Προς το περιεχόμενο

nektar73

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  47
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

13 Good

Σχετικά με nektar73

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 12/06/1973

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.134 προβολές προφίλ
 1. Πάντως έχοντας χρησιμοποιήσει γαι 4 μήνες το xp pen deco pro Small έχω να πω ότι είναι πολύ ποιοτικό. Βέβαια το συγκεκριμένο μοντέλο του τίτλου με την τιμή που έχει σε νομίζω ότι θα είναι αντίστοιχο.
 2. Για να μην κάνω hijack στο θέμα κάτι τελευταίο και δεν επανέρχομαι. Εγώ το κινητό το ήθελα μέχρι Πρωτοχρονιά για δώρο. Θα ζητούσα full refund και δε θα το παραλαμβανα όμως στο μεταξύ μου έσπασε η οθόνη του δικού μου και αποφάσισα να το κρατήσω. Την επιλογή την έδωσε ο πωλητής δεν τη ζήτησα εγώ για δώρο 50 λίρες. Τώρα γιατί είσαι βασιλικοτερος του βασιλέως δεν το καταλαβαίνω με ξεπερνά. Με παραγγελιαν26/11 να ανοίξω case 26/12 το βρίσκω λογικό άλλωστε και ο πωλητής δεν αντέδρασε. Τέλος πάντων και ναι ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΜΕ που άργησε.
 3. Όχι φίλε μου διαφωνώ. Έκανα παραγγελία 26/11 και παρέλαβα 14/1. Στις 26/12 και αφού έκλεισε μήνα και φαινόταν ακόμα leaving uk άνοιξα case και με ενημέρωσε ο πωλητής ότι επειδή έχει αργήσει πολύ έχω 3 επιλογές. Η 2η ήταν partly refund 50 λιρών στην οποία και συμφώνησα. Τώρα επειδή εγώ έχω ήδη παραλάβει και στο tracking φαίνεται ακόμα leaving uk θα μπορούσα να κάνω πολλά και διάφορα (ανήθικα). Τωρα γιατί κατακρίνεις το ότι θέλουμε αυτό που μας υποσχέθηκε ο πωλητής δεν το καταλαβαίνω. Δική του πρόταση ήταν γιατί όταν το παράγγειλα εγραφε παραλαβή έως 15 Δεκεμβρίου και είχε πάει ήδη 26.
 4. Κι εγώ μια από τα ίδια. Κάναμε φίλε μου το λάθος μάλλον και κλείσαμε το case. Μάλλον ο φίλος παραπάνω που έβγαλε άκρη δεν είχε κλείσει το case. Αυτά παθαίνουμε οταν δεν ξέρουμε να χειριστούμε το ebay. Κάπου πρέπει να μπουν αναλυτικά οι κινήσεις που κάνουμε αν έχουμε πρόβλημα με αγορα από ebay. Κρίμα.
 5. Φίλε μπράβο τυχερός. Εγώ παραγγελία 27/11 κι ακόμα leaving uk
 6. Ξεπερασμένος είναι, πάντως για mining που και που που τον χρησιμοποιώ μια χαρά είναι τα 8 cores και 16 threads
 7. Είναι ασύρματα; Γιατί στη σελίδα δε λέει wireless.
 8. nektar73

  Xiaomi Mi Max 2 στα 187.13€

  Εγώ πάντως Αθήνα και Χανιά όχι στην πόλη σε χωριά κανονικά 4g wind χωρίς 800αρα
 9. Σε τι ακριβώς σε ξεγέλασε δηλαδή?Ξεγελαστεί είχα γράψει αλλά ή αυτόματη διόρθωση το έκανε ξεγελάσει (από από το όνομα όπως εγώ). Δε κάναν κάτι κακό οι άνθρωποι αλλά βλέποντας όνομα e-lenovo.gr δε θέλει πιστεύω και πολύ να υποθέσεις πως είναι site της μητρικής εταιρείας.
 10. Εννοώ πώς το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση απολύτως με την επίσημη lenovo. Είναι ένα μαγαζί όπως όλα τα άλλα μη σας ξεγελά το όνομα. Δε λέω ότι έχει πρόβλημα το μαγαζί απλά όταν εγώ έκανα παραγγελία φανταστηκα ότι είναι επίσημο e-shop της lenovo και είπα να μην ξεγελάσει κι άλλος
 11. Προσοχή! Δεν έχει η εταιρεία καμία σχέση με την lenovo την έχω πατήσει
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.