Προς το περιεχόμενο

mpkostas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  16
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από mpkostas

 1. 😂😂😂 Όχι βρε συ! Η αίσθηση που λένε έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες εκτός από την απόλυτη θερμοκρασία που δείχνει το θερμόμετρο υπό σκιά. Το πιο απλό παράδειγμα είναι να φανταστούμε π.χ. ότι είμαστε χειμώνα στον Παρνασσό με -5 βαθμούς θερμοκρασία και μηδέν αέρα. Θα είμαστε ντυμένοι καλά και οι συνθήκες ας πούμε θα παλεύονται για περπάτημα. Αν τώρα με την ίδια ακριβώς θερμοκρασία ξεκινήσει αέρας 4 μποφόρ δεν θα μπορούμε να σταθούμε πουθενά από το κρύο και θα νομίζουμε ότι έχει πολύ πιο χαμηλή θερμοκρασία. Όμως η θερμοκρασία θα είναι ακριβώς η ίδια και στις 2 περιπτώσεις.
 2. Σε ευχαριστώ πολύ! Για PS4 παίζει κανονικά.
 3. mpkostas

  Τροφοδοσία

  Μια γρήγορη δοκιμή για έλεγχο του τροφοδοτικού για αρχή (99% μόνο το τροφοδοτικό μπορεί να ρίχνει ''διακόπτες'') είναι να δώσεις ρεύμα στο τροφοδοτικό σου χωρίς να τροφοδοτείς τίποτα απολύτως με αυτό (με όλα τα καλώδια του στον αέρα sata, molex, 24pin, vga κ.α. όπως δηλαδή το έβγαλες απο το κουτί του). 1)Αν ρίχνει διακόπτες λογικά φταίει το τροφοδοτικό σου. 2) Αν ΔΕΝ τους ρίχνει πρέπει να το ενεργοποιήσεις και να δεις μετά την ενεργοποίση αν τους ρίχνει (πάλι με όλα τα καλώδια του στον αέρα sata, molex, 24pin, vga κ.α. όπως δηλαδή το έβγαλες απο το κουτί του) . Γίνε λίγο πιο
 4. Καλημέρα. Από το καλοκαίρι ψάχναμε στο γραφείο ένα παρόμοιο πρόβλημα. Το pc πήγε αρκετές φορές στο service και αλλάχτηκαν διάφορα στο hardware χωρίς αποτέλεσμα. Για να μην σας κουράζω ανακαλύψαμε τυχαία ότι έφταιγε το γεγονός ότι ήταν στην ίδια γραμμή τροφοδοσίας με το κλιματιστικό, με αποτέλεσμα όταν ο συμπιεστής του κλιματιστικού ξεκινούσε έκανε στιγμιαία πτώση τάσεως και έκανε επανεκκίνηση το pc. Να τονίσω ότι το κλιματιστικό ΔΕΝ είναι inverter (τα inverter έχουν πιο ομαλή εκκίνηση). Ίσως δεν έχει σχέση με το πρόβλημα σου αλλά το παραθέτω για να το έχεις υπόψιν σου σε περίπτωση που έχ
 5. Πολλαααααα εκατομμύρια ευρω και δολάρια αυτος ο Άρης...
 6. Μια χαρά είναι η μετάφραση. Τα VOLTS ειναι η μοναδα μέτρησης της τάση του ρεύματος. Θα έπρεπε να αναφέρει και AMPERE (A) μαζι με τα VOLT για να μας πει πόση ενεργεια μπορεί να παραχθεί. Π.χ. οι USB θυρες των υπολογιστων εχουν εξοδο 5 Volt / 0,5 Αmper, ενω ενας φορτιστης κινητου (πχ smartphone 4-5'') εχει περίπου έξοδο 5 Volt / 1 Αmper και πάνω. Δηλαδή διπλάσια + ενέργεια. Τα Volts σε συνδιασμό με τα Amper μας δηλώνουν την ''enough energy'' / αρκετή ενέργεια.
 7. Μάλλον θα ξεχάσουν να δημοσιεύσουν ποσο θα μειωθεί η χρήση του google από τους χρήστες που ψάχνουν torrent σε άλλες μηχανές.
 8. Μακάρι να βγει κάτι από την ιστορία αυτή. Στην google είναι επαγγελματίες αλλά με τρομάζει πολύ η συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ σε σημείο που οι επαγγελματίες της google θα σιχτιρισουν όταν καταλάβουν με ποιους έχουν να κάνουν. Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οχι μόνο η προτοβουλια δεν ξεκίνησε από τους λεβέντες μας (Υπουργείο Τουρισμού, ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ) αλλα κάποιοι προσπάθησαν να τους πείσουν κι ολας.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.