Προς το περιεχόμενο

billias7815

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  51
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

36 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ billias7815

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 04/09/1984

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. billias7815

  LG-Home-Cinema-BH9540TW 9.1

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/09/2020 10:20 πμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το home cinema του τίτλου σε καλή κατάσταση μέ όλα τα ηχεία του σε λειτουργία.Κανονικά τα πίσω ηχεία είναι ασύρματα αλλά μάλλον ο πομπός που συνδέονται έχει κάποιο πρόβλημα,όμως ενσύρματα δουλεύουν κανονικά.Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σύστημα το οποίο αποδίδει τέλεια τα ηχητικά εφέ και μέσω blu ray και μέσω δικτύου αφού συνδέεται κανονικά στο οικιακό δίκτυο.Λόγω όγκου προτιμούνται άτομα από αθήνα.

  280,00 €

 2. Σίγουρα είναι στην δικαιοδοσία του γιατρού όμως και τα νοσοκομεία όταν βλέπουν ότι στις 10 γέννες οι 7 είναι καισαρικές θα έπρεπε να λάβουν μέτρα και να κάνουν έρευνα αν υπάρχει υπέρμετρη χρήση της συγκεκριμένης διαδικασίας.Όμως τα νοσοκομεία είναι εταιρείες , οι εταιρείες θέλουν έσοδα,η διαδικασία ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο για τις μητέρες και τα βρέφη κατά την γέννα , περισσότερες μέρες χρέωσης, μεγαλύτερη χρέωση του γιατρού(οχι πάντα) όπως και να το δείς win win είναι για τους εμπλεκόμενους πλήν των μητέρων.Και μην πούμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γιατί εκείνη την ώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το μόνο που θες είναι να πάρεις το παιδι σου στα χέρια σου.
 3. Εμείς έχουμε γεννήσει 2 παιδιά και τα δυο στο Ιασώ .Όμως αν η κυοφορούσα δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει γιατρό τότε θα πρότεινα δημόσιο.Ναι σίγουρα δεν έχει τις ανέσεις του ιδιωτικού.Όμως υπάρχει σωστή υποστήριξη προς την μητέρα, από ιατρικής απόψεως είναι ασφαλέστερο το να είσαι σε δημόσιο,δεν σε πιέζουν για καισαρική που το 80% σχεδόν στα ιδιωτικά ειναι κανόνας(συνεχώς προκύπτουν θέματα "¨τελευταία στιγμή") και το κυριότερο και ηθικά σωστό είναι ότι ένα ποσό από αυτά που θα έδινες στο ιδιωτικό εφόσον μπορείς δώστο σε υλικά ή όπως αλλιώς θέλεις στο τμήμα της πρόνοιας ή αλλιώς των παιδιών χωρίς γονείς.Είναι κρίμα οι μαίες να παλεύουν χωρις μέσα και προσωπικές θυσίες και την ίδια στιγμή στα ιδιωτικά να κονομάνε όλοι και αμα τους πεις για θηλασμό να σου λένε "στο 'Ελενα έχει πολύ καλά προγράμματα υποστήριξης θηλασμού".Είναι πολλά που θα ήθελα να γράψω αλλά εν ολίγοις αυτά έχω να πώ.Αλλά δυστυχώς αποφασίζουν γι αυτά οι κυοφορούσες καθώς η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ στρεσογόνος για αυτές!
 4. billias7815

  Αμοιβη μεσιτη;

  Το 2% συν ΦΠΑ ήταν κάποτε η νόρμα τώρα είναι ελεύθερη η διαπραγμάτευση.Συνηθίζεται να είναι κοντά στο 2% αλλά μπορεί να είναι και παραπάνω.Αν η τιμή πώλησης είναι πάνω από 100.000 ευρώ τότε η αμοιβή μπορεί να είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ.Η αλήθεια είναι ότι το παράλογο του θέματος με τους μεσίτες είναι για μένα η πληρωμής της αμοιβής από τον αγοραστή -ενοικιαστή όταν το ακίνητο το βρήκε μέσω έρευνας μόνος του.Η αμοιβή θα έπρεπε να πληρώνεται από αυτόν για τον οποίο ο μεσίτης δουλεύει.Αν εγώ σαν υποψήφιος αγοραστής ενοικιαστής έχω αναθέσει σε μεσίτη να μου βρεί ακίνητο να τον πληρώσω.Στις περισσότερες περιπτώσεις γιατί ο αγοραστής -ενοικιαστής να πληρώσει τον μεσίτη την στιγμή που οι ενέργειές του (του μεσίτη) ωφελούν μονο τον πωλητή -εκμισθωτή;Με λίγα λόγια αυτός που έχει το οφελος από τις υπηρεσίες του μεσίτη,αυτός να πληρώνει.
 5. Εγώ δύο συμβουλές θα δώσω: 1) Μάθε καλά τον ΚΟΚ ούτως ώστε σε κάθε στιγμή να ξέρεις ποιος έχει δίκιο.Ακούγεται κλισέ αλλά πίστεψέ με θα σε βοηθήσει πολύ. 2) Όσο μπορείς μην τσακώνεσαι με άλλους οδηγούς.Να είσαι ευγενικός γιατί δυστυχώς δεν ξέρεις ο άλλος ούτε τι ρόλο βαράει ούτε σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται.Υπάρχουν πολλοι εκεί έξω με πολλά ψυχολογικά προβλήματα που απλώς ψάχνουν να εκτονωθούν.Οδήγα αμυντικά , μάθε καλά τον ΚΟΚ και θα είσαι εντάξει.Και όπως ειπε και ένας πιο πριν το βράδυ σε στενά να σκέφτεσαι ότι δεν έχεις πουθενά προτεραιότητα.
 6. billias7815

