Προς το περιεχόμενο

michael92

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  5.958
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

12.230 Excellent

Σχετικά με michael92

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Απασχόληση
  ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σε ποιο έτος αναφέρεσαι; Αυτά που λες ίσως να ίσχυαν ακόμα το 1980. Δεν υπάρχουν π.χ αστυνομικά τμήματα που να μην έχουν φυλετική αναλογία του πληθυσμού του εκάστοτε precinct, πολλές φορές οι μειονότητες είναι πλεονάζουσες, ενώ το αντίθετο συμβαίνει σπάνια. Το πρόβλημα της υγειονομικής περίθαλψης είναι καθολικό και αφορά όλους τους φτωχούς, όχι τους μαύρους συγκεκριμένα. Τα κολέγια και τα πανεπιστήμια δίνουν bonus πόντους στους Αφροαμερικάνους καθώς επίσης έχουν και αθλητικές υποτροφίες, που στην ουσία πάλι ευνοούν δυσανάλογα τους Αφροαμερικάνους. Οι μόνες επιχειρήσεις που μπορούν να κάνουν «δ
 2. Θυμάμαι είχα διαβάσει για περίπτωση ban στο PSN ή στο Xbox live (δεν θυμάμαι ακριβώς) επειδή κάποιος ισπανόφωνος είχε για username kike* το οποίο στα αγγλικά είναι υποτιμητικός όρος για τους Εβραίους αλλά στα ισπανικά είναι υποκοριστικό του Enrique. Ο αγγλοσαξωνικός woke ιμπεριαλισμός είναι πέρα για πέρα τραγικός.
 3. Δηλαδή σύμφωνα με εσένα δεν υπάρχει affirmative action και critical race theory, δεν υπάρχει το ACLU, το SPLC και το BLM. Σε λάθος site είσαι, εδώ δεν θα βρεθεί κανένας Αφροαμερικανός να διαβάσει το virtue signaling σου και να σου δώσει woke points και n-word pass.
 4. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό καθώς ακόμα και τα πιο γρήγορα 5nm mobile SoCs δεν μπορούν καν να φτάσουν τα PS4/XBOX ONE χωρίς throttling μετά από λίγα λεπτά. Το να κάνεις ένα παιχνίδι να παίζει σε ένα μηχάνημα με την μισή ισχύ είναι πανεύκολο καθώς απλά ρίχνεις την ανάλυση ή τα fps. Το να κάνεις ένα παιχνίδι να παίζει σε ένα μηχάνημα με το 1/10 της ισχύς απαιτεί χρονοβόρο άρα και κοστοβόρο optimization.
 5. Το κυριότερο θέμα είναι ο νόμος του Moore. Αν ο νόμος του Moore δεν είχε αρχίσει να επιβραδύνεται από το 2012, πολύ πιθανό το 2030 να είχαμε αυτόνομη οδήγηση ή τουλάχιστον την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ για αυτόνομη οδήγηση. Με την σημερινή εξέλιξη της τεχνολογίας, μιλάμε σε βάθος 40-50 ετών και αν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γενικά επικρατεί ακόμα η άποψη ότι η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, κάτι που έχει πάψει να ισχύει εδώ και μια δεκαετία.
 6. Nvidia Drive AGX Orin: 200TOPS Human brain (estimated): ~1EOPS Η πολυπλοκότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι περίπου 5000 φορές μεγαλύτερη από τα state of the art AI συστήματα.
 7. Το πρόβλημα είναι πρακτικό. Η υπολογιστική ισχύ που απαιτείται ώστε ένα FSD σύστημα να είναι καλύτερο από τον άνθρωπο σε όλες τις συνθήκες είναι τεράστια. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα σύστημα που δεν έχει περιθώριο να καταναλώνει πάνω από 100W.
 8. Ναι, το μέλλον για 3D-printed mudhuts. Αν αφαιρέσεις τα κουφώματα, τα πλακάκια, τα μοντέρνα έπιπλα και γενικά οτιδήποτε δεν έχει εκτυπωθεί, δεν διαφέρει και πολύ από κάτι τέτοιο:
 9. Γιατί στις ΗΠΑ η εκτελεστική εξουσία είναι ανεξάρτητη από την νομοθετική.
 10. Το σύστημα διεξαγωγής εκλογών στην Ελλάδα δεν αφήνει περιθώρια για εκτεταμένη νοθεία όμως. Καμία σχέση με το σύστημα των ΗΠΑ που μπάζει από παντού και έχει εγκυρότητα χειρότερη από τριτοκοσμικές χώρες όπως το Μεξικό και η Ινδία.
 11. Μερικοί «προοδευτικούληδες» δεν καταλαβαίνουν ότι είναι χρήσιμοι ηλίθιοι. Η ιστορία του 20ου αιώνα το έχει δείξει πολλές φορές.
 12. Εδώ έβαλε σαπάκι 20nm την εποχή που τα mobile SoCs ήταν στα 10nm. Από την άλλη όμως, οι κονσόλες της Nintendo από το Wii και μετά είναι οι μόνες που γίνονται emulated κατά την διάρκεια του lifespan της κονσόλας.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.