Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

S1ou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  48
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από S1ou

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/01/2022 04:44 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το gaming combo πληκτρολόγιο "Logitech G19" και ποντίκι "Logitech G900". Και τα δύο είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργικά και εμφανισιακά! Δίνονται μαζί με τα καλώδιά τους. Το πληκτρολόγιο έχει και το arm rest του. Μόνο στο πληκτρολόγιο το αριστερό "Ctrl" κουμπί ενώ δουλεύει άψογα, όταν πατιέται, είναι λίγο φλού η κίνησή του, αλλά πάντα κάνει register κατά το πάτημα. Επίσης η οθόνη στο πληκτρολόγιο έχει 2 πολύ ελαφριά σκούρα σημεία(όχι dead pixels) τα οποία φαίνονται μόνο σε λευκό background και δε δημιουργούν πρόβλημα στην απεικόνηση. Το ποντίκι είναι άψογο γιατί λειτούργησε πολύ λίγο μιας και ήταν το δεύτερό μου. Τα πουλάω γιατί έχω σταματήσει πλέον το gaming. Όποιος προλάβει έρχεται, τα βλέπει, και τα παίρνει! Η τιμή είναι 70 ευρώ και για τα δύο, αν αγοραστούν μαζί. Διαφορετικά: Logitech G19: 40 ευρώ Logitech G900: 40 ευρώ Μένω στην Καλλιθέα Αττικής και προτιμώ η συναλλαγή να γίνει χέρι με χέρι, αλλά μπορώ να το στείλω πανελλαδικά. Αν έχετε αμφιβολίες, οι αξιολογήσεις μου μιλάνε από μόνες τους. Ανταλλαγές και παζάρια δε θα απαντηθούν. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

  70 €

 2. S1ou

  GOOGLE HOME NEST HUB 2 69.00€

  Δυστυχώς, ενώ το παρήγγειλα στις 25/11/2021, ακόμα τίποτα.
 3. Τελικά μπόρεσα και έβγαλα άκρη! Στο Huawei HA35-10 modem router έβαλα την LAN IP 192.168.0.1 και στις επιλογές DMZ επέλεξα το MAC address του Asus. Μετά στο Asus κράτησα την LAN IP 192.168.1.1 που είχα και έβαλα στατική τη WAN IP 192.168.0.254. με SUBNET MASK 255.255.255.0 και Gateway την IP 192.168.0.1 που είναι αυτή του Huawei HA35-10 modem router, πηγαίνοντας στις επιλογές WAN > Internet Connection. Τέλος στην επιλογή του Asus, WAN > Dual Wan, το ενεργοποίησα και έβαλα Primary Wan - Ethernet Wan - Lan Port 1. Μετά από ένα restart και στα δύο modem routers και σύνδεση του καλωδίου LAN από το LAN 1 του Huawei στο LAN 1 του Asus, όλα παίζουν σωστά! Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια @jkoukos!
 4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου @jkoukos! Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις ή να με κατευθίνεις λίγο πιο αναλυτικά ως προς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να γίνει το DMZ στη WAN IP του Asus καθώς και για τη συνδεσμολογία μεταξί τους? Το μόνο που ξέρω είναι ότι το Huawei HA35-10 modem router έχει την επιλογή DMZ. Αν εκεί βάλω τη Lan IP του Asus και μετά τα συνδέσω με lan καλώδιο, θα παίζουν σωστά ή χρειάζομαι κι άλλα βήματα? Είδα ότι αναφέρεις κάτι για "WAN IP του Asus". Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει στο Asus να του βάλω καρφωτά στη WAN IP του, την IP από το Huawei HA35-10?
