Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

S1ou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  47
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με S1ou

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 06/06/1985

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.634 προβολές προφίλ
 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/11/2021 04:52 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το gaming combo πληκτρολόγιο "Logitech G19" και ποντίκι "Logitech G900". Και τα δύο είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργικά και εμφανισιακά! Δίνονται μαζί με τα καλώδιά τους. Το πληκτρολόγιο έχει και το arm rest του. Μόνο στο πληκτρολόγιο το αριστερό "Ctrl" κουμπί ενώ δουλεύει άψογα, όταν πατιέται, είναι λίγο φλού η κίνησή του, αλλά πάντα κάνει register κατά το πάτημα. Επίσης η οθόνη στο πληκτρολόγιο έχει 2 πολύ ελαφριά σκούρα σημεία(όχι dead pixels) τα οποία φαίνονται μόνο σε λευκό background και δε δημιουργούν πρόβλημα στην απεικόνηση. Το ποντίκι είναι άψογο γιατί λειτούργησε πολύ λίγο μιας και ήταν το δεύτερό μου. Τα πουλάω γιατί έχω σταματήσει πλέον το gaming. Όποιος προλάβει έρχεται, τα βλέπει, και τα παίρνει! Η τιμή είναι 70 ευρώ και για τα δύο, αν αγοραστούν μαζί. Διαφορετικά: Logitech G19: 40 ευρώ Logitech G900: 40 ευρώ Μένω στην Καλλιθέα Αττικής και προτιμώ η συναλλαγή να γίνει χέρι με χέρι, αλλά μπορώ να το στείλω πανελλαδικά. Αν έχετε αμφιβολίες, οι αξιολογήσεις μου μιλάνε από μόνες τους. Ανταλλαγές και παζάρια δε θα απαντηθούν. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

  70 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/11/2021 12:23 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Γεια σας αγαπητοί συμφορουμήτες! Λόγο ανακαίνισης ενός δωματίου (σε παιδικό), πουλάμε τον τριθέσιο καναπέ μας μάρκας IKEA - Soderhamn, με διαστάσεις 2 μέτρα μήκος επί 1 μέτρο πλάτος. Είναι 3ετίας καλομεταχειρισμένος αλλά δυστυχώς δε μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί αφού το δωμάτιο θα γίνει παιδικό, γι' αυτό και τον αποχωριζόμαστε. Όποιος προλάβει έρχεται, τον βλέπει, και τον παίρνει! Η τιμή αγοράς του ήταν 575 ευρώ αλλά με 149 ευρώ είναι δικός σας. Μένω στην Καλλιθέα Αττικής και προτιμώ η συναλλαγή να γίνει χέρι με χέρι. Αν έχετε αμφιβολίες, οι αξιολογήσεις μου μιλάνε από μόνες τους. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις. Ανταλλαγές δε θα απαντηθούν. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

  149 €

 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/11/2021 12:58 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πουλάω 2 πασίγνωστα switches της TP-LINK με εγγύηση (1 καινούργιo και 1 ελαφρώς μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση), που τα κουμπώνετε και ησυχάζετε γιατί είναι "σκυλιά"! 10 ευρώ: TP-LINK TL SG105 -> (Μεταχειρισμένο 1 μήνα με εγγύηση) -> Απλό Unmanaged switch 5 θυρών χωρίς επιλογές εξατομίκευσης. 30 ευρώ: TP-LINK TL SG1005P -> (Καινούργιο στο κουτί του με τη ζελατίνη με εγγύηση) -> Power Over Ethernet switch Unmanaged 5 θυρών που παίζει χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Όλα μαζί αν τα πάρετε, σας τα αφήνω στα 35 ευρώ. Ο λόγος που τα πουλάω είναι γιατί τελικά δε θα τα χρειαστώ βάση του setup του δικτύου που έχω στήσει στο σπίτι. Μένω στην Καλλιθέα Αττικής και προτιμώ η συναλλαγή να γίνει χέρι με χέρι, αλλά μπορώ να το στείλω πανελλαδικά. Αν έχετε αμφιβολίες, οι αξιολογήσεις μου μιλάνε από μόνες τους. Ανταλλαγές και παζάρια δε θα απαντηθούν. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

