Προς το περιεχόμενο

Ethnikos14

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  166
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Ethnikos14

 1. Ακριβώς και όταν αυτοί διέπρεψαν όταν εργάζονταν στον ιδιωτικό κλάδο δεν μπορεί μετά να έγιναν ανίκανοι αλλά ακόμη και αν ήντουσαν άχρηστοι γιατί δεν τους «απολύσαμε» όπως θα έκανε το κάθε αφεντικό αν τους είχε υπαλλήλους του ?
 2. Ακριβώς και όταν αυτοί διέπρεψαν όταν εργάζονταν στον ιδιωτικό κλάδο δεν μπορεί μετά να έγιναν ανίκανοι αλλά ακόμη και αν ήντουσαν άχρηστοι γιατί δεν τους «απολύσαμε» όπως θα έκανε το κάθε αφεντικό αν τους είχε υπαλλήλους του ?
 3. χαχαχαχα κοίταξε να δεις ένας καθηγητής που διδάσκει οικονομικά διδάσκει θεωρητικά και μπορεί να είναι και καλός κτλ. αλλά μπορεί να είναι ανίκανος να τα εφαρμόσει στην πράξη! Αλλά μην ξεχνάμε κιόλας ότι δεν μας έφτασε ο Αλογοσκούφης στην σημερινή κατάσταση ή αν θέλεις και ο Αλογοσκούφης..
 4. χαχαχαχα κοίταξε να δεις ένας καθηγητής που διδάσκει οικονομικά διδάσκει θεωρητικά και μπορεί να είναι και καλός κτλ. αλλά μπορεί να είναι ανίκανος να τα εφαρμόσει στην πράξη! Αλλά μην ξεχνάμε κιόλας ότι δεν μας έφτασε ο Αλογοσκούφης στην σημερινή κατάσταση ή αν θέλεις και ο Αλογοσκούφης..
 5. Ναι αλλά όχι τόσο χοντροκομμένα, λιγουλάκι σεβασμός δεν βλάπτει, εξάλλου δεν μας βύθισε αυτός στον βούρκο...
 6. Ναι αλλά όχι τόσο χοντροκομμένα, λιγουλάκι σεβασμός δεν βλάπτει, εξάλλου δεν μας βύθισε αυτός στον βούρκο...
 7. Όχι φυσικά και ούτε σκοπεύουν να επαναλειτουργήσει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, είναι μεθοδευμένο για να φανεί μετά επιτακτική ανάγκη η ιδιωτικοποιήση του και φυσικά στο 70% των τιμών του ΚΤΕΛ που θέλουν και βάση υπολογισμών πχ εισιτήριο των 14€ θα πάει 24€!
 8. Όχι φυσικά και ούτε σκοπεύουν να επαναλειτουργήσει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, είναι μεθοδευμένο για να φανεί μετά επιτακτική ανάγκη η ιδιωτικοποιήση του και φυσικά στο 70% των τιμών του ΚΤΕΛ που θέλουν και βάση υπολογισμών πχ εισιτήριο των 14€ θα πάει 24€!
 9. Αυτές τις εποχές οι εργολάβοι και οι δημόσιες αρχές τα είχανε κάνει πλακάκια χωρίς να γνωρίζει ο μεροκαματιάρης και πουλώντας του το παραμύθι ότι αφού αγόρασε το οικόπεδο μπορεί και να κτίσει και να βάλει φυσικά ρεύμα και νερό και μετά από χρόνια ήρθε το κράτος και τα έβγαλε αυθαίρετα, με προστίματα και με την προοπτική ότι θα μπει στο σχέδιο πόλης.
 10. Σημαίνει αυτό που χαρακτηρίζει το κράτος ως αυθαίρετο ενώ θα έπρεπε να ήταν νόμιμο! Όταν οι προ-παππούδες μας αγόρασαν ένα κομμάτι γης στο οποίο έκτισαν ένα σπιτάκι και του έβαλαν με νόμιμες μεθόδους ρεύμα και νερό και μετά έρχεται το κράτος και σου λέει ότι είναι αυθαίρετο το σπίτι σου όπως και ένα ολόκληρο νησί!
 11. Θα συμφωνήσω με τα όσα λες και φυσικά όπως λες παραπάνω και κάνω οτιδήποτε μου επιβάλει το Κράτος όπως να «λαδώσω» τον δημόσιο υπάλληλο για να μου βγάλει την σύνταξη στους 3 μήνες αντί τους 8 γιατί δεν θα έχω να ζήσω και αν δουλέψω θα μου κόψουν τον κώλο, να «λαδώσω» τους εξεταστές για το δίπλωμα αυτοκινήτου (Αττική) ειδάλλως στις περισσότερες περιπτώσεις θα σε κόψουν έτσι και αλλιώς, να «λαδώσω» στο Υπουργείο Μεταφορών για να σου δώσουν το δίπλωμα και να μην περιμένω 40 μέρες (αν και έμαθα ότι το έκαναν πια 5 μέρες), να «λαδώσω» τους παπάδες για να μου κάνουν την δουλεία ασχέτως αν πληρώνοντα
 12. Όχι φίλε μου δεν δέχομαι από κανέναν την κριτική γιατί ποτέ δεν ψήφισα τα δύο μεγάλα κόμματα, ούτε χρησιμοποίησα ποτέ διεφθαρμένους υπάλληλους του δημοσίου όπως πχ για να κάνω μεταπτυχιακό όταν κάτι ατομάκια μου έκαναν μεταπτυχιακό με βαθμό πτυχίου 5.5 ή τον μπάρμπα μου στην Εθνική Τράπεζα που είναι ένα από τα πέντε μεγάλα κεφάλια εκεί ή τον άλλο μπάρμπα μου στην Πολεοδομία για να ανακατασκευάσουμε το και καλά αυθαίρετο εξοχικό που κοντεύει τα διαλυθεί! Και όταν δούλευα για κάποιο διάστημα σε μεγάλη Δημοσία Επιχείρηση με σύμβαση είχα όλο το περιθώριο να μην πατάω καν και να πληρώνομαι και να
 13. Ethnikos14

