Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

NickTG

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4.855
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  4

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7.946 Excellent

Σχετικά με NickTG

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.974 προβολές προφίλ
 1. NickTG

  Nintendo Switch Topic v3

  Εγώ τζαμακι πήρα από Κίνα. Απλά κοίταξα να έχει καλή βαθμολογία και πολλά reviews. Μέχρι τώρα είναι άψογο. Θήκη αν θες να κουβαλάς και άλλα μαζί δες εδώ: https://www.skroutz.gr/s/25793631/Ugreen-Nintendo-Switch-Anti-Shock-Case-Version-A-Small-26x13x8-8cm.html?from=catspan Thumb grips πήρα πρόσφατα τα φθηνότερα που βρήκα σε Public λόγω βιασύνης και πάλι δεν έχω παράπονο αλλά τα δουλεύω σε Hori Split Pad Pro.
 2. Κάθε φορά που βάζουν επιστροφή πετυχαίνω προϊόντα τουλάχιστον ίδιες τιμές με το skroutz. Το θέμα είναι αν χρειάζεσαι τα συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο.
 3. Μια έρευνα αγοράς των 5 λεπτών αρκεί για να δει κάποιος αν τον συμφέρει. Για παράδειγμα το τελευταίο προϊόν που πήρα με επιστροφή και 10€ φθηνότερο ήταν από τα μαγαζιά του skroutz και άτοκες έβαλα που στα μικρά δεν έχει και πήρα και κάτι πάνω από 100€ επιστροφή. Τώρα αν πηγαίνουν έτσι και αγοράζουν χωρίς κανέναν έλεγχο δεν τους φταίνε οι άλλοι.
 4. Γενικά όχι. Στις περισσότερες αντίστοιχες περιπτώσεις βγαίνουν και τα ονόματα και φωτογραφίες ώστε να βρεθούν πιθανά περισσότερα θύματα.
 5. NickTG

  Αμάξι από Γερμανία

  Τελικά το συγκεκριμένο τίμιο αμάξι από Γερμανία έγιναν 3 ξεκάρφωτα μεταξύ τους από Βουλγαρία. Βάλτε λίγο παραπάνω σκέψη στα spam θέματα τουλάχιστον να έχει ένα ενδιαφέρον.
 6. NickTG

  συνέντευξη εργασίας

  Ανάλογα ποιος θα κάνει τη συνέντευξη μπορεί να ρωτήσουν ότι βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι ή διάβασαν κάπου κάποτε πως είναι "έξυπνη" ερώτηση. Συνήθως αυτοί είναι του HR. Γενικά θα σε ρωτήσουν να τους πεις λίγα πράγματα για σένα όπου θα αναφερθείς στις σπουδές σου ή σε άλλες δουλειές που έχεις κάνει και μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή. Θα σου περιγράψουν τη θέση, θα σε ρωτήσουν για απορίες, πχ μπορείς να ρωτήσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις που θα έχεις αν δεν σου έχουν πει ακριβώς ή μπορείς να ρωτήσεις για τις προοπτικές εξέλιξης αν είναι κάτι
 7. NickTG

  ΔΙΠΛΩΜΑ Α2 ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ

  Η αλήθεια είναι πως η απόφαση να παρανομήσει κάποιος δείχνει μεγάλη υπευθυνότητα και προσοχή. Επίσης όχι, μόνο καγκουρες θα κατέληγαν σε αυτή την απόφαση.
 8. NickTG

  Nintendo Switch Topic v3

  Εγώ και να μην υπήρχαν άλλα πάλι δεν θα αγόραζα από scalper απλά λέω ποιοι το αγοράζουν σε αυτά τα λεφτά. Ο ανταγωνισμός είναι σχετικός. Αν κάποιος θέλει να παίξει και φορητά και με OLED του είναι αδιάφορος. Το ίδιο αν θέλει να παίξει τα παιχνίδια της Nintendo.
 9. NickTG

  Nintendo Switch Topic v3

  Πιθανώς αυτός που δεν θέλει PS5 αλλά Switch OLED.
 10. Η αλήθεια είναι πως πλέον πάω κυρίως σε συγκεκριμένα μαγαζιά αλλά τα τελευταία κάμποσα χρόνια είμαι μόνο με κάρτα και μόνο σε περίπτερα έχω χρειαστεί μετρητά.
 11. NickTG

  Αμάξι από Γερμανία

  Γιατί δεν λες μοντέλο, χρόνια, εξοπλισμό, κινητήρα και άλλα στοιχεία? Μην βρει κανείς την προσφορά και στο προλάβει?
 12. NickTG

  Αποταμιευσεις

  Έτσι απλά είναι δηλαδή τα πράγματα? Κοιτάς και κάνεις? Να το κάνουμε και εμείς αν είναι! Υποθέτω πως κάνεις και εσύ πλέον το ίδιο με αυτόν που ξέρεις ήδη?
 13. NickTG

  Αποταμιευσεις

  Τα παιδιά των ΔΥ έχουν λεφτά στην άκρη? Πρέπει να κάνω μια κουβέντα φαίνεται με τον πατέρα μου και αμφιβάλλω αν θα ακούσει εκεί που είναι!
 14. 13 χρόνια είναι το μαγαζί. Δεν τη λες ιδιαίτερα φρέσκια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.