Προς το περιεχόμενο
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  187
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από [email protected]

 1. Kαι για πες,λίγο.. Πόσο είναι το ποσό που παίρνεις κάθε μήνα από το ΚΕΑ και κάθε πότε το παίρνεις;
 2. Δεν φταίνε οι καφέδες παιδιά..Το κόψιμό τους,ανάλογα τη μηχανή, ευθύνεται συνήθως..
 3. το καλαθάκι pressurized(με λαστιχάκι συνήθως);;Αν ναι στις οικιακές μηχανές με έτοιμο σε σκόνη commercial καφέ, θα βγάλει στην καλύτερη ένα 6/10. Αν όχι θέλει περισσότερο κόπο αλλά στη δική μου περίπτωση σε delonghi ec151 με ..ομόσταυλο μύλο των 40 ευρώ,κόβω το καφεδάκι και είναι αρκετές οι φορές που πιάνω το 8/10 και κάποιες-λίγες- το 9/10 (με καϊμάκι να ρέει σαν μέλι). Δεν το πίστευα,αλλά το σωστό φλιτζάνι έχει πολλές συνισταμένες..
 4. Αν πάρεις μπόλικο καφέ καιμάκι(όχι μπεζ αφρό με φυσαλλίδες) τότε συνήθως είναι αρκετά καλός ο καφες.
 5. Βρε παίδες,πόσες φορές έχει γραφεί και ξαναγραφεί εδώ μέσα ''BackUp,σύστημα και Antivirus ενημερωμένα και μακριά από cracks'' Κόλλησες τον STOP/DJVU ransomware και δυστυχώς για την ώρα δεν έχει βρεθεί decryptor.
 6. Μεθαύριο ήταν να έρθει ο θείος στις online πλατφορμες,τελικά μας έκανε surprise τα ξημερώματα.
 7. Ναι, αλλά δε γράφεις τι χρήση θα του κάνεις. Με 40 ευρώ παραπάνω πιστεύω για απλή χρήση είσαι ψιλοκομπλέ με το Lenovo IdeaPad 330-15IKB
 8. Ξέρεις φαντάζομαι ότι η κατάληξη που δίνει το ransomware αποκαλύπτει την ταυτότητα του, άρα σε περίπτωση που υπάρχει recovery tool μπορεί ο φίλος να ανακτήσει τα αρχεία του, ετσι;
 9. Ξαναλέμε πως χρειάζεται και δεύτερη ζώνη άμυνας πια, με ένα Anti-Ransomware που θα τρέχει σε real time παράλληλα με το αντιβιωτικό. (π.χ. Kaspersky Anti-Ransomware Tool,Acronis Ransomware Protection,Malwarebytes Anti-Ransomware) Τι κατάληξη έχουν πάρει τα αρχεία σου;
 10. Εγώ θα πρότεινα τη λύση του sandbox και τον uploader αρχείων στο virustotal που μπορείς να βρεις εδώ
 11. Με ένα disabled antivirus για να δοκιμάσουμε ΄΄εκείνο΄΄ το αρχείο ,ξεκινάει σχεδόν πάντα η ζημιά. Και αν έχουμε βασιστεί σε δωρεάν λύσεις είναι must να προσθέσουμε και μια δεύτερή γραμμή άμυνας με ένα Anti-Ransomware που θα τρέχει σε real time παράλληλα με το αντιβιωτικό. (π.χ. Kaspersky Anti-Ransomware Tool,Acronis Ransomware Protection,Malwarebytes Anti-Ransomware)
 12. Πιθανότατα σε χτύπησε το GlobeImposter 2.0 ransomware. Με ενα γρήγορο search δεν βρήκα κάποιο recover tool. Antivirus είχες;
 13. Η τελευταία σκηνή κάτι μου θύμισε.. Για να δούμε,τι θα δούμε..Ελπίζω τα leaks του Reddit να μη βγουν αληθινά.
 14. Ας πούμε εδώ ότι με μια μικρή αύξηση της φωτεινότητας στην οθόνη, βλέπεται μια χαρά το επεισοδιακι.
 15. Μουσικάρες και τραγουδάρες, ακούγαμε. Σκέψου τότε, δεκαετίες 80 και 90 δεν υπήρχε ίντερνετ και στα 80,δεν υπήρχε ελεύθερο ραδιόφωνο,μόνο κρατικό. Οπότε ΛΑΧΤΑΡΑΓΑΜΕ για μια κασέτα ή ένα δίσκο με καινούργια τραγούδια. Αργότερα δε όταν μπήκαν οι ιδιωτικοί ραδιοσταθμοί στο παιχνίδι,καθόμασταν μέχρι αργά να ακούμε τις εκπομπές με αυτές τις κομματαρες οι οποίες γινόταν το θέμα της ημέρας στα διαλείμματα του σχολείου.
 16. Κι όμως υπάρχει το ταμπελάκι εκκίνηση.. Αν μπορείς ενα σκρινσοτ κι από αυτό,μαζί με τις υπόλοιπες ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ. Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές,πάντως.
 17. Επόμενο βήμα ,πάλι σε ασφαλή λειτουργία τσεκαρεις ποιες διεργασίες φορτώνουν με την εκκίνηση του υπολογιστή.. Alt,Control,Delete μαζί και στον task manager πάμε στην ταμπέλα Εκκίνηση να δούμε τι φορτώνει.. Αν θες εκεί,στείλε ένα σκρινσοτ να δούμε μην τυχόν κάτι δεν πάει καλά.
 18. Κατέβασε λίγο το CrystalDiskInfo και τσέκαρε την υγεία των δίσκων σου,αφου προσπαθήσεις να μπεις σε ασφαλή λειτουργία.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.