  Αγορά τράπουλας

  Καλές οι πλαστικές αλλά ρε γαμώτο μου γλιστράνε στο ανακάτεμα και κυνηγάω τα φύλλα!
 14. Ethnikos14

  Mαλλιά Rasta...

  Και άμα δυσκολεύεσαι να βρεις μαύρη, πήγαινε μια βόλτα μέχρι την Γερανίου στην Αθήνα, θα γαμ*σεις και θα κάνεις και την δουλεία σου, με το αζημίωτο φυσικά!
 15. Τοποθεσία Ηνωμένο Βασίλειο, στα παλιότερα έβγαινε Βραζιλία!
 16. Απο χρήστη Diplomatis «Έχω μία τηλεόραση Samsung με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-4 και ενώ πιάνω όλα τα ψηφιακά κανάλια όταν ας πούμε βρίσκω τα πρώτα 4 στην αρχή σε ένα κανάλι, όταν κάνω αναζήτηση να βρώ τα επόμενα στο άλλο κανάλι τότε αποθηκεύονται αυτά και χάνονται τα προηγούμενα. Απότέλεσμα να κάνω κάθε φορά καινούργια αναζήτηση αν θέλω να δω κάποιο κανάλι που βρίσκεται στα 4 πρώτα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;; Δεν έχω αποκωδικοποιητή αλλά πιάνω τα κανάλια απευθείας από την τηλεόραση.» καμιά ιδέα???
 17. Ethnikos14

  Ο Google Chrome ξεπέρασε τον Safari

  Όντως πολύ αποτυχία και πέρα από τα χοντρά κολλήματα κτλ δεν μπορείς να κάνεις και ένα c/p της προκοπής!
 18. Τι είναι αυτό? Νερό Θεσσαλονίκης?
 19. Ωραίος ο μικρός, γνωρίζουμε από ποια χώρα είναι? Το νοσοκομείο είναι Hospital UCLA in Westwood and Santa Monica!
 20. Δεν έχουμε και τον Δελαπόρτα να μας πει :lol:
 21. Υπάρχουν και οι λύσεις των ιδιωτικών Πανεπιστημίων που φυσικά σε παίρνουν απευθείας αφού πληρώνεις και είναι γύρω στα 8000€ βέβαια αμφίβολο στο τι μαθαίνεις!
 22. Το ΤΕΙ Πειραιά δεν κάνει αυτόνομα όμως και οι απαιτήσεις είναι πιο χαμηλές!
 23. Στα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν ζητάνε κάποιο συγκεκριμένο πιστοποιητικό γνώσης αγγλικής γλώσσας, αρκεί να έχεις! Αυτό με τις συστατικές ισχύει, ξέχασα να το αναφέρω παραπάνω!
 24. Θα σου πω αυτά που ξέρω, υποτίθεται από 7 και πάνω, απαραίτητο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικών, μπορεί να σου ζητήσουν αναλυτική βαθμολογία για να δουν την βαθμολογία στα μαθήματα που αντιστοιχούν στο θέμα του μεταπτυχιακού, πχ ότι έχει να κάνει με Δίκτυα! Κάνε λίγο υπομονή τα ΤΕΙ ετοιμάζονται για μεταπτυχιακά και διδακτορικά!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.