Προς το περιεχόμενο

s-gate

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

    0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ s-gate

  • Κατάταξη
    Junior Member
  • Ημερομηνία γέννησης 25/07/1992

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Φύλο
    Άνδρας
  1. συνδεσα και τις 2 οθονες οπως ειναι σε αλλο pc και λειτουργουν χωρις προβλημα.η μονη διαφορα στη συνδεση ηταν οτι η lg ηταν με vga καλωδιο και οχι με hdmi
  2. εγω λεω να παρεις αυτη τη μητρικη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-G41M-COMBO-s775-DDR2-DDR3-VGA.htm που υποστηριζει και ddr2 και ddr3 και ή 2 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Transcend-2GB-DDR3-1333-Ram-Dimm%C2%A0.htm ή μια 4αρα και οταν μπορεσεις αλλη μια και θα εισαι μια χαρα!συμφωνω και με τον ssd που ειπαν τα παιδια πιο πανω,θα σε ανεβασει πολυ!!
  3. αρχικα η μνημη που επελεξες δεν ταιριαζει με τη μητρικη.η μητρικη υποστηριζει μεχρι 1333mhz οποτε καλυτερα να πας σε 2 απο αυτες http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Transcend-2GB-DDR3-1333-Ram-Dimm%C2%A0.htm .με τον επεξεργαστη αυτο η μητρικη αυτη ειναι πολυ καλη γιατι υποστηριζει και ddr2 και ddr3 μνημες οποτε αν πεσουν στα χερια σου τπτ μνημες ddr2 μπορεις να τις βαλεις(οχι ομως ταυτοχρονα με τις ddr3).για μενα θα παρει λιγο "αερα" ο υπολογιστης με αυτα,αλλα για παιχνιδια πολυ δυσκολο το κοβω με τον επεξεργαστη αυτο...καλυτερα να μαζεψεις καποια παραπανω λεφτα και να παρεις μια αλλη μητρικη με αλλο socket και εναν καινουριο επεξεργαστη!θα αξιζει πιο πολυ τα λεφτα του!
  4. εκανα ολα τα βηματα,τελικα εγκατασταθηκε κανονικα,και το hydravision και φαινεται να μην εχει προβλημα!!το μονο που κανει ειναι πριν βγαλει το welcome των windows,βγαζει τις ιδιες τελειες σε μαυρο φοντο αλλα μετα φορτωνει κανονικα!σημερα το μεσημερι θα δοκιμασω και την οθονη σε αλλο pc και θα σου γραψω τι γινεται τελικα!ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια!!
  5. τελικα στην εγκατασταση ειχα προειδοποιησεις αλλα ανοιξα το report και εκει που λεει error messages δεν γραφει κατι,ειναι κενο!θα δοκιμασω και την οθονη σε αλλο pc να δω!
  6. βασικα τα μπερδεψα λιγο και συγγνωμη!για να ξεκαθαρισω,εχω τις εξης οθονες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168022 και http://images.bidorbuy.co.za/user_images/983/1952983/1952983_121030104648_LG_W2343T.jpg .η οθονη που βγαζει τις τελειες ειναι η samsung και την εχω συνδεμενη με dvi to dvi καλωδιο και την lg με καλωδιο hdmi απο την καρτα και για να συνδεθει με την οθονη εχω βαλει αυτο ακριβως το ανταπτορακι http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/3471.jpg .αλλα ακομα και να βαλω το ανταπτορακι στη samsung και να τη συνδεσω με το hdmi παλι το ιδιο κανει.τις οθονες τις εχω σε extended mode και εχω 7αρια 64bit.μητρικη εχω την asus p5k και δεν εχει onboard καρτα.αυτο που ειπες για clone ή dual δεν το καταλαβα...επισης σε ποια εγκατασταση εννοεις αν ειχα προειδοποιησεις??
  7. οχι σε safe mode δεν το εκανε ποτε!στην οθονη που κανει το προβλημα δεν μου δινει αλλη επιλογη,εχει μονο 60hz οποτε δεν μπορω να το αλλαξω!επισης απο τοτε που εβαλα την καρτα αρχισε να μου αλλαζει τον κερσορα απ το ποντικι οταν το μετακινω γρηγορα απ τη μια οθονη στην αλλη,θα ανεβασω και φωτο για να δεις!
  8. το εκανα και δεν εμφανιζεται κανενα προβλημα.την καρτα δεν την εχω κλοκαρει,βασικα με το που την πηρα αρχισε να το κανει απ οταν εγκατεστησα τους drivers.
  9. τελικα το ξανακανει...καποια αλλη ιδεα??
  10. το εκανα και φαινεται να μην τα βγαζει τωρα αλλα κανει κατι αλλο.οταν παει να μπει στα windows η μια οθονη δεν δειχνει τιποτα και η αλλη κανονικα και μετα απο λιγη ωρα ανοιγει κανονικα!οταν εκανα εγκατασταση τους drivers ειχα εκεινη την οθονη με vga και στην επανεκκινηση πανω το αλλαξα σε dvi,μηπως εκανα βλακεια και αυτο φταιει?
  11. τι να πω ρε παιδια θα την ψαξω αν ειναι γιατι ολο στο service ειμαι!ευχαριστω πολυ παντως!!
  12. Δηλαδη φταιει η εξοδος dvi απ την οθονη?α και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω,πριν βαλω τους drivers της καρτας(οταν ειχε αυτους απ το windows update) ολα ηταν μια χαρα και μολις εγκατεστησα τους drivers μετα την επανεκκινηση παλι τα ιδια.Επισης οταν το κανει αυτο με τις τελιτσες και κλεινω την οθονη και την ξαναανοιγω δεν το κανει ξανα... Δεν ξερω τι παιζει...αν ηταν χαλασμενη η οθονη δεν θα το εκανε συνεχεια...?
  13. Καλημερα σε ολους!!Πριν λιγο καιρο πηρα αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7770-GHz-1GB-OC-GDDR5-11201-02-20G.htm την καρτα.Εχω τροφοδοτικό 550w και 2 οθονες συνδεμενες,η μια με hdmi απο την καρτα και με ανταπτορακι hdmi to dvi για να συνδεθει στην οθονη και τη δευτερη με dvi.Οταν ανοιγα τον υπολογιστη στο boot ολα καλα και μολις εμπαινε στα windows τρεμοπαιζαν κατι μπλε κουκιδες.Με τα πολλα την αλλαξα 2 φορες με ιδια και εκανε το ιδιο πραγμα.Το παραξενο ειναι οτι αν συνδεσω την οθονη που βγαζει τις κουκιδες με vga ολα ειναι μια χαρα...!Πηγα και την αλλαξα ακομα μια φορα και τωρα εχω αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm αλλα πάλι τα ιδια! Μπορεί καποιος να μου πει αν ειναι πρόβλημα της οθονης ή της καρτας??Εχω κανει το service απ το πλαισιο δευτερο σπιτι...
  14. Δηλαδή πάω σε αλλαγή κάρτας....Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι σε παρόμοιες επιδόσεις??
  15. Παιδιά από θερμοκρασία δούλευε στους 30 βαθμούς idle με 50 full load.Εχω αλλάξει ψύκτρα,είμαι με μια xigmatek bifrost vd1065 εδώ και πολύ καιρό για αυτό μου έκανε εντύπωση και δεν πίστευα ότι κάηκε... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται πρίν μπουν οι drivers και σε safe mode να λειτουργεί κανονικά??
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.