  Εκπαίδευση σκύλου

  Θα σου απαντήσω με την δικιά μου περίπτωση.Boxer θυληκό 25κιλά (μεσαίο μέγεθος) είναι περίπου 60€ μια καλή τροφή τα 12 κιλά (εγώ δίνω naturea ή britcare), 12€ αμπούλα Vectra 3d, και 7€ ανά τρίμηνο η αποπαρασίτωση.Αυτά είναι όλα τα έξοδα.
 7. Να πω και γω με την σειρά μου για το δικό μου: Fiat Stilo 3d MY 2004 αγορά καινούργιο.Μέχρι σήμερα 231.000km.Μόνο σοβαρό πρόβλημα το οποίο θα μπορούσε να αλλαχθεί στην εγγύηση αλλά με πήρε στο λαιμό του ενας απο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αστοχία υλικού στο κιβώτιο (ακούγοταν ένας ήχος σαν να τρίβεται γρανάζι) το οποίο ακούγονταν από τα πρώτα 40.000 km και μου είχε πει μην σε απασχολεί.Φταίω και γω που δεν το κυνήγησα.Τελικά σε ταξίδι στο πηλιο στα 120.000 km χειροτέρευσε πάρα πολύ η κατάσταση και τελικά του έβαλα ένα κιβώτιο μτχ από mito και ολα μια χαρα. Επίσης πρόβλημα στον αισθητήρα βάρους του αερόσακου του συνοδηγού το οποίο δεν επηρεάζει την λειτουργία του.(Κοινό πρόβλημα στα stilo) Κατά τα άλλα σοβαρό πρόβλημα δεν μου έχει παρουσιάσει. Αλλαγή λαδιών κάθε 5.000 χλμ (έχω κολλητό με συνεργείο,δεν το είχε τότε στις αρχές) μια αλλαγή πολλαπλασιαστή Αλλαγή αμορτισερ κάθε 40.000χλμ. Kαι τα γνωστά αναλώσιμα τακτής αντικαταστασης. Γενικά πιστεύω ότι η τακτική συντήρηση προλαμβάνει αρκετά προβλήματα.ειδικά η συχνή αλλαγή λαδιών. Επίσης από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα στο thread η Fiat από το 2000 και μετά απέχει αρκετά από την εικόνα που είχαν όλοι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας '90.
 8. billias7815

