πηγα πρωτη φορα κ ειπα να εχει λιπος - δεν είχε αρκετο, διορθωθηκε αυτο βάζοντας λιγο ηλιέλαιο σε καθε μπαλα - 2.5 οz καθε μπαλα χ 3 για αυτο το μεγεθος ψωμιου τυρι στα σμασ μονο εργοστασιακό Τσένταρ τυπου La Vache Qui Rit σως , 5 κουταλακια γλυκου μαγιονεζα 4 κετσαπ 3 μουσταρδα 2 κουταλακια το υγρο απο πικλες λιγη παπρικα καπνιστη , αλατι λιγο, ψυγείο 10 λεπτα. ( η ποσοτητα ειναι για 3 τετοια burger) φετα ντοματας χωρις σπορους για να μην έχει υγρασία καθως εχει αρκετη η σως κ οτι τρεξει απο το κρεας κ ελαχιστη ζαχαρη με αλατι πριν παει στο ψωμι
  13. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Το παραπάνω δεν έβγαινε σε θερμοκρασία και πλακα νατεριαλ (ουτε για αστείο εκει μου γίνονται βραστά 😅.) Δεν έβγαινε ούτε στη campimgaz των τωρινών 600σιων. Η πλακα που το φτιαξα ηταν της campingaz αλλα σε ψησταρια Ναπολέον με ανοιχτό κιολας το καπάκι. @vinsεμφανίσου
  14. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Οι σχαρες ειναι σχαρες θα τις βγαλεις κ θα κανεις καμια αμοβολη στη χειρότερη. Εγώ τις επερνα στην μπανιέρα μέχρι που ανακάλυψα το ινοξ επειδη αλλοι με πιεσανε μιλαω για ολο το πακέτο, απο το πάτο , τον καδο τα κομμάτια που περναει το αέριο κ περνει μπιχλα τους καυστήρες Ακόμα ακομα και οι βιδες που πιανουν μακα που σκουριαζουν κ δε καθαριζουν και ξέρεις δεν ειναι λεπτομέρειες οι αναφλέξεις , δεν ειναι λεπτομέρειές να πιανει καινούρια 300 βαθμους κ μετα απο 2 χρόνια 230 λογο μπιχλας ( ναι ριχνει και την θερμοκρασια οσο κ αν μοιαζει περιεργο και οποιος εχει αμφιβολια ας ριξει ενα γερο καθαρισμα στο καδο να το δει μμε τα ματια του ) και επειδη ειμαι παράξενος κ μονο στον ηνίοχο τη λέω που κανει ψάρια στο νερο κ εμενα μου βρωμάει η επομενη μπριζόλα ψαρίλα καντε μια δοκιμη αν έχετε όρεξή για να καταλαβετε ποσο συμαντικη ειναι η καθαριοτητα Πάρτε 2 κομμάτια μοσχαρίσιας ιδιο κρέας ίδια κοπή ακόμα κ των 12 ε το κιλό δε χρειάζεστε να ειναι κατι καλο ψηστε κ φάτε τη μια κ την επομένη ημερα καθαρίστε καδο εστω και τυπικα να φύγουν τα πολλα πολλα , ψηστε τη δευτερη Γευστικά θα ειναι σαν να τρωτε κάτι διαφορετικό γτ ναι αυτα καπνίζουν και τα φαγητά μας! @vins Που είσαι
  15. sndev

    Ψησταρια Υγραεριου

    Τελείως φιλικά , έχοντας ξοδέψει πάνω απο 4000 ε σύνολο σε ψησταριές κ αξεσουαρ από το 2007 ( κ όχι δεν είμαι έμπορας, βλαμμένος είμαι) θα σου πω οτι δεν έχεις ιδέα πόσο πιο άνετο είναι στις ακριβές. Ούτε εγώ είχα , πεταξα απο δω κ απο κει τα λευτα μου. Ψήσιμο κάνεις και σε θερμοσίφωνά κ μπορεί να βγει εξαιρετικό. Στο overall το καθημερινό (η αερίου συνιστάτε για κάτι τέτοιο ) η ποιότητα συμβίωσης είναι μέρα με νύχτα value for money μπορει να ειναι οπως ειναι κ οι νατεριαλ του lerroy ΥΓ προς ολους.. Ήμαρτον με τις μεμβράνες .. μη κανετε αυτο το πραγμα στον οργανισμό σας
  • Δημιουργία νέου...