 5. Γειά σας, Μόλις σήμερα παρέλαβα το Huawei HA35-10 modem router της C..OTE ονόματι home speed booster και χρειάζομαι τα φώτα σας ώστε να μπορέσω να το συνδέσω με το υπάρχον modem router μου Asus DSL AC68U το οποίο έχει πάνω του όλο το εκτενές δίκτυο του σπιτιού μου καθώς υποστηρίζει AiMesh. Δε θέλω να χάσω voip τηλεφωνία ούτε το boosting capability. Ιδανικά με ενδιαφέρει το modem, voip, booster να τα κάνει το Huawei και το routing μαζί με το WiFi με όλα τα υπόλοιπα να τα κάνει το Asus. Αυτό σημαίνει ότι το bridge mode δεν είναι η λύση που ψάχνω. Ίσως μια από τις δύο παρακάτω επιλογές να με καλύπτει απόλυτα αλλά δε ξέρω πιά καθώς και πως να τη σετάρω: wan to lan με δυο nat. wan to lan με δεύτερη κλήση pppoe. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να με βοηθήσει ή να με κατευθύνει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
 6. Καλημέρα σε όλους, Σήμερα ήρθε ο ηλεκτρολόγος και μου έβγαλε το καλώδιο ουδετέρου του νυχτερινού από την μπάρα των ουδετέρων του γενικού πίνακα και προς το παρόν όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά χωρίς κάποια πτώση του ρελέ διαρροής/διαφυγής. Μακάρι να ήταν αυτό το θέμα μου. Θα σας κρατήσω ενήμερους!
 7. @Klausx Το ψυγείο παίρνει ρεύμα σε δική του γραμμή από τον πίνακα κατευθείαν σε πρίζα μόνο για το ψυγείο. Το πρόβλημα το έχει η πόρτα η αριστερή που έχει την οθόνη μαζί με τον μηχανισμό του νερού και της παραγωγής παγακίων. @vasilllis Σε ευχαριστώ για την ιδέα αυτή! Όντως δεν είναι λύση αυτό με το ψυγείο αλλά προσωρινά μόνο αυτό μπόρεσα να σκεφτώ σαν λύση για να μη μείνω χωρίς ψυγείο εντελώς. @hp8 Ακριβώς αυτό μου είπε κι ο ηλεκτρολόγος μου λίγα λεπτά πριν που μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη ιδέα!
 8. Δε σας προλαβαίνω! Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. @NikosKallithea Είναι αλλαγμένος ο ρελες μέσα σε 2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι αυτός. Επίσης έχουν μετρηθεί και τσεκαριστεί όλα τα καλώδια και όλα τα κουτιά. @nvelΚάτι τέτοιο έχει γίνει αλλά όντως θα έπρεπε και το βράδυ να πέφτει, οπότε θέλει κι άλλο ψάξιμο. @andreas1gr Αυτό κάνει και παλεύουμε 2 μέρες τώρα να βρούμε τί φταίει. Επίσης να ξέρεις ότι σε ανακαίνιση σιγά σιγά βάζεις ξανά τα πράγματα στη θέση τους, οπότε εκεί σκάνε και καινούργια προβλήματα. @Klausx Αυτό έκανα από την πρώτη μέρα αλλά μη ξεχνάς ότι έχουμε lockdown και εργάζομαι από το σπίτι. @AristidisZ Με το νυχτερινό σίγουρα κάτι γίνεται αλλά το ψυγείο έχει βγει πλέον από την εξίσωση του ρελέ. @txcellas Το έχω διαβάσει σαν λύση σε άλλο forum αλλά στην περίπτωσή μου δε γίνεται γιατί ο φούρνος είναι με 3 συγκεκριμένα καλώδια που κουμπώνουν στην αντίστοιχη αναμονή με αντίστοιχα καλώδια που πάνε κατευθείαν στον γενικό πίνακα. @vasilllisΌταν το ψυγείο σου είναι παλιά "ντουλάπα" (δίφυλλο) χωρίς ανταλλακτικά για επισκευή και εσύ δεν έχεις αρκετά λεφτά και για ανακαίνηση, και για άλλες ζημιές, και για καινούργιο ψυγείο, τότε έλα πες μου κι εμένα τη λύση. Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι προσωρινό. Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας! Να ενημερώσω ότι το σπίτι πριν την ανακαίνιση, δεν είχε ρελέ διαφυγής και γι αυτό ακόμα κι αν προϋπήρχαν θέματα, δε φάνηκαν μέχρι την ημέρα που αλλάχθηκε ο γενικός πίνακας.