  35 €

 4. Τελικά μπόρεσα και έβγαλα άκρη! Στο Huawei HA35-10 modem router έβαλα την LAN IP 192.168.0.1 και στις επιλογές DMZ επέλεξα το MAC address του Asus. Μετά στο Asus κράτησα την LAN IP 192.168.1.1 που είχα και έβαλα στατική τη WAN IP 192.168.0.254. με SUBNET MASK 255.255.255.0 και Gateway την IP 192.168.0.1 που είναι αυτή του Huawei HA35-10 modem router, πηγαίνοντας στις επιλογές WAN > Internet Connection. Τέλος στην επιλογή του Asus, WAN > Dual Wan, το ενεργοποίησα και έβαλα Primary Wan - Ethernet Wan - Lan Port 1. Μετά από ένα restart και στα δύο modem routers και σύνδεση του καλωδίου
 5. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου @jkoukos! Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις ή να με κατευθίνεις λίγο πιο αναλυτικά ως προς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να γίνει το DMZ στη WAN IP του Asus καθώς και για τη συνδεσμολογία μεταξί τους? Το μόνο που ξέρω είναι ότι το Huawei HA35-10 modem router έχει την επιλογή DMZ. Αν εκεί βάλω τη Lan IP του Asus και μετά τα συνδέσω με lan καλώδιο, θα παίζουν σωστά ή χρειάζομαι κι άλλα βήματα? Είδα ότι αναφέρεις κάτι για "WAN IP του Asus". Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει στο Asus να του βάλω καρφωτά στη WAN IP του, την IP από το Huawei HA35-1
 6. Γειά σας, Μόλις σήμερα παρέλαβα το Huawei HA35-10 modem router της C..OTE ονόματι home speed booster και χρειάζομαι τα φώτα σας ώστε να μπορέσω να το συνδέσω με το υπάρχον modem router μου Asus DSL AC68U το οποίο έχει πάνω του όλο το εκτενές δίκτυο του σπιτιού μου καθώς υποστηρίζει AiMesh. Δε θέλω να χάσω voip τηλεφωνία ούτε το boosting capability. Ιδανικά με ενδιαφέρει το modem, voip, booster να τα κάνει το Huawei και το routing μαζί με το WiFi με όλα τα υπόλοιπα να τα κάνει το Asus. Αυτό σημαίνει ότι το bridge mode δεν είναι η λύση που ψάχνω. Ίσως μια από τις δύο παρακάτω επιλογές να
 7. Καλημέρα σε όλους, Σήμερα ήρθε ο ηλεκτρολόγος και μου έβγαλε το καλώδιο ουδετέρου του νυχτερινού από την μπάρα των ουδετέρων του γενικού πίνακα και προς το παρόν όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά χωρίς κάποια πτώση του ρελέ διαρροής/διαφυγής. Μακάρι να ήταν αυτό το θέμα μου. Θα σας κρατήσω ενήμερους!
 8. @Klausx Το ψυγείο παίρνει ρεύμα σε δική του γραμμή από τον πίνακα κατευθείαν σε πρίζα μόνο για το ψυγείο. Το πρόβλημα το έχει η πόρτα η αριστερή που έχει την οθόνη μαζί με τον μηχανισμό του νερού και της παραγωγής παγακίων. @vasilllis Σε ευχαριστώ για την ιδέα αυτή! Όντως δεν είναι λύση αυτό με το ψυγείο αλλά προσωρινά μόνο αυτό μπόρεσα να σκεφτώ σαν λύση για να μη μείνω χωρίς ψυγείο εντελώς. @hp8 Ακριβώς αυτό μου είπε κι ο ηλεκτρολόγος μου λίγα λεπτά πριν που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη ιδέα!
 9. Δε σας προλαβαίνω! Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. @NikosKallithea Είναι αλλαγμένος ο ρελες μέσα σε 2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι αυτός. Επίσης έχουν μετρηθεί και τσεκαριστεί όλα τα καλώδια και όλα τα κουτιά. @nvelΚάτι τέτοιο έχει γίνει αλλά όντως θα έπρεπε και το βράδυ να πέφτει, οπότε θέλει κι άλλο ψάξιμο. @andreas1gr Αυτό κάνει και παλεύουμε 2 μέρες τώρα να βρούμε τί φταίει. Επίσης να ξέρεις ότι σε ανακαίνιση σιγά σιγά βάζεις ξανά τα πράγματα στη θέση τους, οπότε εκεί σκάνε και καινούργια προβλήματα. @Klau
 10. Καλημέρα συμφορουμήτες, Χρειάζομαι τα ηλεκτρολογικά "φώτα" σας σχετικά με το εξής θέμα που αντιμετωπίζω. Εδώ και 4 ημέρες που κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι, έχει αλλαχτεί όλος ο γενικός πίνακας με καινούργιες ασφάλειες, γενικό διακόπτη, ρελέ διαφυγής και τα συναφή. Όμως, ενώ στην αρχή είχα διαρροή από το ψυγείο και μου έριχνε τον ρελέ, σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά ακανόνιστα, είχα και συγκεκριμένα πεσίματα του ρελέ όπως τα πρωινά μεταξύ 07:00 και 08:00 η ώρα. Τώρα που απομονώσαμε το ψυγείο όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το ότι κάθε πρωί (όπως αναφέρω προηγουμένως) μεταξύ τ
 11. Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για το build του workstation σας. Μένω Καλλιθέα αλλά μπορώ να έρθω βόρεια προάστια μιας και εκεί είναι το πατρικό μου. Πρόσφατα έστησα το δικό μου workstation με τον 5800 Χ σε Χ570 μητρική. Στήνω υπολογιστές από το 1997 οπότε αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου απάντηση μέσω pm.
 12. Απο Καλλιθεα Αττικης μολις ηρθε το internet σε σταθερο και κινητο. Απο αυριο θα τους χαιρετισω...
 13. Το αντιλαμβάνομαι αυτό το θέμα που αναφέρεις σχετικά με τις μονώσεις. Οφείλω να πω ότι είναι πάρα πολύ καλές και ακόμα και στα βαριά κρύα το σπίτι δεν έπεφτε κάτω από τις 17 Κελσίου (παρ' ότι είμαι στον πρώτο), αλλά σε κάθε περίπτωση "I prefer to be safe than sorry", οπότε 18.000 BTU και άγιος ο Θεός!
 14. Ναι. Πάντως δε θέλω να σας πρήζω... Καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι 18.000 BTU οπότε θα πρέπει να δω πως θα το επιτύχω αυτό το άλμα στα οικονομικά μου.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.