Προς το περιεχόμενο

JohnnyDragon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  344
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

16 Good

Σχετικά με JohnnyDragon

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. JohnnyDragon

  Υιοθεσία γάτας

  Όντως τελικά ακόμα και σήμερα με όσες μίλησα μου λέγαν τα ίδια. Εγώ εξαρχής ήθελα να υιοθετήσουμε ένα μικρό γατάκι, να μας μάθει κιόλας. Και δεν θα ήθελα απλά να πάρω ένα μικρό από το δρόμο γιατί δεν θέλω να το πάρω από την μάνα του. Τελικά άρχισα να ρωτάω γνωστούς και μάλλον σήμερα βρήκα ένα μικρό 46 χιλιόμετρα από εδώ χαλάλι όμως αν η κυρία που το δίνει δεν με περάσει πάλι από ανάκριση 5ου βαθμού την Δευτέρα θα πάω να το πάρω.
 2. JohnnyDragon

  Υιοθεσία γάτας

  Ανοίγω αυτό το θέμα για να εκθέσω την εμπειρία μου στο θέμα υιοθεσίας γάτας. Εδώ και μήνες σκεφτόμουν σοβαρά να αποκτήσω μια γατούλα. Μετά από μήνες σκέψης και αφού μετακομίσαμε σε νέο σπίτι αποφάσισα μαζί με την σύντροφο μου να αποκτήσουμε μια γάτα. Είπαμε λοιπόν πως εφόσον υπάρχουν τόσες γάτες που τις δίνουν για υιοθεσία θα ήταν καλύτερο να πάρουμε μια από αυτές τις γάτες που έχουν ανάγκη από σπίτι. Μπήκα λοιπόν σε μερικές σχετικές ομάδες στο facebook και αφού έψαξα και βρήκα ένα μικρό γατάκι που μας άρεσε πολύ και έστειλα μήνυμα. Με απέρριψαν. Έψαξα λοιπόν και βρήκα ένα άλλο, έστειλα ξαν
 3. Το Ρωσικό δεν μπορεί να πωληθεί στην Ευρώπη διότι δεν πληρεί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που ζητάει η Ευρώπη. Έχει δηλαδή περάσει μόνο την φάση 2 των δοκιμών την στιγμή που στην Ευρώπη απαιτείτε να έχει περάσει με επιτυχία και την φάση 3.
 4. Τελικά ακόμα περιμένω... Από τις 22 Οκτωβρίου που πλήρωσα και για την "επέκταση εναέριου δικτύου" περιμένω ΑΚΟΜΑ να έρθει ο "εργολάβος" να το τοποθετήσει. Και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο τηλέφωνο μου λένε πως δεν ξέρουν γιατί καθυστερεί. Έχω πάει ΠΑΝΤΟΥ μέχρι και στο κτήριο των τεχνικών του ΟΤΕ της περιοχής και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Έχω πραγματικά φτάσει στα όρια μου και είμαι ένα τσακ από το να κάνω πράγματα που θα έχουν νομικές συνέπειες εις βάρος μου.
 5. Είναι κλάψας όποιος θέλει τιμές Ευρώπης; Πήγαινε μια βόλτα δίπλα στην Βουλγαρία και όταν γυρίσεις θα κλαις και εσύ με αυτά που ποτέ δεν θα χεις στην Ελλάδα.
 6. Στο Κορωπί είμαι. θεωρώ απαράδεκτο να ζητάν να πληρώνεις κολόνες, καλώδια και λοιπά, αλλά να σου λένε ΜΕΤΑ ότι τελικά δεν υπάρχει γραμμή για εσένα. Πρώτα να κάνουν τον έλεγχο και μετά να σου λένε να πληρώνεις υποδομή.