 9. Καλημέρα συμφορουμήτες, Χρειάζομαι τα ηλεκτρολογικά "φώτα" σας σχετικά με το εξής θέμα που αντιμετωπίζω. Εδώ και 4 ημέρες που κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι, έχει αλλαχτεί όλος ο γενικός πίνακας με καινούργιες ασφάλειες, γενικό διακόπτη, ρελέ διαφυγής και τα συναφή. Όμως, ενώ στην αρχή είχα διαρροή από το ψυγείο και μου έριχνε τον ρελέ, σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά ακανόνιστα, είχα και συγκεκριμένα πεσίματα του ρελέ όπως τα πρωινά μεταξύ 07:00 και 08:00 η ώρα. Τώρα που απομονώσαμε το ψυγείο όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το ότι κάθε πρωί (όπως αναφέρω προηγουμένως) μεταξύ των ωρών 7 και 8 το ρελέ μου πέφτει χωρίς να επηρεάζει κάτι άλλο ή να ρίχνει κάποια ασφάλεια. Ξέρω ότι έχω και νυχτερινό ρολόι που σημαίνει ότι στη θεωρία μεταξύ 23:00 και 07:00 (περίπου) δουλεύει το σπίτι με νυχτερινό ρεύμα. Το περίεργο είναι ότι το βράδυ δε μου πέφτει ποτέ το ρελέ (κατά την αλλαγή γύρο στις 23:00), παρά μόνο το πρωί μεταξύ 07:00 - 08:00 η ώρα όπου θεωρώ ότι γίνεται και η αλλαγή από νυχτερινό σε κανονικό. Έχετε κάποια γνώμη για το τι μπορεί να φταίει? Έχει να κάνει με τη συνδεσμολογία στο γενικό πίνακα του σπιτιού? Να ενημερώσω ότι επιβεβαίωσα το πρόβλημα μετά από πάρα πολλούς ελέγχους έχοντας τίποτα άλλο βαλμένο σε πρίζα (ούτε Τ ή πολύπριζο), ούτε αναμμένο φως. Μόνο το ψυγείο είναι σε πρίζα η οποία πρίζα είναι σε μια dedicated γραμμή (που πάει από την πρίζα κατευθείαν στον γενικό πίνακα) που κάνει bypass τον ρελέ διαφυγής [μέχρι να μαζέψω λεφτά για να πάρω καινούργιο (μιας και ανταλλακτικά δεν υπάρχουν πλέον λόγω παλαιότητας)]. Έχουν γίνει έλεγχοι και δεν έχω υγρασίες ή άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τον ρελέ, παρά μόνο αυτό που σας αναφέρω. Είμαι σε επικοινωνία με τον ηλεκτρολόγο και τον περιμένω από μέρα σε μέρα, απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι θέμα συνδεσμολογίας στον γενικό και όχι κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμβολή σας και τη βοήθειά σας!
 10. Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για το build του workstation σας. Μένω Καλλιθέα αλλά μπορώ να έρθω βόρεια προάστια μιας και εκεί είναι το πατρικό μου. Πρόσφατα έστησα το δικό μου workstation με τον 5800 Χ σε Χ570 μητρική. Στήνω υπολογιστές από το 1997 οπότε αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου απάντηση μέσω pm.
 11. Απο Καλλιθεα Αττικης μολις ηρθε το internet σε σταθερο και κινητο. Απο αυριο θα τους χαιρετισω...
