Προς το περιεχόμενο

-Dimitris-

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  123
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

390 Excellent

Σχετικά με -Dimitris-

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 08/08/1987

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Όταν έκανες την αίτηση για τις εξετάσεις είχαμε ακόμα πανδημία. Ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν προβλήματα αυτή τη χρονιά. Λογικά κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα δώσετε.
 2. -Dimitris-

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Κοίταξε, η αξιολόγηση μιας απεικονιστικής εξέτασης μπορεί να γίνει απο αρκετές ειδικότητες, αλλά την περιγραφή της βλάβης την γράφει ο ακτινολόγος και τη σφραγίζει. Σε γενικές γραμμές ότι σου ειπαν έχει μια βάση υπο την έννοια ότι δε θα κάνεις ποτέ χειρουργείο με την πρώτη σε κάποιον που μπορεί να αντιμετωπιστεί συντηρητικά.
 3. -Dimitris-

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Αυτό πως το συμπέρανες;
 4. Στην Ελλάδα επιπλέον ξοδεύουμε χρόνο για να κάνουμε γενικεύσεις προκειμένου να νιώσουμε καλά με τις επιλογές μας. Τυπικός μηχανισμός άμυνας. Οτιδήποτε είναι καλή επιλογή, αρκεί να το αγαπάς. Η συγκεκριμένη σχολή έχει αρκετές εφαρμογές σε δημόσιο αλλά και σε ιδιωτικό τομέα. Απλά να θυμάσαι ότι έχεις επαφή με ασθενείς.
 5. Ο διατροφολόγος είναι στο γραφείο του με τις συνθήκες που ορίζει εκείνος. Τα ιδιαίτερα απο την άλλη έχουν περισσότερο τρέξιμο, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια μέχρι/αν γίνεις γνωστός. Συμβουλή μου είναι να σκεφτείς τι φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνεις σε 10-20 χρόνια. Η ζωή δεν είναι μέχρι τα 40 και σαφώς δεν θα έχεις την ίδια όρεξη για εργασία που έχεις τώρα στα 28. Η κάθε κατάσταση έχει θετικά και αρνητικά. Εδώ απλά θα διαβάσεις κάποιες γνώμες.
 6. Ας κάνουμε μερικά μαθηματικά. Είσαι 28 ετών. Έστω ότι περνάς κατατακτήριες τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Τη σχολή θα την τελειώσεις στα 32-33. Αν υποθέσουμε ότι εργάζεσαι μέχρι τα 65, έχεις 30+ χρόνια εργασίας.' Μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν αξίζει αυτό. Κατά τη γνώμη μου, η αυτοαπασχόληση αξίζει γιατί δεν έχεις συνεχόμενα κάποιον πάνω απο το κεφάλι σου.
 7. Αυτό περίμενα απο νέα γενιά, να κάνει τα παλιά παιχνίδια καλύτερα χωρίς να προσφέρει νέα. Πρόοδος.
 8. -Dimitris-

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Το Ι δεν το κρίνει ο στρατιώτης αλλά ο στρατιωτικός ιατρός. Συνεπώς δεν είσαι σε θέση να κρίνεις. Το ότι γυμνάζεσαι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, δεν έχει νόημα να το φέρνεις ως παράδειγμα. Οτιδήποτε έχεις, θα σε στείλουν αυτοί για εξετάσεις και θα κρίνουν.
 9. -Dimitris-

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Αν δεν είσαι ιατρός δεν είσαι σε θέση να κρίνεις. Μέσω του ΑΜΚΑ σου φαίνεται τι παίρνεις. Το αν θα κριθείς άοπλος ή ενόπλος δεν είναι δικό σου θέμα.
 10. Λογικά θα ξέρεις καλύτερα. Δεν είναι ο τομέας μου. Παρόλα αυτά έχω συνατήσει αρκετά άτομα να κάνουν μεταπτυχιακό στα 40.
 11. Τα οποία όταν αποκτήσουν προυπηρεσία ενδεχομένως να πάνε αρκετά ψηλά. Γενικότερα @Asevastos, επικρατεί μια τάση για απαξίωση των σπουδών. Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά κάποια πράγματα είναι σοφό να τα κάνουμε όσο είμαστε μικροί. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, το μεταπτυχιακό είναι ένα βήμα για να ξεκινήσει κάποιος διδακτορικό. Αν δεν το αποκλείεις να σου χρειαστεί μελλοντικά, να το κάνεις. Ελάχιστοι γύρισαν στα 50 πίσω στα θρανία.
 12. -Dimitris-

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Μέχρι πριν κάποια χρόνια γινόταν. Επικοινωνησε με τη στρατολογία να σε κατευθύνουν. Μήπως να μας πει και τον ΑΣΜ του;
 13. Μην είσαι τόσο σίγουρος, ειδικά για ιατρική.
 14. Η διαφορά φαίνεται στην επιμέλεια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.