  Ποδήλατο

  Επειδή έχω ενα Dahon Speed D7 και το χρησιμοποιώ για να πηγαίνω στην δουλειά Μαρούσι->Πατήσια 7.5+7.5=15χλμ έχω να σου πω πως αν η διαδρομή σου περιέχει αρκετές ανηφόρες ή είναι όπως στην περιπτωσή μου κατηφόρα στο πήγαινε και συνεχόμενη ανηφόρα στο γύρνα θα σου έλεγα να μην πας σε σπαστό καθώς το μπροστινό γρανάζι είναι πολύ μεγάλο με αποτέλεσμα στις ανηφόρες να μην έχεις επιλογές και να κουράζεσαι αρκετά.Τα υπέρ είναι ότι το βάζεις στο μπαλκόνι και σκέφτεσαι μην στο κλέψουν όπως επίσης και στο γραφείο το διπλώνεις και το έχεις σε εσωτερικό χώρο.Αλλά εγω σκέψου ότι σκέφτομαι να το δώσω γιατί κουράζομαι αρκετά ειδικά τωρα το καλοκαίρι στον γυρισμό και με ένα κανονικού μεγέθους με 2 ή 3 γρανάζια μπροστά θα βγαίνει πιο εύκολα.Συν του ότι δεν μπορείς να κάνεις ορθοπεταλιές όταν χρειαζεται.
 9. Συγκεκριμένα για τον Ρομπινσον ,ο τύπος είχε βάλει 71 πόντους σε ένα παιχνίδι, τρομερά σωματικά προσόντα, γρήγορος για το ύψος του απλά επειδή ήταν χαμηλών τόνων δεν προβλήθηκε τόσο.Άριστος παίχτης μέσα και έξω από το παρκέ.
 10. Όπως είπαν και αρκετοί πριν απο μένα η κατάσταση παλεύεται μόνο αν έχεις δικό σου σπίτι.Τα ενοίκια τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχουν ανέβει σε γελοία επίπεδα τουλαχιστον στην περιοχή που είμαι εγώ,αύξηση που δεν δικαιολογείται από την γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας.Ενοίκια του τύπου 800-900 το μήνα για το Μαρούσι για σπίτια 25-30 ετών χρέπια είναι πέρα από κάθε δυνατότητα.Δυστυχώς πιστεύω ότι επικειται φούσκα στα ακίνητα τα επόμενα 2-3 χρόνια η οποία όταν θα σκάσει θα κάνει μεγάλο μπαμ..Στο θέμα που συζητάμε εγώ με 2 παιδιά και εισοδήματα κάτω από 1300 τα πράγματα βγαίνουν δύσκολα.
 11. Και εγώ τον μόνο shamir που γνώριζα ήταν αυτός παραπάνω ο αδερφός του μουσταφα μονιρ...Πέρα από την πλάκα το καλοκαίρι έφτιαξα ενα ζευγάρι κοκκάλινα solano με μαγνητικό κλιπ για ηλίου με φακούς shamir 1,67 και βαθμούς 5,6 στο δεξί και 3,25+1,50 στο αριστερό συνολικό κόστος 160€..Για την τιμή τους θα πώ αρκετά τίμιοι καθώς δεν έχω διαπιστώσει μεγάλη φθορά στις επιστρώσεις με αρκετή κακομεταχείριση λόγω μικρών παιδιών.Η διαφορά με τα προηγούμενα Hoya και Essilor που είχα στα υπερδιπλάσια χρήματα δεν δικαιολογείται κατά την γνώμη μου.
 12. Eγω για να μείνω στο θέμα θα πω ότι για μπορέσει ενα μινι μάρκετ να είναι ανταγωνιστικό θα πρέπει να είναι (κυρίως) βράδυ ανοικτό μέχρι τις 22+30 με 23+00 , να έχει ανταγωνιστικές τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης , να έχει κάποια προιόντα που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό πχ μπύρες εξεζητημένες, όσπρια από μικρούς παραγωγούς κτλ και καλή προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.Το κυριότερο όμως για να μπορέσει να είναι κερδοφόρος είναι στα λαχανικά να μπορέσει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση ώστε να μην του μένουν απούλητα άρα να χαλάνε άρα χασούρα, το ίδιο ισχύει και για τα τυριά -αλλαντικά πάγκου.
 13. Σ'αυτό που είπε ο φίλος για το μαρσάρισμα...Καλοκαίρι στο Κιάτο 3 το πρωί είναι ένας αρχικάγκουρας ο οποίος με ένα υποθέτω Σουμπαρού βαράει κόφτες με ελευθέρας εξάτμιση σε όλο τον παραλιακό δρόμο και μετά ανεβαίνει και στον κεντρικό και ξαναβαράει κόφτες (αυτό 2φορές).Ξυπνάνε τα μωρα και κάπου εκεί λες να είχα ένα dragunov να την στήσω στην ταράτσα και να αρχίζω να το παίζω vasili zaichev.Πραγματικά αυτοί είναι υπάνθρωποι...
 14. Για να απαντήσω στο θέμα του νήματος το καλύτερο σε γεύση γάλα ήταν το cotteswold από το Gloucester στην Αγγλία ,πραγματικά άψογο.Το μόνο που πλησιάζει στην γεύση απο αυτά που έχω δοκιμάσει στην Ελλάδα είναι το Κουκάκη.Γενικά δεν πίνω γάλα πάντως.Τώρα σ αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω το πιο εύκολο πράγμα να κάνει κάποιος στο σπίτι του είναι να φτιάξει ψωμί και από την δεύτερη φορά κιόλας μπορεί να φτιάξει και με προζύμι.Είναι τόσο απλή διαδικασία (σε χρόνο ενασχόλησης) που ακόμα και τα 70 λεπτά που κοστίζει πλέον το ψωμί στον φούρνο είναι πολλά αν συγκρίνεις την ποιόητα μεταξύ του σπιτικού και του φούρνου.Και με απλό αλεύρι για ζυμωτό από το σουπερ μαρκετ,αν κάποιος έχει πρόσβαση σε αλεύρι από μύλο χωριού ακόμα καλύτερα.Δυστυχώς όλα είναι θέμα διάθεσης και μόνο.Εννοείται χωρίς αρτοπαρασκευαστή.
 15. Πραγματικά αυτό έχει αρχίσει και με κουράζει και μένα,ειδικά σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα είναι ο κανόνας ,λες και δεν υπάρχει η αντίστοιχη φράση στα ελληνικά.Συγχωρείται μόνο σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου είτε δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα ελληνικά είτε αυτή που υπάρχει αλλάζει το νόημα της πρότασης.Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που λες στην τελευταία παραγραφο.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.