 12. Το αντιλαμβάνομαι αυτό το θέμα που αναφέρεις σχετικά με τις μονώσεις. Οφείλω να πω ότι είναι πάρα πολύ καλές και ακόμα και στα βαριά κρύα το σπίτι δεν έπεφτε κάτω από τις 17 Κελσίου (παρ' ότι είμαι στον πρώτο), αλλά σε κάθε περίπτωση "I prefer to be safe than sorry", οπότε 18.000 BTU και άγιος ο Θεός!
 13. Ναι. Πάντως δε θέλω να σας πρήζω... Καταλαβαίνω ότι χρειάζομαι 18.000 BTU οπότε θα πρέπει να δω πως θα το επιτύχω αυτό το άλμα στα οικονομικά μου.
 14. Έβαλα 78 καθαρά τετραγωνικά που είναι όλος ο καθαρός χώρος του σπιτιού και όχι μόνο του σαλονιού με την κουζίνα. Επίσης το ύψος τώρα το έβαλα στα 2,8 μέτρα.
 15. Πάω να το ξανα-setάρω και επιστρέφω με νέα αποτελέσματα...
 16. Ευχαριστώ πολύ @liakjim και @rbx1000 για την καθοδήγηση! Θα τα κοιτάξω και τα λίγο μεγαλύτερα και θα αποφασίσω.
 17. Ναι, είναι λάθος, γιατί δεν έχω ιδέα πόσο είναι το κλασικό ύψος ενός διαμερίσματος πολυκατοικίας. Είμαι 1.85 και σίγουρα με τα χέρια στην ανάταση πρέπει να πηδήξω για να το φτάσω. 😕 Φαντάζομαι έπρεπε να βάλω 3 μέτρα?
 18. @liakjim Πως σου φαίνεται αυτό? Δε θέλω να πάω σε περισσότερα BTU λόγο κόστους. Ενημερωτικά στον παρακάτω υπολογισμό έχω βάλει τον χώρο που θέλω να ψύχω και να θερμαίνω, όχι τα συνολικά τετραγωνικά του σπιτιού. Ίσως να είναι και λάθος δηλαδή η μέτρηση... 😕
 19. Καλημέρα κι από εμένα. Είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα κλιματιστικό για το σαλόνι+κουζίνα (ενιαίος χώρος) γύρο στα 45 τετραγωνικά. Λογικά πάω σε 12.000 BTU. Η μάρκα που με ενδιαφέρει βάση των αναγκών μου είναι η Inventor αλλά έχει ενδιαφέρον και η Midea. Το κλιματιστικό το θέλω και για ψύξη και για θέρμανση. Το budget μου είναι 500 ευρώ. Με ενδιαφέρει το σωστό after sales & support καθώς και η απόδοση σε σχέση με την οικονομία στο ρεύμα. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι ποιο από τα τρία κλιματιστικά, που ακολουθούν με links, αξίζουν: https://www.skroutz.gr/s/12834249/Inventor-Nemesis-Pro-N2VI32-12WiFi-N2VO32-12.html?from=sku_spec_variations https://www.skroutz.gr/s/18330792/Inventor-Premium-PR1VI32-12WF-PR1VO32-12.html https://www.skroutz.gr/s/14682474/Midea-Mission-II-MB-12N8D6-I.html Παρακαλώ για τα "φώτα" σας με facts. Θετικά, αρνητικά κτλ...
 20. Θα έλεγα πιο κοντά σε 990x είναι. Όντως πολύ καλός επεξεργαστής ακόμα και για σημερινά δεδομένα αλλά η κατανάλωση καθώς και η θερμότητα είναι όντως τα μελανά του σημεία.
 21. Γεια σας! Ναι τελικά πήρα την RTX 2070 και δούλεψε μια χαρά. Βέβαια είναι λίγο overkill για την full hd ανάλυση που την τρέχω αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!
 22. Και βέβαια βοηθάει το παράδειγμά σου D1mm1s! Σε ευχαριστώ!
 23. Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με έχετε καλύψει και με το παραπάνω
 24. Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Με έχετε καλύψει και με το παραπάνω
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.