Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Gus1984

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  32
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με Gus1984

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.243 προβολές προφίλ
 1. Καλησπερα, μια ερώτηση προς τους κατοχους ή γνωστές. Η καρέκλα ξαπλώνει πίσω για καμιά ταινιούλα? Ευχαριστω.
 2. Καταλαβαίνω αυτό που λες φίλε μου γιαυτό τον λόγο, εγώ τουλάχιστον, δεν έγραψα στα σχόλια απλά οτι θέλω τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ, αλλά τα πλήρη στοιχεία τιμολόγησης... συνεπώς το ερώτημα που τίθεται ειναι αν θα επιλέξουν να αγνοήσουν τα στοιχεία τιμολόγησης και το αίτημα μου που έχουν ήδη στα χέρια τους ή θα έρθει απο το eshop έτοιμο τιμολογημενο χωρίς ΦΠΑ προς παραλαβή απο το φυσικό κατάστημα.
 3. Αν αυτό βρει εφαρμογή σε αυτή την περίπτωση τότε φίλε μου απλά δεν θα παραλάβω. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και την πληροφόρηση.
 4. Καλησπέρα, κι εγω αυτό έκανα φίλε. Απλή online παραγγελία με παραλαβή απο το κατάστημα και στα σχόλια ζήτησα τιμολόγιο με απαλλαγή του ΦΠΑ. Δεν βρίσκω λογική να μην πάρεις κάτι που νομικά δικαιούσαι επειδή σήμερα τυχαίνει να είναι Κυριακή. Ούτε προσωπικά πιστεύω οτι θα δημιουργήσει πρόβλημα το κατάστημα του Γερμανού. Οψόμεθα...
 5. Δυστηχως φίλε σε νιώθω αλλά το πιστωτικό είναι μόνο για πλαίσιο αλλιώς τα πράγματα θα ήταν σαφώς απλούστερα. Οπότε πάω για την οποια πιο αξιοπρεπή λύση. Οποία σκέψη καλοδεχούμενη... ευχαριστώ
 6. Καλησπέρα, ποια η πρόταση σας για laptop που προορίζεται για χρήση εφαρμογων γραφείου πχ office κανένα AutoCAD κτλ. Δυστυχώς μόνο από Πλαισιο και χρήματα 630euro. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. Σωστός, ωστόσο δεν μου διευκρινίστηκε... η οδηγία είναι να κάνει την δουλειά του... Το ξερω είναι κάπως αόριστο... Όποτε θα προτείνω 2-3 μέσα σε ενα ευλογο εύρος για office laptops budget και βλέπω... νομίζω 400-700 είναι legit...
 8. Καλησπέρα, ποια η πρόταση σας για laptop που προορίζεται για office εφαρμογές κτλ σε εταιρία...? Σαν έξτρα παραμέτρους έχουμε το μέγεθος 15’’+ , το βάρος μιας και θα μεταφέρεται καθημερινά, και έπειτα η διάρκεια της μπαταρίας και ίσως ένας ssd μιας και δεν προβλέπονται αναβαθμίσεις... ευχαριστώ πολύ.
 9. Την έχω παραγγείλει κι εγώ παιδιά. Αν παραλάβω πρώτος ή οποίος παραλάβει ας δώσουμε τις εντυπώσεις μας... ή αν προκύψει κάτι άλλο...
 10. Επειδή την θέλω για τους γονείς μου το smart tv δεν είναι κάτι που έλαβα υπόψη μου, πιο πολύ στάθηκα στο γεγονός ότι την blaupunkt πρώτη φορά την ακούω ενώ hitachi τηλεοράσεις έχω δει σπίτια φίλων οπως είχα κι εγώ στο παρελθόν. Μου κάνει πιο τηλεορασοεταιρεια αλλά όπως προείπα δεν είμαι ειδικος γιαυτο ρωτάω. Κι εγώ θα ήθελα ανα δεν υπάρχει λόγος να δώσω 60ευρω λιγότερα. Και ευχαριστώ και για το χρόνο σας.
 11. Νομίζω θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική. https://www.skroutz.gr/s/9903036/Hitachi-48HB6W62.html Αλλά δεν είμαι ειδικος... οποίος γνωρίζει ας μας πει δυο κουβέντες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.