 7. Εδώ και πάνω από ένα μήνα έχω βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τον ΟΤΕ και δεν ξέρω κατά πόσο η περιπέτεια μου είναι λογική. Στις 18 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκα ένα κατάστημα vodafone όπου τους είπα ότι σκοπεύω να μετακομίσω σε ένα σπίτι, ερχόμενος από άλλον νομό και πως θέλω να μου πουν με σιγουριά εάν σε αυτό το σπίτι θα μπορούν να μου παρέχουν νέα σύνδεση σταθερού με ίντερνετ. Πολύ ξεκάθαρα είπα στην υπάλληλο ότι αν υπάρχει περίπτωση έστω και 1 στις 1000 να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα θα ήθελα να το ξέρω από πριν ώστε να μην υπογράψω συμβόλαιο για αυτό το σπίτι και να ψάξω να βρω
 8. Σε ενόχλησε κάτι; Απάντησα σε ότι είπες μόνο.
 9. Πράγματι και στην πόλη που ζω εγώ όλες οι καφετέριες ήταν κλειστές για το κοινό σήμερα, μόνο για delivery (και έχει άπειρες καφετέριες εδώ!). Οι παραλίες βέβαια σήμερα ήταν τίγκα όλη μέρα (ζω σε παραθαλάσσια πόλη).
 10. Θεωρία συνωμοσίας, με ξεσκέπασες! όντως, μια φίλη vegan πιστεύει πως ο ιός δημιουργήθηκε από όσους τρώνε κρέας και πως αυτή ως vigan δεν κινδυνεύει. Πράγματι λοιπόν, δεν το πίστευαν όλοι οι Έλληνες. Το πίστευαν όλοι εκτός από αυτή. Απλά το θεώρησα περιττό να το γράψω.
 11. Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλους. Πιστεύει κάποιος από εδώ ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος από τον άνθρωπο; Και αν ναι από που προέρχεται αυτή η πεποίθηση; Τις τελευταίες ημέρες ρώτησα με τρόπο τι άποψη έχουν για τον ιό σχεδόν όλους τους γνωστούς μου Έλληνες και ξένους, καθώς και όλους τους πελάτες μου, Έλληνες και ξένους πάλι. Όλοι τους ηλικίας από 25-50. Όλοι οι Έλληνες μου απάντησα πως πιστεύουν ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος. Άλλοι από τους εβραίους, άλλοι από τους μασόνους, άλλοι από τις φαρμακεοβιομηχανίες και άλλοι από "αυτούς που κυβερνάνε". Ακόμα και άτομα πολύ σπουδαγμέν
 12. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ποινικές ευθύνες στους ανεύθυνους πολίτες. Πάει η άλλη σε μια χώρα που είναι η μισή σε καραντίνα, γυρνάει και χαλαρή πηγαινοέρχεται. Άκουσα από κάποιους ότι "ε μπορεί να είχε πληρώσει καιρό πριν τα εισιτήρια". Ε και; δηλαδή αν έχω αγοράσει εισιτήρια για μια χώρα και σε αυτή γίνει πόλεμος εγώ θα πάω; Και αν πάω και τραυματιστώ θα μου φταίει ο κρατικός μηχανισμός μετά; Σωστό το μέτρο και για απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν μια φορά δεν σταθούμε στα πεζοδρόμια για να βλέπουμε μασκαρεμένους να περνάνε μπροστά μας. Κάνουν
 13. Παιδιά εκτός από το να απαντάμε εδώ όμως να κάνουμε και μια καταγγελία ο καθένας μας. Κάντε όλοι τον κόπο και αφιερώστε 10 λεπτά. Αν περάσει αυτό τώρα την κάτσαμε όλοι.
 14. Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος επιτέλους... Ο χαρακτηρισμός "καλλιτέχνης" που κολλάει; Γιατί σε ότι κάνει κάποιος του κολλάνε και τον τίτλο "καλλιτέχνης"; Που ήταν η τέχνη σε αυτό εδώ; Σαν πείραμα ή δοκιμή να το δεχτώ, άλλωστε αυτό ήταν. Η τέχνη που ακριβώς ήταν εδώ;;; Τι κακό είναι αυτό πια να αλλάζουμε το νόημα των λέξεων.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.